Local

Traficanții care foloseau părțile intime ale femeilor pentru a transporta droguri vor în libertate! Ce au decis magistrații

Publicat: 12 dec. 2022
_____ Vizualizări 2 Comentarii
Traficanții care foloseau părțile intime ale femeilor pentru a transporta droguri vor în libertate Ce au decis magistrații
Traficanții de droguri care foloseau vaginele femeilor pentru transport vor în libertate

Indivizii acuzați că foloseau vaginele femeilor pentru a transporta droguri vor în libertate. Judecătorii din cadrul Tribunalului Iași au condamnat 17 persoane, în luna martie a acestui an, la peste un secol de pușcărie, pentru trafic de droguri de mare risc și constituirea unui grup infracțional organizat, însă indivizii au contestat recent decizia

Mitică Marinescu a fost condamnat la 12 ani şi 8 luni de închisoare, Camelia Dinu – 9 ani și 1.025 de zile de temniță, Doinița Ioniță – 4 ani şi 2 luni de închisoare, Robert Marinescu – 9 ani, 4 luni și 583 de zile de detenție, Niculae Sticlan – 7 ani și 1 lună de pușcărie, Zamfira Florentina Sebastian – 4 ani şi 2 luni de închisoare, Oprea Pulbere – 7 ani de temniță, Mihai Bălteanu – 8 ani de detenție, Silviu Dumitru Gațu – 3 ani și 8 luni de închisoare, iar Florentin Costache – 4 ani şi 6 luni de închisoare.

În același dosar, Andrei Ştefan a primit o pedeapsă de 5 ani de închisoare, Constantin Adrian Barhan – 6 ani și 1 lună de pușcărie, plus o amendă penală de 2.800 de lei, Dragoş Valentin Nichifor – 3 ani și 8 luni de închisoare, Vasile Paraschiv – 8 ani de temniță, Gigel Udilă-Schollaret – 6 ani, 1 lună și 592 de zile de pușcărie, Ady Şerban – 4 ani şi 2 luni de temniță, iar Răzvan Petrică Acsinte – 3 ani și 4 luni de închisoare. Una dintre persoanele acuzate inițial a decedat, astfel că judecătorii au încetat procesul penal în cazul ei.

Traficanții de droguri care foloseau vaginele femeilor pentru transport vor în libertate

Indivizii care acum încearcă să scape de condamnările primite au intrat în atenția anchetatorilor la finele lunii iunie 2020, când Ady Șerban s-a predat poliției ieșene. El ar fi fugit în momentul în care oamenii legii efectuau percheziții, după ce a cumpărat drogurile de la o rețea din cartierul bucureștean Ferentari. Modul în care traficanții aduceau drogurile în Iași i-a șocat până și pe anchetatori. Aceștia din urmă menționau că bărbații mergeau însoțiți de mai multe femei care transportau drogurile în vagin.

 Magistrații ieșeni au dispus atunci confiscarea specială a sumei totale de 53.830 de lei, precum și a unor cantități de heroină, pulbere cu heroină și paracetamol, pulbere cu ALPHA-PHP, fragmente vegetale pe care s-a pus în evidență MDMB-4en-PINACA şi 5F-MDMB-PICA, dar și arma marca Retay G19, de calibrul 9 mm. Mai mult, judecătorii au dispus distrugerea drogurilor confiscate.

Cum acționau traficanții

De la începutul lunii ianuarie 2019, tot mai mulți tineri ieșeni s-au deplasat în municipiul București, de unde au procurat heroină de la dealeri. Scopurile erau de a-și susține dependența și, din considerente de ordin financiar, posibilitățile obținerii unor câștiguri materiale substanțiale, într-un timp cât mai scurt. Conform anchetatorilor, indivizii nu se cunoșteau cu dealerii din București, astfel că încercau să cumpere în mod direct sau prin intermediari. Oamenii legii au adăugat că rețeaua era una dintre cele mai mari din România. Heroina era vândută sau consumată de interlopi.

În ceea ce privește dealerii de heroină din cartierul Ferentari, unul dintre suspecți era cel care superviza activitatea infracțională a surorilor sale și a altor persoane implicate alături de acestea în activitățile de trafic de heroină.

Comentarii
  • Să le dea de să-i usture!!!! Nu au ce căuta în societate printre oameni scârbele astea! Ne ucid copii! Distrug societatea!!!! Sa se ducă la muncă, nu la ucis copii și tineri!!!!

  • Da peste Mircea Silvestru nu intra nimeni? Il gasiti pe George Cosbuc 70 in Copou. Tot pentru trafic de droguri, cocaina, heroina si iarba. Poate se face dreptate totusi sa nu il mai vedem cum bantuie pe aici. Inainte isi punea angajatii sa ii duca si sa ii aduca droguri cat avea permisul suspendat ca l-a prins politia drogat pe autostrada.

Adauga un comentariu