Cancan

Deea Maxer, detalii inedite: vârstă, familie, Instagram. Cum a slăbit miraculos soția lui Dinu Maxer

Publicat: 03 iun. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Deea Maxer detalii inedite vârstă familie Instagram. Cum a slăbit miraculos soția lui Dinu Maxer
Deea Maxer a recunoscut că Dinu a fost primul și singurul bărbat din viața ei

Deea Maxer, care are o vârstă cu mult mai mică decât soțul ei, a slăbit miraculos după a doua sarcină, postând pe Instagram rezultatele. Împreună cu soțul său, Dinu Maxer, formează un cuplu foarte îndrăgit, având împreună doi copii. Din păcate, complicațiile suferite la cea de-a doua naștere o împiedică să mai rămână gravidă. De curând, Deea a povestit cum a scăpat de 7 cm în talie în doar o lună.

Deea și Dinu Maxer au o familie frumoasă, cei doi fiind foarte fericiți alături de cei doi copii. Ba chiar, la un moment dat, s-a zvonit că Deea și Dinu se despart. Cuplul are un băiat, Andreas, de aproape 11 ani, și o fetiță, Maysa, care va împlini doi ani în octombrie. De altfel, nașterea fetiței a fost cea care i-a creat probleme de sănătate soției lui Dinu Maxer, care acum nu mai poate avea copii.

Deea Maxer vârstă

Având numele real Andreea Maxer, aceasta s-a născut la 16 februarie 1990 și este cu 16 ani mai mică decât soțul ei. Fiind în zodia Vărsător, artista în vârstă de 31 de ani are o relație cu soțul ei de nici mai mult, nici mai puțin 16 ani. De altfel, Deea a povestit în urmă cu ceva timp că Dinu Maxer a fost primul și singurul bărbat din viața ei.

Cât despre prima lor întâlnire, Deea era boboacă atunci când l-a cunoscut pe cel care avea să-i devină soț. Dinu Maxer prezenta balul la liceul la care învăța bruneta. Astfel că cei doi s-au văzut, s-au plăcut, iar de atunci sunt de nedespărțit. Deea și Dinu Maxer au doi copii împreună, se iubesc și se susțin necondiționat.

Deea Maxer a povestit pe Instagram cum a slăbit

O persoană foarte activă pe rețelele de socializare, Deea Maxer a postat pe contul de Instagram detalii cu privire la programul ei de slăbire. Artista, după ce a născut-o pe Maysa, a luat mai multe kilograme în plus, însă a scăpat rapid de ele. Astfel, în numai o lună, ea a reușit să scape de 7 centimetri în talie. Ea le-a explicat fanilor această performanță de a topi 5 kilograme în doar o lună. Secretul, spune ea, a fost să mănânce echilibrat și să facă sport.

„Într-o lună am slăbit 5 kg și 7 cm în talie. Celulita s-a diminuat considerabil, dorm mai bine, am mai multă energie iar planul alimentar e echilibrat. Pielea nu mai este flască iar mușchii sunt evident tonifiați. Am făcut sport ACASĂ zilnic sau măcar 5 zile din 7. Nu mi-a fost foame niciodată”, a scris Deea Maxer.

A fost acuzată de un fan că s-a îngrășat

La un moment dat, imediat după naștere, un fan a acuzat-o că nu a dat jos kilogramele acumulate în timpul sarcinii. Atunci, Deea Maxer explica că nu tinde să fie mereu „fit”.

„Scopul meu nu este să fiu «fit», nu am timp pentru asta și nu îmi bat capul cu tipologii de genul și scheme de urmat pentru a fi așa cum vor alții să fiu. Nu trebuie să mă încadrez în tipare (…) Îmi etalez celulita acumulată în timp, pielea lăsată a bustului chiar și după implant mamar, burtică cu grăsimea căpătă după sarcina cu o alimentație care nu mi-a adus frustrări”, scria atunci Deea Maxer.

Mai mult, Deea Maxer, în vârstă de 31 de ani, a explicat pe Instagram că momentan este o mamă preocupată de creșterea copiilor și nu de felul în care arată.

Adauga un comentariu