BZI LIVE

LIVE VIDEO – TOP EXCLUSIV! În lumina reflectoarelor Platoului BZI LIVE sunt invitați doi liceeni care au impresionat întreaga Românie, în plină pandemie de COVID-19! Povestea care a strâns alături sute și sute de elevi dar și de profesori va fi spusă chiar de către aceștia – FOTO

Publicat: 25 mai 2020

Marți, 26 mai 2020, începând cu ora 15.00 în lumina reflectoarelor Studioului BZI LIVE este programată o ediție specială! Sunt invitați doi liceeni care au impresionat întreaga Românie, în plină pandemie de COVID-19! Povestea care a strâns alături sute și sute de elevi dar și de profesori va fi spusă chiar de către aceștia. Ambii sunt în clasa a XII-a la Colegiul Naţional Costache Negruzzi Iaşi, profil Matematică – Informatică.

Proiectul lor impresionant și exemplar este intitulat sugestiv „Elevi Pentru Elevi în Carantină”. Este vorba despre Ana-Andreea Ioniță și Tudor Ilie. Cei doi vor detalia și face mărturisiri despre cum au avut această idee, ce implica ea și care a fost impactul și efectul pe care l-au avut cu el. De asemenea, despre ce înseamnă implicare, atitudine și dorința de a schimba ceva în rândul generației din care faci parte dar și în societate se va mai dialoga alături de cei doi tineri admirabili. Pe de altă parte, cum au trecut ei prin pandemie, cum văd lumea, ce vor să fac în viitor vor mai fi alte repere ale acestei producții media pentru o întreaga generație din România.

Povestea lor poate fi citită AICI!

Cititorii noștri pot adresa întrebări în rubrica de comentarii, accesând www.bzi.ro sau în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi.

Adauga un comentariu