Actualitate

Theo Rose, experiență inedită în mall. Cum a fost bârfită artista

Publicat: 27 ian. 2023
_____ Vizualizări 1 Comentariu
Theo Rose experiență inedită în mall. Cum a fost bârfită artista
Theo Rose a asistat fără să vrea la o bârfă despre ea și iubitul ei, când a fost la mall

Îndrăgita vedetă Theo Rose a trăit de curând o experiență inedită în mall, când a mers cu iubitul ei, Anghel Damian, la film. Artista a asistat la o scenă în care câteva persoane o bârfeau fără să știe că ea asistă la discuție. În cele din urmă, Theo Rose „le-a dat peste nas” celor care o judecau, fără ca măcar să o cunoască.

Theo Rose a avut parte de o adevărată peripeție înntr-un centru comercial, când a mers să vadă filmul „Taximetriști”. Artista tocmai ieșise de la cinema când a auzit cum două persoane vorbeau despre ea și iubitul ei, Anghel Damian. Cântăreața a povestit întreaga aventură pe contul său de socializare.

Theo Rose, experiență inedită în mall

Theo Rose și Anghel Damian au fost să vizioneze filmul „Taximetriști” care rulează în prezent în cinematografele din România. Cei doi s-au bucurat din plin de momentele petrecute împreună, însă au avut parte și de o mică aventură.

În timp ce mergea spre ieșire, Theo Rose a văzut trei persoane care se uitau la panourile publicitare, pe care apărea ea, făcând reclamă la o cunoscută firmă de bijuterii. Acela a fost momentul în care artista a ales să fie atentă la ce se vorbește, intuind că ea se află în centrul discuției.

„Am fost cu Anghel. Eram bucuroși că a fost filmul bun. Știi că sunt în Băneasa panourile alea pe care rulează campania. Treci pe lângă mai multe panouri din alea unde apar eu cu videoclipul ăla cu prosopul în cap. Și în fața mea un grup de trei oameni, o doamnă cu doi domni trecuți de 45 de ani. Unul din ei s-a uitat așa mai insistent la panoul ăla. Am zis să fiu atentă că sigur zice ceva”, a povestit cântăreața Theo Rose.

Cum a fost bârfită Theo Rose

Theo Rose și Anghel Damian au ales să meargă în spatele micului grup pentru a auzi ce vorbesc.

„Mergeam în spatele lor, la distanță de vreun metru, dar eu oricum eram atentă acolo că era sigur discuția despre mine. Omul a întrebat politicos. «Cine e fata asta?» Și a început ea: «Asta? Stai că îți spun eu cine e asta». Mi-a luat toată viața la rând.

„Zicea de Anghel – ăsta cu care e ea acum e regizor, joacă în Clanul, e pe la Vocea României. E cu regizorul acum. Și știi cu cine a fost înainte? Cu nepotul lui Nea Marin. Într-un minut și jumătate femeie aia a spus tot ce a citit ea în presă de mine. Nu îi place, dar a stat să vadă tot ce fac”, a precizat Theo Rose.

La un moment dat, Theo Rose nu a mai răbdat și a decis să își facă simțită prezența. I-a lăsat să coboare și când a ajuns în dreptul lor și le-a zis: „Bună seara, vă salutăm”, după care au plecat.

Theo Rose a mărturisit că a învățat un lucru din toată această peripeție: că trebuie să aibă grijă ce spune și despre cine spune, că nu se știe cum persoana respectivă o aude.

Comentarii
  • Tomescu N,72 (ierni),București.Draga fata,te iubesc din tot sufletul ,ai grija de tine ,de cei care ți îs aproape la bine sau mai ales la râul care ți L face destinul..Deocamdată ai Noroc ,ești înzestrată cu mult talent,frumusețe,educație ,carismatica,ceace fac pe altele sa fie invidioase,geloase,proaste de gura. Gândește că dacă ai fi un om,, șters”,nu ai fii vizibilă,observată.Asa că ,,Ursul trece,caini-catelele latră.♥️👍🙏🍀

Adauga un comentariu