Local

Sportivul Sebastian Ciobanu candidează la Consiliul Local Iași, din partea PMP: „Suntem o echipă de campioni pentru Iaşi!” (EXCLUSIV)

Publicat: 17 aug. 2020
Sportivul Sebastian Ciobanu candidează la Consiliul Local Iași, din partea PMP
Sportivul Sebastian Ciobanu candidează la Consiliul Local Iași, din partea PMP

Astăzi, cu începere de la ora 16.00, Organizaţia PMP Iaşi depune dosarele de candidatura pentru primăria şi Consiliul Local al Municipiului Iaşi, la Birou Electoral Municipal. Echipei PMP i s-a alăturat şi Sebastian Ciobanu, de la Clubul Scorpions, unul dintre cei mai cunoscuți și iubiți sportivi din Iași.

Sportivul Sebastian Ciobanu candidează la Consiliul Local Iași

Sebastian Ciobanu a declarat în exclusivitate pentru BZI.RO faptul că se alătura proiectului PMP Iași şi va candida din partea formaţiunii politice pentru Consiliul Local Iași. Acesta a afirmat faptul că obiectivul lui personal pentru Consiliul Local Iași este de a susţine sportul ieşean. Fostul sportiv de performanţă a declarat că statistic vorbind, sunt foarte mulţi copii care nu fac sport iar acest lucru se poate răsfrânge în starea de sănătate a acestora.

„Începând de astăzi, mă alătur proiectului Partidului Mişcarea Populară şi voi candida la Consiliul Local Iași. Consider că alături de doamna profesor Dorina Isopescu, candidatul nostru la Primărie şi de domnul deputat Petru Movilă, candidatul la preşedinţia Consiliului Judeţean, am intrat într-o echipă profesionistă şi competenţă. Obiectivul meu personal la aceste alegeri locale este să susţinem sportul de masă din Iaşi. Sunt prea mulţi copii care nu fac sport, prea mulți copii bolnavi, prea multe farmacii şi prea puține săli şi terenuri de sport! De asemenea, ca fost sportiv de performanţă, îmi doresc ca Primăria Municipiului Iaşi şi Consiliul Local să devină parteneri ai cluburilor sportive, prin înfiinţarea unor burse olimpice lunare. Despre toate aceste proiecte vom mai vorbi în perioada campaniei electorale! Până atunci însă, vă aştept alături de mine, în echipa PMP, o echipă de campioni pentru Iaşi!”, a declarat Sebastian Ciobanu.

Prof. univ. dr. ing. Dorina Isopescu este candidatul PMP la Primăria Iași

Candidatul PMP la Primăria Municipiului Iași este prof. univ. dr. ing. Dorina Isopescu. Astazi, cu incepere de la ora 16.00, Organizatia PMP Iasi depune dosarele de candidatura pentru primaria si Consiliul Local al Municipiului Iasi, la Birou Electoral Municipal. Candidatul PMP la functia de primar al MunicipiuluI Iasi este prof.univ.dr.ing Dorina Isopescu, decan al Facultatii de Constructii si Instalatii din cadrul UTI.

Deputatul Petru Movilă candideaza din partea PMP la Consiliul Județean Iași

Joi, PMP a depus și lista pentru Consiliul Județean, candidat la cea mai înaltă funcție din Casa Pătrată fiind deputatul Petru Movilă, președintele PMP Iași.

„Echipa PMP este una puternică, cu reprezentanți din tot județul, pentru că dezvoltarea Iașului înseamnă o creștere unitară a tuturor comunităților, fără discriminare între localități. În ultimii ani, am văzut cum PMP la Iași a înregistrat o creștere constantă, cum a evoluat și cum proiectele consilierilor județeni și locali au fost fundamentale pentu dezvoltarea economică și socială a județului. În paralel, am urmărit declarațiile și acțiunile celor care au condus Iașul în ultimii ani și pot spune, fără echivoc, faptul că este nevoie de o schimbare.

Sebastian Ciobanu, un sportiv de performanță

Sebastian Ciobanu are 35 de ani, este căsătorit și are o fetiță și este multiplu campion naţional al României, deţinător a doua centuri, 1 de campion European ISKA şi 1 campion Intercontinental. Ultima dintre centuri a fost câştigată la Iaşi, în fata campionului francez Samir Durid.

28 de victorii, din care 4 prin KO, a avut Sebastian Ciobanu în cele 50 de meciuri ale carierei în kickboxingul profesionist. A pierdut 21, de 7 ori la podea, a încheiat la egalitate o singură dată

„Atuul meu în cariera de luptător a fost că am crezut în Dumnezeu și asta o spun cu toată convingerea. Dacă unii doar își tatuează «Nimic fără Dumnezeu» pe corp, la mine aceasta a fost cheia succesului. În cariera mea și în viață” – Sebastian Ciobanu

Sebastian Ciobanu și-a făcut debutul în K-1 în anul 2009

Sebastian Ciobanu și-a făcut debutul în K-1 în anul 2009, în calificările pentru gala ”K-1 World Grand Prix 2009” din Tokyo, contra ucraineanului Serghei Lașcenko.

Cea mai mare performanță din cariera sa a obținut-o în 2010, când a devenit finalist la gală ”K-1 World Grand Prix 2010 Bucharest”, într-un turneu în care îl învinse pe Mighty Mo prin KO.

Pe 20 octombrie 2012, Ciobanu l-a întâlnit pe Dževad Poturak la SuperKombat World Grand Prix 2012 IV, în Arad, învingându-l pe bosniac la puncte și câștigând un wild card pentru SuperKombat Final Elimination din 10 noiembrie.Pe 10 noiembrie, Ciobanu avea să câștige la Craiova pe Roman Kleibl în cadrul SuperKombat World Grand Prix 2012 Final Elimination, care reprezintă sferturile de finală pentru SuperKombat World Grand Prix 2012.

A luptat pentru România în cele mai puternice gale K1 din lume, printre care aducem aminte gale din Japonia, China, Rusia, Dubai, Europa

Comentarii
  • „Ioan”… Vestea soc stii care e?? ProRomania e PSD ista. Si iti dau 2 nume celebre Victor Ponta care e presedinte bucuresti.
    La Iasi ABALAS Bogdan. Care are Psd in sange, de 30 de ani el e Psd ist, scolit socialist facute la Viena! A fost la PC partidu lu Voiculescu, dupa la Alde partidu la Varujan, acuma la ProTraseisti!
    IACOBAN alt Psd ist, functia de Federatiei de sah o are datorita PSD ului sau crezi ca a dat concurs? Omul serviciilor

  • @OPINIA PUBLICĂ (WC) A-ȚI ÎNCEPUT CU DENIGRARILE.SEBI E CĂSĂTORIT ,FAMILIST CONECVRNT CE ÎȘI ÎNTREȚINE FAMILIA .ARE OC FETIȚĂ MINUNATĂ ȘI O SOȚIE SUPERBĂ(CREOLĂ).NU ARE ROST SĂ ARUNCAȚI CU MIZERII ,NU ȚINE.SUCCES SEBI!

  • „gruoa” treci pe la scoala ba.. Daca astia is sustinatorii, analfabetii lui Sebi e de bine! Sebii dupa campanie fa scoala cu prietenii!

  • Atenție! Spațiul On Line=Spațiu Public.Persoanele care jicnesc pot fi trase la răspundere (penal) pentru faptele intreprinse în mediul on line în baza noii legislații.În urma unei simple plângeri la poliție pot fi indentificați și penalizați usturător.Păstrați un limbaj decent fără injurii,atacuri nejustificate la persoană și imagine publică.

Adauga un comentariu