National

Tragedie într-o familie din Mureș! Un copil de cinci ani a murit după ce a fost împușcat de fratele său în vârstă de opt ani

Publicat: 03 mai 2021
Un copil de cinci ani a murit după ce a fost împușcat de fratele său
Un copil de cinci ani a murit după ce a fost împușcat de fratele său

Un copil de cinci ani a murit, astăzi, după ce a fost împuşcat în piept de fratele său, în timp ce se aflau la un picnic, într-o pădure de lângă comuna Mădăraş din Mureş.

La marginea unei păduri din apropierea loc. Mădărași, un minor de 5 ani a fost împuscat accidental în zona pieptului de către un alt minor de 8 ani cu o armă cu aer comprimat ce aparținea unui angajat al Ocolului Silvic și care a fost lăsată nesupravegheată. Minorul se afla în stare de inconștiență fiind resuscitat la fața locului.

La ora 16.27, s-a constatat decesul victimei. Din primele verificări a rezultat că, mai multe familii cu copii au ieșit la un picnic, printre care și un pădurar care avea asupra sa o armă de agrement (tir sportiv), cu aer comprimat, neletală. Acesta a lăsat arma nesupravegheată, iar un copil de 8 ani s-a jucat cu aceasta și a tras către un alt minor, de 5 ani, rănindu-l în zona toracelui.

Comentarii
  • La o astfel de știre, cine a fost incapabilul sa pună poza asta cu un pistol de tir olimpic, și sa se mai vadă și treningul tricolor? Sunteți o gluma de reporteri.

Adauga un comentariu