Actualitate

Traian Băsescu, despre pandemie: ”Nu ne prea mai putem apăra de acest Guvern ajuns la stadiul de a încurca ţara în loc de a o descurca”

Publicat: 23 aug. 2020
Traian Băsescu, despre pandemie: ”Nu ne prea mai putem apăra de acest Guvern ajuns la stadiul de a încurca ţara în loc de a o descurca”
Traian Băsescu, despre pandemie: ”Nu ne prea mai putem apăra de acest Guvern ajuns la stadiul de a încurca ţara în loc de a o descurca”

Traian Băsescu, despre pandemie: ”Nu ne prea mai putem apăra de acest Guvern ajuns la stadiul de a încurca ţara în loc de a o descurca”. Duminică seara, Traian Băsescu a vorbit despre modul în care oamenii din Guvern au procedat cu situația pandemiei în România. De asemenea, fostul președinte a adus în discuție faptul că oamenii ar trebui să nu se mai bazeze pe nimeni și să se apere singuri de riscul infectării cu noul coronavirus.

„Mulți dintre vorbitorii de la început nu citiseră, nu se informaseră dar vorbeau. Era de ajuns să citești să vezi ce e în China. Că nu e guturai, că nu moare virusul de la călduri. Am avut parte de diletanți ce nu au înțeles responsabilitatea funcţiilor.

Una e când ieși și spui în cor bătând câmpii ca nu e niciun pericol iar acum vrei să îi bagi pe români în case. E greu să mai fii credibil acum după debutul avut”, a spus Băsescu referitor la guvernanți.

Sfaturi pentru a trece cu bine de această pandemie. Traian Băsescu, despre pandemie: ”Nu ne prea mai putem apăra de acest Guvern ajuns la stadiul de a încurca ţara în loc de a o descurca”

Traian Băsescu oferă sfaturi despre cum să se proteje lumea de infecția cu virusul COVID-19. Acesta spune că nu mai acordă atenție despre ce spun conducătorii acestei țări legat de pandemie

„Ce fac eu. Nu mai dau niciun fel de atenție la ce spun cei de la guvern și preşidenţie despre aceasta pandemie. Eu și familia mea considerăm că suntem singurii care ne putem proteja de aceasta boală.

Cât mai puține ieșiri, igiena consistenta plus substanțe de dat pe mâini oricând e cazul…”, spune Băsescu.

Să ia romanii lucrurile pe cont propriu, pentru ca în baza recomandărilor de la televizor nu putem știi niciodată. Nu vedeți că schimbă discursul tot timpul?

Nu ne prea mai putem apăra de acest Guvern ajuns la stadiul de a încurca ţara în loc de a o descurca”, a explicat fostul preşedinte.

Traian Băsescu, fostul președinte, își depune candidatura la Primăria Capitalei

Fostul președinte, Traian Băsescu, îşi depune duminică, 16 august 2020, la Biroul Electoral Municipal, candidatura pentru un nou mandat la Primăria Capitalei. Fostul șef al statului român, în prezent europarlamentar, este aşteptat la Biroul Electoral Muncipal la ora 13:00.

Aceasta candidează din partea Partidului Mişcarea Populară, al cărui fondator este.

Traian Băsescu a mai deţinut un mandat la Primăria Capitalei în perioada anilor 2000 – 2004, a precizat, luni seară, după ce a fost făcut anunţul referitor la candidatura sa, că fiecare are şansa lui.

”Fiecare are şansa lui. Mărimea partidelor îi legitimează pe unii să fie mai optimişti, unii mai optimişti decât trebuie, dar mai optimişti”, a declarat Traian Băsescu, luni seară, la B 1 Tv, referitor la candidatura sa la Primăria Capitalei.

Fostul președinte Băsescu a repetat ideea că a fost unul dintre cei care au iniţiat susţinerea candidatului Nicuşor Dan.

Interpelat ce părere are despre declaraţia lui Nicuşor Dan conform căreia susţinătorii PMP vor vedea avantajele unui vot util şi-l vor vota pe el, nu pe Traian Băsescu, fostul primar general a declarat:

”Eu am mai văzut campanii cu vot util. Am văzut prea multe la viaţa mea, prea multe competiţii, ca să cred numai în votul util. Cei care se păcăleasc cu această abordre trebuie să ştie că la votul uninominal este altfel, iar Primăria este despre cineva care poate administra Bucureştiul”.

Adauga un comentariu