Sute de polițiști din cadrul IPJ Iași au fost avansați în grad, premiați sau recompensați pentru activitatea profesională – FOTO

24 mart. 2023, 14:16,
BZI.ro, în Local

Mâine, 25 martie, se sărbătoresc 201 ani de la prima atestare documentară a Poliției Române.

Astfel, Ziua Poliției Române a oferit prilejul de a evidenția 32 de polițiști (10 ofițeri de poliție și 22 de agenți de poliție) din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Iași care au fost avansați în gradul profesional următor, înainte de împlinirea stagiului minim.

Avansare în grad a polițiștilor IPJ Iași

Totodată, îndeplinirea atribuțiilor de serviciu cu responsabilitate și sârguință, a creat cadrul necesar pentru avansarea la termen, în gradul profesional următor, a 114 polițiști (21 de ofițeri de poliție și 93 de agenți de poliție).

De asemenea, în semn de recunoaştere şi apreciere astăzi a avut loc și recompensarea a 167 de poliţişti cu felicitări şi mulţumiri scrise, pentru rezultate meritorii în activitatea profesională desfăşurată pe parcursul anului 2022.

Cu această ocazie, Şeful I.P.J. Iaşi, chestor de poliţie Gîtlan Costel a dat citire mesajului Inspectorului General al Poliţiei Române.

Totodată, inspectorul şef al I.P.J. Iaşi, le-a înmânat plachete poliţiştilor de onoare ai anului 2022, la categoriile:
• ordine şi siguranţă publică;
• investigarea şi combaterea criminalităţii;
• suport operativ;
• suport misiuni şi activităţi.

Tot astăzi a avut loc și premierea poliţiştilor câştigători ai concursurilor sportive organizate la nivelul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi, precum tir, şah, cros, tenis de masă şi minifotbal.

Înainte de începerea festivităţii de avansare, a fost ţinut un moment de reculegere în memoria poliţistului erou sublocotenent post-mortem Donisă Constantin, căzut la datorie, fiind depusă o coroană de flori la monumentul din faţa Poliţiei Municipiului Iaşi.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *