Local

Tânăra i-a picat cu tronc și nu s-a lăsat până nu și-a satisfăcut poftele cu ea! Ieșeanca nici nu se gândea că va fi pusă într-o asemenea poziție! (EXCLUSIV)

Publicat: 25 iul. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Tânăra i-a picat cu tronc și nu s-a lăsat până nu și-a satisfăcut poftele cu ea Ieșeanca nici nu se gândea că va fi pusă într-o asemenea poziție EXCLUSIV
Un ieșean va fi nevoit să dea ochii cu judecătorii, după ce a fost acuzat că a pipăit o minoră pe stradă

Un individ din localitatea ieșeană Holboca va fi nevoit să dea explicații în instanță, după ce o tânără i-a picat cu tronc. Astfel, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași l-au trimis în judecată la finele săptămânii trecute pe Ionel Rață. Ieșeanul este acuzat acum de comiterea infracțiunii de agresiune sexuală

Un individ din comuna Holboca, județul Iași, în vârstă de 41 de ani, va fi nevoit să ofere explicații în fața magistraților, după ce o tânără i-a picat cu tronc. La finele săptămânii trecute, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași au dispus trimiterea în judecată a lui Ionel Rață.

Acesta este acuzat de săvârșirea infracţiunii de agresiune sexuală. Acum, urmează ca Judecătoria Iași să stabilească un prim termen al procesului penal. Mai apoi, magistrații vor asculta ce au de spus toate părțile implicate, pentru a putea lua o decizie în acest caz. În edițiile anterioare, reporterii cotidianului BZI au prezentat un caz similar.

Ieșeanul, încătușat după ce vecina i-a picat cu tronc

De remarcat este faptul că, în urmă cu câteva săptămâni, Ionel Rață a fost încătușat pentru agresiune sexuală. În edițiile anterioare, reporterii cotidianului BZI au prezentat un caz similar.

Oamenii legii spun că ieșeanul a intrat în vizorul lor în urmă cu câteva săptămâni. Asta, după ce victima a mers țintă la Poliție și s-a plâns că ar fi fost abuzată pe stradă. Așadar, recent, Ionel Rață a fost ridicat și dus la audieri. Mai apoi, individul a fost reținut pentru 24 de ore, sub acuzația amintită. A doua zi, el a fost dus de procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași la instanță, cu propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile, propunere ce a fost admisă.

Ionel Rață a declarat că nu s-a putut abține

Anchetatorii ieșeni spun că, pe data de 26 iunie 2022, o fată în vârstă de 14 ani se plimba în zona parcului din apropierea Sălii Sporturilor din comuna Holboca. Oamenii legii au mai afirmat că adolescenta era împreună cu o prietenă, de asemenea, minoră. La un moment dat, fata de 14 ani s-a oprit pentru a verifica o rană pe care o avea la picior, provocată de încălțăminte. Minora s-a aplecat pentru a vedea în ce stadiu se află rana ce o deranja când mergea.

„În acel moment, suspectul care se deplasa, la rândul său, prin acea zonă, a apucat-o pe partea vătămată de o fesă. Minora s-a speriat, a strigat și, mai apoi, a fugit alături de prietena ei. Cele două au mers imediat la Postul de Poliție din localitate, unde au reclamat incidentul. Agenții de Poliție l-au prins pe suspect în zona unui magazin”, a declarat Dragoș Bordianu, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași.

Potrivit anchetatorilor, la audieri, Ionel Rață a recunoscut fapta, punând-o pe seama consumului de alcool și a faptului că „nu s-a putut abține”.

Acum, ieșeanul căruia i-a picat cu tronc o tânără va fi nevoit să dea explicații în fața judecătorilor.

Adauga un comentariu