Cancan

Soția lui Vali Vijelie, implicată într-un scandal pe rețelele de socializare! Carmen Rusu a ieșit la atac

Publicat: 11 mai 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Soția lui Vali Vijelie implicată într-un scandal pe rețelele de socializare Carmen Rusu a ieșit la atac
Manelistul Vali Vijelie este o persoană foarte discretă cu privire la viața sa privată

Carmen Rusu, soția lui Vali Vijelie, este implicată într-un scandal pe rețelele de socializare și a transmis un mesaj misterios către o persoană care o șicanează. Soția manelistului i-a reproșat acelei persoane că nu reprezintă un pericol pentru ea. Totodată, soția lui Vali Vijelie este deranjată când alții se amestecă în viața sa și a familiei sale.

Carmen Rusu, soţia lui Vali Vijelie, a publicat un mesaj plin de mister pe o reţea de socializare. Femeia a ieşit la atac şi a transmis un mesaj tranşant unei persoane care ar avea o legătură cu cineva din familia sa.

Soția lui Vali Vijelie, implicată într-un scandal

Soţia manelistului Vali Vijielie a transmis un mesaj tranşant pe o reţea de socializare, explicându-i unei persoane să nu se mai amestece în viaţă şi familia ei. Carmen Rusu a fost vehementă şi i-a spus persoanei respective că nu reprezintă niciun pericol pentru ea, ba dimpotrivă, nu a reprezentat niciodată.

Mai mult, soţia manelistului a acuzat-o pe persoana în cauză că ar încerca să se apropie de oamenii din cercul ei de prieteni pentru a afla informaţii despre ea. La finalul postarii, Carmen a ţinut să îi transmită acestei persoane că este foarte bine, sănătoasă şi fericită.

„Dacă tac, este că pentru mine tu nu ai fost niciodată un pericol. Ca tine au mai fost și probabil vor mai fi, dar am observat de ceva vreme că le dai aprecieri și like-uri persoanelor din jurul meu și nu știi cum să te mai împrietenești cu ele. Așa că îți spun eu, sunt foarte bine, sănătoasă, fericită și mulțumesc lui Dumnezeu și bărbatului meu, am tot ce îmi doresc”, a scris Carmen Rusu pe Instagram.

Cine este soţia lui Vali Vijelie

Cu toate că este o persoană foarte deschisă, Vali Vijelie îşi ţine ascunsă familia de ochii curioşilor. Cu toate acestea, fanii artistului sunt mereu curioşi cu privire la viaţa lui personală. Ei bine, se știe că manelistul este căsătorit de 18 ani cu Carmen Rusu şi au împreună doi copii, fiica lor fiind studentă la Drept.

Vali Vijelie, pe numele lui real Valentin Rusu, se poate mândri cu o familie unită şi o căsnicie care a rezistat de-a lungul anilor, în ciuda programului încărcat şi nocturn al artistului. Carmen Rusu a devenit cunoscută în Romania în momentul în care cei doi soţi au fost protagoniştii unui reality show, în care şi-au expus viaţa de zi cu zi.

„Soției îi spun nevestică, așa o alint eu. Ea îmi zice Vali, mai ales când se enervează. Cel mai des îmi cert copiii dacă mint. Orice greșeală ar face, le-am spus să vină să-mi spună, că le pot da sfatul cel mai bun. Le dau bani mereu dacă am. În familia mea, nu se cheltuie mulți bani. Eu nu sunt cheltuitor, dau toți banii pentru viitorul lor”, spunea Vali Vijelie în urmă cu ceva timp.

Adauga un comentariu