Local

Tot mai multe partide sunt alături de Alianța pentru Unirea Românilor: „Noi rezolvăm greșelile făcute de Guvernul Ciolacu”

Publicat: 18 nov. 2023
_____ Vizualizări 4 Comentarii
Tot mai multe partide sunt alături de Alianța pentru Unirea Românilor Noi rezolvăm greșelile făcute de Guvernul Ciolacu
Alături de alianța AUR s-au mai adăugat încă trei partide politice

Tot mai multe partide sunt alături de AUR în urma unui nou act de unire. Partidul Republican, Alianța Național Țărănistă și Forța Identității Naționale au aderat la alianța AUR

Principiile suveranității naționale promovate de organizația politică AUR au atras și alte formațiuni politice alături. Alianța consolidată la începutul acestei săptămâni de președintele George Simion ține să urmărească interesele naționale pe plan internațional. Mai mult de atât, partidul va rezolva greșelile făcute de Guvernul Ciolacu în ceea ce privește pensiile.

Tot mai multe partide sunt alături de AUR

Anul viitor, românii vor avea șansa să își aleagă viitorul. Alianța AUR este mai puternică ca niciodată, având în vedere că și alte partide au aderat în lupta pentru dreptate și bunăstarea românilor.

„Alianța AUR se consolidează. Partidul a marcat, în această săptămână, un nou act de unire, tot mai mulți români, dragii noștri, tot mai multe partide se alătură proiectului nostru, proiectului de trezire națională, de renaștere. Astfel, marți, 14 noiembrie, în cadrul unei conferințe extraordinare, pe lângă Partidul Republican și Alianța Național Țărănistă s-a alăturat oficial alianței AUR și partidul Forța Identității Naționale. Noi considerăm că am consolidat și mai mult acest pol al suveranității naționale.

Acest proiect, atât ca și partid politic, cât și ca alianță, are la bază 4 piloni, națiunea, credința, libertatea și familia, aceasta fiind pilonul societății. Drumul nostru spre viitor este de un 50 plus din voturile românilor. Spuneam de multe ori că un vot pentru valorile conservatoare, pentru AUR, este, de fapt, un vot pentru progres, pentru prosperitate, pentru bunăstare, pentru familia tradițională, pentru o națiune puternică, pentru libertate individuală, națională și pentru credință”, a transmis prof. univ. dr. Cristina Emanuela Dascălu, candidat la europarlamentare din partea AUR.

Oamenii politici s-au alăturat alianței, având în vedere obiectivele pentru care luptă organizația AUR.

„Subiectul alianța AUR se consolidează pentru că și noi asta ne dorim. Să aducem în rândul nostru persoane pe care la un moment dat se aflau în altă direcție politică, pentru că nici nu exista partidul nostru. Însă a apărut George Simion, a apărut partidul AUR și, prin urmare, acești oameni pot în sfârșit să vină alături de noi, pentru că acum au această posibilitate”, a mai adăugat prof. univ. dr. Cristina Emanuela Dascălu.

AUR rezolvă greșelile Guvernului

Proiectul Guvernului Ciolacu, privind sistemul de pensii, are mai multe lacune care trebuie rezolvate. Partidul AUR a intervenit cu mai multe amendamente pentru a rezolva greșelile care îi afectează în mod direct pe românii de rând.

„Ceea ce propune așa-zisul bloc democratic PSD-PNL cu proiectul de lege ce prevede pensiile nu rezolvă problemele din sistemul de pensii, ci doar le accentuează. Aceștia își bat joc de români și adâncesc inechitățile, crescând cu același procent și pensiile mici, muncite de români, dar și pensiile speciale, nesimțit de mari. Cei care au pensiile mari vor primi mai mulți bani, iar cei care le au mici vor primi ceva nesemnificativ. Totodată, nu se fac automat indexarea pensiilor cu inflația, se lasă la alegerea guvernanților când vor să facă acest lucru și cu cât.

Prin acest proiect se crește vârsta de pensionare pentru femei, de la 60 de ani la 65 de ani. În cazul Guvernului Ciolacu asistăm la un amatorism politic, deoarece nu am văzut sursa de finanțare pentru acest proiect. Ne dorim să vedem tăieri în zona politică, de la subvențiile partidelor, reducerea pensiilor speciale nesimțite, dar și reducerea pragurilor de cheltuieli ale statului.

De asemenea, avem nevoie de o reformă administrativă, cu reducerea aparatului de stat, pentru a da sustenabilitate creșterii veniturilor pentru pensionari. Pentru a corecta o parte din aberațiile acestui proiect de lege, AUR a depus mai multe amendamente, privind sistemul public de pensii. Ne propunem să rezolvăm o serie de nereguli și discriminări prevăzute în acest proiect”, a specificat Tatiana Anca Sava, membră AUR Iași.

Tot mai multe partide sunt alături de AUR în lupta pentru drepturile românilor.

Comentarii
  • Cum poate fi numit un partid format din doi-trei rujați cu vopesa de ouâ mai ales câ manipuleazâ populimea cu mari alianțe pulitice piride din niște necunoscuți populimi sau doar rudelor lor–ude sperâ ei câ populimea va pune botul pentru înavuțirea lor prin ocuparea unor funcții–de cele trei duamne nu sau fâcut cunoscute pînâ acuma ca și partid cum spun ele–cînd cum și cînd sau înființat și ce activitâți au avut în folosul populimi pînâ acuma–sau urmeazâ sâ spuneți câ tâiați și voi pensiile spciale cum lea tâiat și celâlant rujat cu cearâ și busolâ la mînâ ciordelistul eșuat rareș

  • Cum poate fi numit un partid format din doi-trei rujați cu vopesa de ouâ mai ales câ manipuleazâ populimea cu mari alianțe pulitice piride din niște necunoscuți populimi sau doar rudelor lor–unde sperâ ei câ populimea va pune botul pentru înavuțirea lor prin ocuparea unor funcții–de ce cele trei duamne nu sau fâcut cunoscute pînâ acuma ca și partid cum spun ele–cînd cum și cînd sau înființat și ce activitâți au avut în folosul populimi pînâ acuma–sau urmeazâ sâ spuneți câ tâiați și voi pensiile speciale cum lea tâiat și celâlant rujat cu cearâ și busolâ la mînâ mirosind mai mult a ciordelist decît pântrunjel ciordelistul eșuat rareș

  • Afacerea cu pensiile este prezentata netransparent. Sunt trei categorii de pensii:
    – pensii pe contributivitate – incasezi dupa cat ai contribuit
    – pensii speciale – incasezi mai mult decat ai contribuit
    – pensii sociale – incasezi fara sa fi contribuit
    Trebuie bilant separat pe fiecare categorie! Cat bani intra si cati bani ies la fiecare categorie! La un moment dat, Olguta Vasilescu a scapat porumbelul : bugetul la prima categorie este excedentar (se colecteaza la buget mai multi bani decat pensiile pe constributivitate). Dupa care a schimbat vorba.

Adauga un comentariu