Titlurile zilei

Tina Duceac este ieșeanca ce joacă în serialul „Lia – Soția soțului meu”. Ce dezvăluiri face focoasa actriță – GALERIE FOTO

Publicat: 06 ian. 2023
_____ Vizualizări 2 Comentarii
Tina Duceac este ieșeanca ce joacă în serialul Lia  Soția soțului meu. Ce dezvăluiri face focoasa actriță  GALERIE FOTO
Aceasta a decis să se mute la București pentru a-și începe cariera, iar acum este studentă în anul II la Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică "I.L. Caragiale" (UNATC) din București

Tina Duceac este din Iași și joacă în serialul „Lia – Soția soțului meu”, care va fi difuzat pe 12 ianuarie 2022. Tânăra mărturisește că din copilărie este pasionată de teatru și film, motiv pentru care cel mai mare vis al său era să devină actriță. Acesta este primul ei proiect și este foarte recunoscătoare pentru această oportunitate. Castingul pentru serialul care urmează să apară i-a stârnit cele mai mari emoții din viață. Părinții ei o susțin, însă și-a dorit să se poată întreține singură

Tina Duceac are 19 ani și a studiat la Colegiul Național „Mihai Eminescu” din Iași. Aceasta a decis să se mute la București pentru a-și începe cariera, iar acum este studentă în anul II la Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică „I.L. Caragiale” (UNATC) din București. Serialul „Lia – Soția soțului meu” este primul ei proiect, în care va da viață unui personaj cu o altfel de personalitate.

„Sună clișeic, dar de mică mi-am dorit să fiu actriță, pe când nici nu știam cu ce se mănâncă. Mama a fost cea care la trei ani m-a dus prima dată la un spectacol, la Teatrul «Luceafărul» din Iași, iar duminică de duminică eram acolo. Mama îmi spunea că eram absolut fascinată și de fiecare dată când se termina un spectacol începeam să plâng”, declară Tina Duceac.

o poză de la o filmare de a Tinei Duceac
Acesta a fost primul casting din viața ei, la care a mers plină de emoții, fiindcă își dorea foarte mult să obțină un rol

Cum a fost primul casting al ieșencei care joacă în serialul „Lia – Soția soțului meu”

o poză cu mai mulți actori români
Tina Duceac este foarte mândră că poate sta printre actori profesioniști, de la care are ce învăța

Tina Duceac este la început de drum, iar castingul pentru serialul „Lia – Soția soțului meu” a fost primul din viața ei, care i-a stârnit niște emoții foarte puternice. Aceasta și-a dorit să obțină rolul pentru a-și începe cariera la care visează de mic copil.

„Castingul pentru serialul «Lia – Soția soțului meu» a fost primul din viața mea la care m-am dus plină de emoții, dar cu speranța că aș putea să îmi îndeplinesc cel mai mare vis. După trei zile intense de casting am aflat că am luat rolul Emei și cred că a fost cel mai fericit moment al vieții mele. Abia aștept să înceapă difuzarea serialului și odată cu telespectatorii să o văd și eu pe Ema dintr-o altă perspectivă”, destăinuie tânăra actriță.

Zilele de filmare pentru tânăra ieșeancă sunt cele mai așteptate, pentru că a ajuns să facă ce îi place și nu simte că ar fi o muncă. Colegii de platou sunt actori cu experiență, de la care are ce învăța și se simte norocoasă că poate fi printre de ei.

„Merg cu atâta bucurie la filmări, pentru că fac ce îmi place. Sunt înconjurată de oameni atât de faini și profesioniști, de la care am foarte mult de învățat. Îmi doresc să evoluez din ce în ce mai mult, să continui să învăț zi de zi și să rămân recunoscătoare pentru tot ce mi se întâmplă”, mărturisește Tina, plină de bucurie.

 o poză cu Tina Duceac și Vlad Gherman
Tânăra actriță așteaptă cu nerăbdare zilele de filmare, pentru că îi place să facă asta și nu simte că ar fi o muncă

Tina Duceac: „Mi-am dorit ca de la vârsta de 18 ani să îmi fac banii singură”

o poză cu Tina Duceac și Doința Oancea
Tina Duceac și-a dorit ca de la vârsta de 18 ani să se întrețină singură și a reușit să facă asta din pasiune

 Tina Duceac este susținută de părinți din orice punct de vedere, însă și-a dorit ca de la vârsta de 18 ani să își facă banii singură. Deși are o vârstă fragedă, a reușit să se întrețină din propria muncă.

„Deși părinții îmi sunt alături și mă susțin, mi-am dorit ca de la vârsta de 18 ani să îmi fac banii singură. Inițial am lucrat pentru o aplicație, dar acum mă mândresc că am reușit să mă întrețin din ceea ce iubesc, adică actorie și online”, adaugă aceasta.

Personajul căruia îi va da viață în serial are o altfel de personalitate, dar acest lucru nu reprezintă un impediment pentru Tina. Provocarea majoră a acestui rol este să-și exprime umanitatea, sensibilitatea și să-și depășească toate limitele pentru pasiunea sa.

„M-aș descrie un om cu dorințe mari, pentru care am muncit de mic copil. Mi-am văzut de pasiunea și de drumul meu. Am fost la cursuri de teatru, mai apoi într-o trupă de adolescenți pasionați de asta și ulterior am intrat la facultate, ca fiind a treia pe listă”, mai zice Tina Duceac, ieșeanca ce joacă în serialul „Lia – Soția soțului meu”.

Comentarii
Adauga un comentariu