Cancan ultimă oră

Theo Rose, dezvăluiri despre sarcină. Artista a ajuns să ceară ajutorul fanilor: „Am o problemă”

Publicat: 11 ian. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Theo Rose dezvăluiri despre sarcină. Artista a ajuns să ceară ajutorul fanilor Am o problemă
Theo Rose, dezvăluiri despre sarcină

Anghel Damian și Theo Rose formează un cuplu de aproximativ 6 luni, iar împreună așteaptă să devină părinți pentru prima dată. Artista a confirmat că este însărcinată în urmă cu câteva săptămâni, fiind extrem de emoționată pentru ce va urma.

Artista are o relație foarte apropiată cu fanii, cu care ține legătura constant prin intermediul rețelelor de socializare și cărora le dezvăluie și aspecte inedite din viața ei. Theo Rose le-a povestit acestora că se confruntă cu pofte alimentare, ceva normal pentru o femeie însărcinată, și chiar a cerut ajutorul fanilor.

„Am o problemă de gravide. Aș mânca corn cu gem, ștrudel cu vișine, proaspete. De unde iau? Prin zonă pe unde filmăm noi nu au la patiseriile astea. Nu este ce trebuie. Nu e gustul la care mă aștept eu, am gustat. Spuneți-mi dacă știți, m-ar ajuta”, a spus Theo Rose pe Instagram.

Theo Rose va avea un băiețel

Theo Rose trăiește cele mai frumoase momente din viața ei. Vedeta se bucură de un succes răsunător, o familie frumoasă, iar acum se pregătește să devină mamă pentru prima oară. Artista și iubitul ei, Anghel Damian, au dezvăluit recent și sexul bebelușului pe care îl așteaptă prin intermediul unui video postat pe rețelele de socializare.

Înconjurați de prieteni apropiați, cei doi au organizat o petrecere în cadrul căreia a existat și un moment special, menit a dezvălui dacă bebelușul pe care îl așteaptă este fetiță sau băiat.

„De data asta aflați de la noi. Mâine vă arătăm mai multe de aici. Mulțumim tuturor!”, a scris Theo Rose în descrierea clipului care a dezvăluit faptul că cei doi vor avea un băiețel.

Theo Rose, dezvăluiri despre sarcină

Invitată la podcastul lui Radu Țibulcă, artista a vorbit despre cum se simte în această perioadă și cum crede că i se va schimba viața odată cu venirea pe lume a copilului. Theo Rose a precizat că este foarte fericită pentru ce i se întâmplă, iar rolul de mamă va fi ceva complet special.

„Eu sunt fericită. Eu sunt fericită că sunt însărcinată. Sunt foarte fericită că voi avea un copil. Eu sunt înnebunită după copii. Eu știu că asta mă va împlini cu totul. Abia aștept să transfer grija, că și de asta este anxietatea mea”, a declarat Theo Rose.

Adauga un comentariu