Cancan ultimă oră

Toni Grecu, dezvăluiri tulburătoare despre starea sa de sănătate: „Din păcate, o parte din plămâni a dispărut!”

Publicat: 15 feb. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Toni Grecu dezvăluiri tulburătoare despre starea sa de sănătate Din păcate o parte din plămâni a dispărut
Toni Grecu a fost infectat cu noul coronavirus.

Din cauza COVID-19, Toni Grecu a trecut prin clipe îngrozitoare. În momentul de față, acesta se reface, însă a fost dependent de oxigen, iar boala l-a lăsat cu sechele grave.

A trecut aproximativ o lună de când Toni Grecu a ajuns de urgență la spital, iar acesta a vorbit despre starea lui actuală de sănătate. Se pare că are nevoie de o lungă perioadă de reuperare, fiindcă plămânii săi sunt serios afectați.

”Din păcate, o parte din plămâni a dispărut! Acum, lucrurile sunt ok, lucrurile merg spre bine. N-am fost intubat, n-am fost la terapie intensivă, am avut o formă gravă, dar nu chiar atât de gravă. La un moment dat, ca să pot să respir, am avut nevoie de 10 l de oxigen. Din fericire, am depășit repede momentul, apoi lucrurile au evoluat spre bine și am fost externat”, a povestit comediantul, într-o emisiune TV.

Toni Grecu a vorbit și despre cea mai mare greșeală pe care a putut să o facă, atunci când și-a dat seama că a fost infectat cu noul coronavirus.

„În primele 3 zile am avut frisoane, transpirații masive și temperatură. Am zis că așa e boala și că o tratez acasă. Am urmat indicațiile medicului, doar că în ziua 4 de boală, am făcut temperatură 39 și am decis să merg de urgență la spital. În 3 zile, boala m-a destabilizat complet. Nu puteam să stau mai mult de 1 minut în picioare și nu puteam să merg la toaletă fără oxigen!”, a mai povestit Toni Grecu.

Toni Grecu, despre incendiul de la Spitalul „Matei Balș”: „În urma salvării… sistemul sanitar din România ardea”

Toni Grecu a vorbit și despre incendiul de la „Matei Balş”. Fondatorul grupului „Divertis” se afla într-un salon de la etajul 2, când a avut loc tragicul eveniment de la finalul lunii ianuarie ( 29 ianuarie 2021). Într-o intervenţie la Ştirile PRO TV, actorul a transmis gândurile sale după ce s-a aflat la fața locului în timpul incendiului în urma căruia au murit șase persoane.

În vârstă de 61 de ani, era internat la Spitalul „Matei Balș” de mai bine de două săptămâni, după ce s-a infectat cu coronavirus și avea nevoie de supliment de oxigen.

„Povestea de azi pentru mine a fost de fapt o cursă sufocantă, extenuantă, fără aer, de 150 de metri, prin faţa unui spital arzând, cursă terminată la uşa salvării în faţa căreia m-am prăbuşit inconştient, dar fericit”, a povestit actorul.

„În urma salvării… sistemul sanitar din România ardea. Participasem la cel mai mic şi mai extenuant maraton din lume. Şi am alergat şi singur. În urma salvării, spitalul ardea. Sistemul sanitar din România ardea”, a fost mesajul actorului.

Alți pacienți au povestit cum, speriați de fumul care a invadat saloanele, s-au salvat sărind pe geam, în balcoane. „Se auzea cum ţipau: ajutor, ajutor şi era flacăra la primul salon din capăt, flacără mare şi fum”, a rememorat un pacient clipele terifiante prin care a trecut.

Toni Grecu era internat la etajul 2, în pavilionul care a luat foc la „Matei Balș”, numărându-se printre pacienții evacuați și fiind transferat ulterior la Spitalul Sf. Pantelimon.

Adauga un comentariu