Cancan

Soția lui Marius Moga, „zâna” din viața celebrului compozitor. Cum s-au cunoscut cei doi 

Publicat: 03 nov. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Soția lui Marius Moga zâna din viața celebrului compozitor. Cum s-au cunoscut cei doi 
Bianca Lapuste, sotia lui Marius Moga, i-a schimbat viata celebrului compozitor.

Extrem de discretă în aparițiile publice, soția lui Marius Moga este „zâna” din viața celebrului compozitor. Artistul trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Bianca Lăpuște, iar admiratorii cuplului se întreabă cum s-au cunoscut cei doi. Marius Moga are o căsnicie fericită și are doar cuvinte de laudă la adresa frumoasei sale soții. 

Bianca Lăpuște, femeia care i-a schimbat viața celebrului compozitor 

Marius Moga este căsătorit cu frumoasa Bianca Lăpuște, fost reporter la Pro Tv. Cei doi s-au cunoscut în 2012, iar în 2015 au devenit soț și soție. Diferența de vârstă dintre cel supranumit Micul Mozart și frumoasa Bianca nu i-a împiedicat să trăiască o poveste de dragoste ca în filme. 

Celebrul artist se bucură de un succes răsunător pe plan profesional, dar este împlinit și în viața privată. De când este tătic, Marius Moga petrece mai mult timp alături de familie și se declară mai fericit ca niciodată. 

Mai mult decât atât, compozitorul o consideră pe soția lui o zână și recunoaște că este femeia care i-a schimbat viața:

„Mi-am dat seama, pe măsură ce am cunoscut-o mai bine, că Bianca este o zână, face magie și în ceea ce privește zona profesională, și pentru familie. Ea este o mamă dedicată și o soție incredibilă. De multe ori nu știu cum poate jongla cu toate aceste lucruri, de aceea și pentru multe alte motive are toată iubirea și admirația mea.”, a declarat îndrăgitul  compozitor.

Cum a cunoscut-o Marius Moga pe soția lui 

Extrem de apreciat pentru piesele sale, dar și pentru perfecționismul de care dă dovadă, Marius Moga se poate declara un bărbat împlinit și pe plan personal. 

Cel supranumit Micul Mozart are o fetiță, pe Maria, care se pare că moștenește talentul tatălui și o soție devotată. Puțini sunt cei care știu cum s-au cunoscut cei doi și cum a cerut-o în căsătorie Moga pe Bianca Lăpuște.

În cadrul unui interviu, artistul a vorbit deschis despre prima întâlnire cu cea care avea să îi devină soție și despre emoțiile trăite atunci:

„A fost dragoste la prima vedere, dar, da, la început am legat o prietenie. Am ieșit la întâlniri, apoi lucrurile s-au mișcat într-un curs natural, nu ne-am grăbit și cred că asta ne-a și ajutat să avem o relație atât de bine consolidată în momentul de față.

Deviza noastră în general este spontaneitatea, iar eu și Bianca suntem două persoane creative și spontane. De când am cunoscut-o mi s-a părut că suntem potriviți unul pentru celălalt. La începutul fiecărei relații există temeri, dacă am sta să le analizăm, nu ne-am mai bucura de viață”, a declarat Marius Moga.

Compozitorul a oferit detalii inedite din viața privată și a mărturisit cum reușește el și soția să îmbine perfect planul profesional cu cel personal. Din spusele artistului cea mai importantă este comunicarea dintre ei și respectul reciproc:

„Ne ascultăm reciproc, ne iubim și ne respectăm, iar atunci când aceste elemente se îmbină, eu zic că ai rețeta ideală. Eu pun mare preț pe părerile Biancăi și pe plan profesional, la fel cum și ea pune pe ale mele atât profesionale, cât și personale.”

Bianca Lăpuște, soția lui Marius Moga, i-a schimbat viața celebrului compozitor. Pe lângă succesul răsunător din lumea muzicală, artistul are o căsnicie frumoasă și se poate declara un bărbat împlinit.

Adauga un comentariu