Mozaic muzical

Dinu Maxer a trăit o adevărată traumă la vârsta de 14 ani. Ce s-a întâmplat cu fratele mai mic al artistului

Publicat: 17 aug. 2021
Dinu Maxer
Dinu Maxer este urmărit încă de moartea tragică a fratelui său, petrecută în urmă cu 33 de ani

Cunoscutul artist Dinu Maxer, fostul component al trupei Axxa, a dezvăluit recent despre o tragedie din familia sa pe când el avea vârsta de 14 ani. Astfel, în urmă cu 33 de ani, artistul și-a pierdut fratele mai mic după ce a fost lovit de un tramvai. Drama cea mai mare a lui Dinu este că nici până acum nu s-a aflat adevărul despre accident și cine a fost vinovat.

Dinu Maxer este un cunoscut artist din showbiz-ul autohton, acesta având studii de muzică dar și de medicină. Debutul ca solist a avut loc în 1996, sub numele Doctor M.D., iar după un an a înființat trupa AXXA împreună cu prietenul său Mihai Onilă. Formația acestora a activat doar cinci ani, între 1999 și 2004. De-a lungul timpului, acesta a îmbinat cariera artistică cu cea de prezentator TV, fiind implicat în mai multe proiecte.

Dinu Maxer a ajuns la vârsta maturității depline

Dinu Maxer a devenit mai cunoscut pentru relațiile sale decât pentru cariera în  muzică. Data nașterii artistului cu studii de medicină este 27 noiembrie 1973, acesta văzând lumina zilei în București. În vârstă de 47 de ani, Dinu a fost mereu în atenţia presei datorită femeilor din viaţa lui. Acesta a fost cuplat la un moment dat cu una dintre cele mai frumoase femei din România, Nicoleta Luciu.

De 16 ani, însă, Dinu are o relație cu actuala sa soție, Deea Maxer, care este cu 16 ani mai mică decât soțul ei. Atunci când s-au cunoscut, Deea Maxer era boboacă de liceu, iar între ei s-a înfiripat o frumoasă poveste de dragoste care a rezistat pănă astăzi. Cei doi au împreună doi copii, Andreas de 11 ani și Maysa de aproape 2 ani.

Drama din viața lui Dinu Maxer

De curând, artistul a dezvăluit o dramă neștiută a familiei sale. Totul s-a întâmplat în anul 1988, pe când Dinu avea doar 14 ani. Atunci, fratele mai mic al celebrului cântăreț a murit în urma unui accident de tramvai care le ridică semne de întrebare și în prezent.

„Bunica a vrut să se ducă să cumpere pâine și el a zis: «Nu, mă duc eu». Având treabă, țin minte că spăla, l-a lăsat, i-a dat banii și au trecut ore și el nu s-a mai întors. Eu învățam pentru treaptă, treceam clasa a IX-a. Eu n-am ieșit după el decât în momentul în care s-a înserat. Problema adevărată este că nici în momentul de față noi nu știm ce s-a întâmplat și nu știm care este adevăratul vinovat”, a povestit Dinu Maxer, la o emisiune televizată.

Cum a murit fratele artistului

Dinu Maxer a mărturisit că nu s-a găsit vinovatul pentru moartea fratelui său nici până în prezent. Inițial, s-a crezut că fratele mai mic al artistului a murit sub șinele unui tramvai. Însă un martor a transmis familiei că, de fapt, copilul nu a fost călcat tramvai, ci a ajuns cu capul între vagoane, după ce s-a speriat de o mașină.

„L-am găsit în seara aceea, dar deja el era în comă. Momenul în care s-a întâmplat ne urmărește încă pe toți cei din familie. Este extrem de tragic să nu știi ce s-a întâmplat și să nu știi care este adevăratul vinovat. (…) A trecut de tramvai, tramvaiul l-a depășit, a trecut pe șina cealaltă. O martoră a spus că ar fi depășit o Dacie galbenă pe linia de tramvai, copilul s-ar fi speriat și s-a lovit de îmbinarea dintre vagoane. Acolo s-a produs traumatismul cerebral. A murit după o zi”, a mai spus Dinu Maxer, care nici până la vârsta aceasta nu a reușit să afle adevărul despre moartea fratelui său.
Adauga un comentariu