Cancan ultimă oră

Ștefania, iubita lui Speak, s-a luptat cu depresia. Cântăreața a decis să vorbească despre acest lucru: „Voiam să stau singură”

Publicat: 26 ian. 2022
Ștefania și Speak stau îmbrățișați
Ștefania a primit numeroase întrebări de la internauți, printe care și una legată de depresia prin care a trecut în urmă cu ceva timp

Speak și Ștefania formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi au participat împreună la Asia Express, unde au fost la un pas să câștige marele premiu al emisiunii. Cu toate astea, Ștefania a avut parte de un momente de neuitat, fiind cerută în căsătorie de artist în cadrul reality show-ului.

Ștefania a primit mai multe întrebări din partea fanilor, printre care și una legată de depresia prin care vedeta a trecut. Cântăreața a decis să vorbească despre perioada în care s-a luptat cu această boală. Iubita lui Speak a mărturisit că a trecut prin momente dificile, dar a reușit să treacă peste asta.

Ștefania, iubita lui Speak, s-a luptat cu depresia

Ștefania, logodnica lui Speak, este foarte activă pe rețelele de socializare, acolo unde păstrează legătura cu fanii săi. Aflați în Bali, în carantină, după ce au aflat că sunt infectați cu noul coronavirus, Ștefania a primit numeroase întrebări de la internauți, printe care și una legată de depresia prin care a trecut în urmă cu ceva timp. Vedeta a mărturisit că a trecut printr-o perioadă dificilă, luptându-se cu depresia.

„Da, am fost, o singură dată, acum mulți ani, nu voiam să văd sau să aud pe nimeni. Voiam să stau singură și să mă țin ocupată cu orice, vorbeam doar cu părinții mei. Mă obligam să dorm, atunci când nu-mi mai rămânea nimic de făcut, să treacă zilele cât mai repede, să ies din starea în care mă aflam”, a declarat Cristina Ștefania în mediul online, potrivit Wowbiz.

Cum a reușit Ștefania să se vindece de depresie

Iubita lui Speak le-a spus fanilor din mediul online că a trecut printr-o perioadă cumplită, dar a avut tăria de a se vindeca de depresie. Cristina Ștefania a declarat că s-a motivat singură să iasă din acea perioadă.

„Am ieșit singură din perioada aia. M-am motivat singură, mi-am proiectat dorințe. Mi-am proiectat țeluri, mi-am dat un restart. Mi-am ținut mintea ocupată, să nu mă gândesc la nimic ce ar putea să mă întristeze. Nu aveam poftă de mâncare, însă nu trecea zi fără să nu mănânc ceva obligat forțat. Ușor, ușor mi-am revenit și după acel episod am încercat în fiecare zi să fiu cea mai bună versiune a mea. Nu am mai lăsat un astfel de episod să mă acapareze”, a mai spus Cristina Ștefania pe pagina personală de Instagram.

Speak și Ștefania, despre nuntă

Cei doi trăiesc o poveste de dragoste de foarte mulți ani, iar fanii așteaptă cu nerăbdare ca Ștefania și Speak să facă pasul cel mare. Aceștia au anunțat când și-au plănuit să organizeze evenimentul. Deși nu este nimic oficial, artiștii au declarat pe rețelele de socializare că după ce va trece toată această perioadă de pandemie, cel mai probabil vor începe să se gândească și la organizarea nunții.

„Când ne hotărâm, nu știu, să se termine nebunia”, a zis Ștefania pe Instagram.

Cristina Ștefania a vorbit și despre secretul relației cu Speak și ne-a mărturisit că înainte de toate ea și iubitul ei sunt prieteni, lucru ce a ajutat foarte mult în cuplul lor.

„Faptul că suntem în primul rând prieteni ne-a făcut să fim mereu deschiși unul față de celălalt, întotdeauna am discutat despre problemele care ne macină, care au legătură cu relația, acestea fiind minore, dar discutând am rezolvat de fiecare dată orice, punând încă o cărămidă la încredere”, a mai mărturisit Ștefania.

 

 

Cătălin Zmărăndescu, făcut praf de fiul lui!
Comentarii
  • O mare personalitate a culturii romanesti, un fenomen de stiinta international, laureata a premiului Nobel? o toapa ordinara a sec 21 care s-a facut remarcata prin nimic.

Adauga un comentariu