Eveniment-Social

Succes total! Un mega-eveniment, organizat la Iași, a atras mii și mii de vizitatori. USV Iași a dat lovitura – GALERIE FOTO, VIDEO

Publicat: 23 mai 2022
Imagini de la Animal FEST by USVIași, ediția 2022
Universitatea de Științele Vieții ”Ion Ionescu de la Brad” din Iași a organizat cea de a doua ediție a evenimentului dedicat întregii comunități iubitoare de animale, sub sloganul ”Iubitorii de animale în comunitatea Științelor Vieții”. Evenimentul intitulat ”Animal FEST by USVIași 2022, derulat în Rond Agronomie, pe Stadionul de Rugby a implicat și pezentatea ofertei academice. Mii vizitatori au participat la unul dintre cele mai de succes și atractive momente derulate în aer liber

Timp de două zile (21 și 22 mai 2022) la Iași, un mega-eveniment organizat în aer liber a atras mii și mii de vizitatori! Universitatea de Științele Vieții a organizat cea de a doua ediție a unui original și spectaculos moment dedicat întregii comunități iubitoare de animale, sub sloganul ”Iubitorii de animale în comunitatea Științelor Vieții”. Intitulat ”Animal FEST by USVIași 2022,” derulat în Rond Agronomie, pe Stadionul de Rugby acesta a inclus și prezentarea ofertei academice 2022 a instituției.

La Iași, un mega-eveniment organizat în aer liber a atras mii și mii de vizitatori! Universitatea de Științele Vieții (USVIași) ”Ion Ionescu de la Brad” a organizat cea de a doua ediție a unui original și spectaculos moment. Totul sub sloganul ”Iubitorii de animale în comunitatea Științelor Vieții”. Intitulat ”Animal FEST by USVIași 2022,” derulat în Rond Agronomie, pe Stadionul de Rugby acesta a inclus și prezentarea ofertei academice 2022 a instituției. De la demonstrații și concursuri ce au implicat cai și câini de rasă, la standuri unde au putut fi admirate numeroase păsări (inclusiv din Japonia) sau animale domestice, corturi ale producătorilor de produse agro-alimentare locale, acesta a fost cadrul superb al evenimentului.

Un mega-eveniment, organizat la Iași, a atras mii și mii de vizitatori. USVIași a dat lovitura

De menționat că, doar în baza sistemului de participare (derulat on-line) peste 1.200 de persoane s-au înscris, până vineri, 20 mai 2022.

”Ne bucurăm că am avut atât de mulți participanți la această cea de-a II-a ediție a evenimentului pe care-l organizăm și care sperăm să devină o tradiție. Cele două zile au avut un program diversificat ce a inclus: concurs canin, dresaj utilitar, demonstrații cu cai. Au fost prezentate animale mici, animale mari de fermă dar și producători locali au participat. Nu în ultimul rând, au fost standurile facultăților noastre care și-au prezentat oferta educațională pentru tineri, legate de admiterea 2022. Acestea au prezentat diverse exponate, dotări ale acestora  cu o varietate a specializărilor și produse alimentare care au fost concepute în micro-atelierele pe care le avem”, a reliefat prof. univ. dr. ing. Gerard Jităreanu, rectorul USVIași.

Punctele de atracție ale ”Animal FEST by USVIași” 2022

Derulat în Rond Agronomie, pe Stadionul de Rugby, Animal FEST by USVIași a inclus o serie de activități, printre care pot fi amintie: concurs chinologic cu premii, demonstrații de dresaj și agilitate, progresie de dresaj cai, vizitarea Muzeului de Anatomie ”Prof. Dr. H.C. Vasile Coţofan” și Compartimentului de Urgențe ale Facultății de Medicină Veterinară. Printre speciile ce vor putea fi admirate în cadrul au fost câini, cai, iepuri și păsări ornamentale, șopârle sau șerpi. Momentul organizat de USVIași și-a propus să aducă aproape cetățenii Municipiului Iași, cu scopul de face cunoscută contribuția permanentă la formarea de specialiști în domeniul Științelor Vieții, care să contribuie la dezvoltarea comunității locale. A fost un moment de amploare, cu mulți participanți, cu multe activități, da și cu multe surprize. Fiecare facultate din cadrul USV Iași și-a adus cu standuri, unde au fost etalate serviciile și produsele specifice, realizate de către studenți și cadre didactice. De asemenea, au fost vizite programate la Muzeul de Anatomie și Spitalul veterinar din sediul Facultății de Medicină Veterinară.

Așadar, un mega-eveniment, organizat la Iași, a atras mii și mii de vizitatori iar USVIași a dat lovitura, atât ca imagine și promovare academică respective de atragere a viitori studenți.
Adauga un comentariu