Prima pagină » IT&C » Stickere Whatsapp: Cum să-ți transmiți emoțiile celor cu care porți o conversație

Stickere Whatsapp: Cum să-ți transmiți emoțiile celor cu care porți o conversație

22 apr. 2021, 14:47,
în IT&C

În orice conversație pe care o aveți pe Whatsapp puteți folosi stickere amuzante. Acestea sunt disponibile în cele mai recente versiuni de WhatsApp.

Stickerele pot transmite de multe ori mai mult decât o faci printr-o frază sau prin mai multe fraze deoarece exprimă mult mai bine anumite sentimente pe care vrei să le transmițiți celui cu care porți o conversație.

În cazul în care nu vă apar, asigurați-vă că aveți cea mai recentă versiune de WhatsApp disponibilă în magazinul Google al telefonului.

WhatsApp oferă multe stickere, care acoperă o gamă mare de sentimente ce pot fi exprimate cu ajutorul acestora. Pentru cei care utilizează foarte mult Whatsapp, platforma de mesagerie permite utilizatorilor să adauge aplicații de stickere terțe.

stickere pentru whatsapp

Stickere Whatsapp: Cum pot fi descărcate

Stickerele sunt de obicei mici și pot fi ușor folosite nefiind necesară deschiderea separată a unei alte aplicații. Tot ce trebuie să faceți este să le adăugați la WhatsApp și după aceea să le puteți folosi fără probleme.

Pentru a le descărca atingeți „Emoji“, pe urmă „Stickere“, după care „Adăugați“. Ulterior, atingeți „Descărcați“ în dreptul pachetului de stickere pe care vreți să îl descărcați. Dacă vi se cere, atingeți „Descărcați“.

După finalizarea descărcării, va apărea un semn verde de bifare.

Pe urmă ,atingeți „Înapoi“, găsiți stickerul pe care vreți să-l trimiteți și apoi atingeți-l pentru a se trimite automat

În cazl în care vreț isă vedeți stickerele folosite recent, accesați „Favorite“ pentru a vedea stickerele dumneavoastră preferate.

Dacă vreți să adăugați un alt sticker la favorite, atingeți-l în cadrul conversației individuale sau de grup și pe urmă „Adăugați la favorite“.

O altă modalitate de adăugare este accesarea „Emoji“, pe urmă „Stickere“, iar la final atingeți lung stickerul, apoi atingeți „Adăugați“.

În cazul în care vreți să eliminați un sticker de la favorite, în cadrul conversației individuale sau de grup accesați „Eliminați din favorite“. Altfel, puteți accesa „Emoji“, pe urmă „Stickere“, iar în „Favorite“ atingeți lung stickerul și apoi atingeți „Eliminați“.

stickere pentru whatsapp

Stickers WhatsApp, împărțite pe categorii. Cum să căutați stickere

În cadrul aplicației Whatsapp, stickerele sunt împărțite pe categorii în funcție de emojiul din pictogramă. Spre exemplu, atingeți caseta pe care este desenată o inimă pentru a afișa câteva categorii de stickere. Acolo, trebuie adăugat pentru a vedea mai multe opțiuni de stickere. Ulterior, la „Toate stickerele“atingeți „Descărcați mai multe stickere“. Acest buton vă va duce la „Magazin Google“, de unde puteți descărca aplicații cu stickere.

Pentru a căuta stickere, accesați „Căutați“ pentru a căuta stickere pe care le-ați descărcat. Aveți posibilitatea de a căuta stickere folosind text sau emojiuri.

Căutarea stickerelor se desfășoară exclusiv offline deoarece WhatsApp nu strânge informații despre utilizarea funcției de căutare a stickerelor și nici despre cuvintele cheie pe care le folosiți atunci când căutați stickere.

Pentru a vedea pachetele de stickere pe care le-ați descărcat, atingeți „Adăugați“ și pe urmă „Stickerele mele“.

Pentru ștegerea unui anumit pachet de stickere, accesați „Ștergeți“, după care apăsați „Ștergeți“.

Dacă vreți să vă actualizați pachetele de stickere, apăsați „Adăugați“ atunci când apare un punct verde. În cadrul filei „Toate stickerele“, atingeți „Actualziați“ în dreptul pachetelor de stickere care trebuie actualizate. După finalizarea actualizării, va apărea un semn verde de bifare.

stickere pentru whatsapp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *