Eveniment-Social

”Știință pentru Viață”, cel mai nou proiect media al Universității de Ştiinţele Vieții „Ion Ionescu de la Brad” Iaşi moderat de un jurnalist BZI – FOTO, VIDEO

Publicat: 23 mart. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Știință pentru Viață cel mai nou proiect media al Universității de Ştiinţele Vieții Ion Ionescu de la Brad Iaşi moderat de un jurnalist BZI - FOTO VIDEO
Podcast USV Iaşi, moderat de un jurnalist BZI

„Știință pentru Viață”, cel mai nou proiect media al Universității de Ştiinţele Vieții „Ion Ionescu de la Brad” Iaşi, moderat de Valentin Huțanu, jurnalist în cadrul Cotidianului BZI.

În podcastul USV Iaşi se pot afla cele mai frumoase, interesante povești și experiențe.

Podcast USV Iaşi, moderat de un jurnalist BZI

Întreaga comunitate academică, ieșenii, românii din toată lumea, liceenii, studenții, cadrele didactice, personalitățile marcante ale instituției au ocazia, într-o manieră destinsă și elegantă să afle cele mai interesante povești de succes, experiențe și trăiri ale invitaților. Este vorba de profesori ai USV Iași, de la asistenți, șefi de lucrări și până la seniori, colaboratori sau absolvenți remarcabili. Lună de lună, din cadrul special al Aulei Magna ”Haralamb Vasiliu” vor fi difuzate podcasturi-dialog de impact și actualitate!

Prima ediție îl are în prim-plan pe prof. univ. dr. Vasile Stoleru, prorector cu activitățile sociale. Amintiri din viața de liceean, marile pasiuni și provocări pe care le-a avut, cum a ales să intre în universul fascinant al horticulturii, proiecte cu studenții, despre OM-ul din spatele catedrei, clipe importante ale familiei, aspirații, experiențe profesionale și didactice, toate acestea au fost rememorate alături de prof. univ. dr. Vasile Stoleru!

Așadar, un podcast emoționant al USV Iași, amuzant și plin de momente faine, dragi și incitante ce merită din plin a fi urmărit!

Adauga un comentariu