Titlurile zilei

Toți bărbații întorc privirile după ea! Povestea Alinei ”Strongbody“, tânăra ieșeancă antrenoare wellness – GALERIE FOTO

Publicat: 22 apr. 2022
_____ Vizualizări 11 Comentarii
Toți bărbații întorc privirile după ea Povestea Alinei Strongbody tânăra ieșeancă antrenoare wellness - GALERIE FOTO
Alina Andrei, cunoscută drept Alina ”Strongbody” pe rețelele de socializare, are vârsta de 24 de ani și de aproximativ 3 ani este antrenor wellness în cadrul echipei ”Scrabfitteam”

O tânără ieșeancă a visat să ajungă antrenor wellness și acum reușește să se întrețină doar din asta. Tânăra reprezintă o gamă largă de suplimente alimentare, care sunt niște aliați în lupta cu kilogramele în plus. Aceasta își desfășoară activitatea într-un club de nutriție din Iași, însă antrenează persoane și de la distanță

Alina Andrei, cunoscută drept Alina ”Strongbody“ pe rețelele de socializare, are vârsta de 24 de ani și de aproximativ 3 ani este antrenor wellness în cadrul echipei ”Scrabfitteam”. Aceasta mărturisește cu mândrie că a reușit să ajungă la niște venituri foarte mari și să inspire zeci de persoane.

”De mică am avut o pasiune pentru sport. Mă implicam la școală în toate proiectele și mi-am dorit tot timpul să ajung să antrenez”, destăinuie plină de emoții Alina Andrei, antrenor wellness.

Alina, tânăra ieșeancă antrenoare wellness: ”Am contribuit real la sănătatea familiei mele”

Alina Andrei și-a început cariera prin propria ei transformare, deoarece acest business se bazează pe puterea exemplului. Ulterior, aceasta a ales să-și ajute familia să se schimbe, să nu se mai confrunte cu atât de multe probleme de sănătate și rezultatele au fost uimitoare. Tânăra a șocat întreaga comunitate prin rezultatele deosebite obținute de către ea și părinții săi.

”Am început cu familia mea. Am avut oportunitatea să pot contribui real la sănătatea familiei mele, nu doar să le-o urez și rezultatele au fost de-a dreptul uimitoare”, afirmă cu mândrie Alina.

Întotdeauna și-a dorit să ajungă antreprenor și să se bucure sincer pentru câștigurile pe care le poate obține și astăzi Alina se bucură de succes. A ajuns să-și îndeplinească dorința din copilărie și să câștige bani, astfel încât să nu ducă lipsă de nimic.

”Mi-a plăcut foarte mult ideea de a avea propriul meu business, fără a fi angajată undeva. Mi-a plăcut să am libertatea de a fi creativă, de a munci când vreau și unde vreau și să fiu înconjurată de oameni care să-mi aducă contribuție și să fie de standarde înalte”, adaugă tânăra ieșeancă.

Care sunt veniturile din care se întreține antrenoarea: ”Acest business îmi poate oferi venituri nelimitate”

Alina Andrei susține că a ales să desfășoare această activitate pentru că beneficiază de libertate și de niște venituri nelimitate. Aceasta a avut curajul de a-și depăși fricile și a renunțat la jobul tradițional, reușind astfel să aibă acum niște venituri considerabile.

”Am ales să fac activitatea pentru stilul de viață sănătos și liber. Acest business îmi poate oferi venituri nelimitate și lucrez «full time», astfel încât îmi creez în continuare propria independență financiară. Astăzi desfășor doar această activitate și reușesc cu brio să mă întrețin”, declară pentru reporterii BZI Alina Andrei.

Tânăra a învățat că pentru un succes considerabil trebuie să ai alături persoane care să-ți fie aproape, un prieten, un coleg și, uneori, un psiholog, iar toți antrenorii din ”Scrabfitteam” au aceste calități și lucrează întotdeauna împreună.

”Îmi place că în relația cu oamenii pe care-i sprijin nu există doar relația de antrenor și client, ci legăm prietenii. Așa am posibilitatea să devin psiholog și mentor. La fel și colegii mei. Suntem cu toții o echipă, iar atât nouă, cât și oamenilor cu care lucrăm, ne este drag să lucrăm împreună”, spune cu emoție Alina.

Comentarii
  • Alea sunt picioare frumoase de femeie? Habar n-aveti ce inseamna picioare frumoase de femeie. Cind vezi niste picioare dolofane iti taie pofta de orice.

  • Nu vreau să fiu „gater”, însă s-a umplut lumea de nutriționiști din ăștia, nu știu. Cât timp ești cumpătat în orice și consumi dintr-o gamă variată de alimente, o duci bine-mersi și fără băuturile astea proteice sau ce consumă dânșii.
    În plus, vorbim de sănătate, dar Iașul și destule alte orașe ale țării, sunt poluate, cu praf și noxe+ lipsa spațiilor verzi. Așadar, să vedem și „elefantul” din încăpere, zic.

  • @ paul ivan e poza dinainte cum arata si poza dupa nutritie si sport. daca nici acu nu arata bine cand arata ca o gazela cand vrei? la 60 ani cu picioare umflate si pline de varice si par?

  • Individa asta are tupeul sa apara in presa ? Ea se culca cu barbatii insurati, incepand cu soferii de la Dopo Poco. Mai bine ati face un articol cu cati barbati insurati s-a culcat si se culca in continuare

Adauga un comentariu