Cancan

Sorin Nicolescu a mărturisit motivul pentru care a divorțat de Anda Adam. Artista a fost cerută în căsătorie de Yosif Mohaci!

Publicat: 02 dec. 2021
Sorin Nicolescu si Anda Adam
Sorin Nicolescu a recunoscut ca a trecut printr-o perioada extrem de grea in timpul divortului

Sorin Nicolescu, fostul soț al Andei Adam, a făcut primele declarații cu privire la divorț. Bărbatul a recunoscut că a fost o perioadă grea din viața lui mai ales că nu și-a dorit ca fiica lui să-i simtă lipsa. Cei doi au fost căsătoriți pentru o perioadă de șase ani.

Acum, aceștia au hotărât să meargă pe căi diferite. De curând, fosta parteneră de viață a lui Sorin a fost cerută în căsătorie de către Yosif Eudor Mohaci, noul iubit al cântăreței.

Sorin Nicolescu, despre divorțul de Anda Adam

Sorin a vorbit despre perioada divorțului și despre motivele care au dus la despărțire.

“S-a produs atunci când s-a rupt încrederea și când am realizat că nu se mai pot îndrepta lucrurile. Despărțirea s-a produs acum un an, cred. Nici nu mai știu în ce lună exact. Iar, în privința speculațiilor, acestea s-au produs pentru că nu au mai apărut poze cu noi”, a dezvăluit Sorin Nicolescu, pentru Cancan.ro.

Sorin spune că cel mai greu i-a fost în perioada despărțirii gândul că se va îndepărta de fiica lui: “Gândul că mă voi îndepărta de Evelin! Ea este visul meu de când eram un copil. Mereu mi-am dorit să am o fetiță și am primit acest dar de la Dumnezeu și de la Anda chiar de ziua mea, de Sf. Andrei, pe 30 noiembrie. Am fost alături de ea din prima secundă de când s-a născut. Am asistat la naștere, am învățat din maternitate să-i fac băiță și tot ce ține de un bebeluș. Și au urmat nopți și ani la rând, aproape 6 ani, zi de zi, cu ea”.

Yosif Eudor Mohaci a cerut-o de nevastă pe Anda Adam

Anda Adam a fost cerută de soție de noul său iubit, în urmă cu ceva timp. Yosif Eudor Mohaci a pregătit un cadru de basm, în Cappadocia și cântăreața a primit surpriza cu lacrimi de fericire.

În timpul unei vacanțe surpriză, pregătită chiar de iubitul ei, în Turcia, într-o locație de-a dreptul romantică, Anda Adam a spus „DA!” cererii în căsătorie. Anda a povestit cum s-a petrecut totul și mărturisește că a fost unul dintre cele mai frumoase momente din viața ei.

Yosif Eudor Mohaci este originar din Arad, însă o bună perioadă de timp aceasta a locuit în Franța și Elveția. În prezent, acesta locuiește în România unde conduce mai multe afaceri de succes.

Bărbatul a mai fost căsătorit în anul 2018, iar nunta lui a avut loc într-o locație exclusivistă din Cipru. Yosif are o fetiță pe nume Nicole, în vârstă de cinci ani de zile. Deși a divorțat de fosta lui soție Ioana, aceștia încă sunt într-o relație bună de dragul copilului.

Comentarii
Adauga un comentariu