Local

Trei bărbați din Iași, arestați preventiv pentru trafic cu etnobotanice! Mascații au năvălit peste ei și i-au dus la audieri după o acțiune-fulger! (Exclusiv)

Publicat: 29 apr. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Trei bărbați din Iași arestați preventiv pentru trafic cu etnobotanice Mascații au năvălit peste ei și i-au dus la audieri după o acțiune-fulger Exclusiv
Judecătorii din cadrul Tribunalului Iași au admis propunerea de arestare preventivă formulată de anchetatori pe numele a trei bărbați suspectați de trafic cu etnobotanice

Trei ieșeni au ajuns după gratii joi seară, în urma unei acțiuni-fulger făcută de mascați. Judecătorii din cadrul Tribunalului Iași au admis propunerea de arestare preventivă, pentru 30 de zile, formulată de anchetatori pe numele lui Eduard Ionuț Marcu, Andrei Costache și Valentin Sorin Creangă. Cei trei ieșeni sunt cercetați pentru trafic cu etnobotanice

O acțiune-fulger a mascaților ieșeni a dus la arestarea unor bărbați! Cei trei au ajuns după gratii joi seară, sub acuzația de trafic cu etnobotanice! Totul a ieșit la iveală după ce mascații au năvălit peste ei, în cadrul unui flagrant!

Astfel, pe 29 aprilie 2021, judecătorii din cadrul Tribunalului Iași au admis propunerea făcută de anchetatori pe numele lui Eduard Ionuț Marcu, Andrei Costache și Valentin Sorin Creangă.

„Instanța admite propunerea formulată. Ia față de inculpații Eduard Ionuț Marcu, cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de efectuare, fără drept, de operațiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive, Andrei Costache, cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de efectuare, fără drept, de operațiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive, Valentin Sorin Creangă, cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de efectuare, fără drept, de operațiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive, măsura arestării preventive pe o perioadă de 30 de zile. Dispune emiterea de îndată a mandatelor de arestare preventivă ale inculpaților”, au precizat joi seară magistrații ieșeni.

Ieșenii Eduard Ionuț Marcu, Andrei Costache și Valentin Sorin Creangă, suspectați de trafic cu etnobotanice

De remarcat este faptul că decizia Tribunalului Iași de joi seară nu este definitivă, aceasta putând fi contestată. Cel mai probabil, cei trei bărbați au contestat deja hotărârea primei instanțe de judecată. Ieșenii Eduard Ionuț Marcu, Andrei Costache și Valentin Sorin Creangă au intrat în vizorul anchetatorilor în urmă cu câteva zile. Surse judiciare afirmă că a fost organizat un flagrant, în urma căruia cei trei ieșeni au fost ridicați și duși la audieri.

Cei trei ieșeni, reținuți și, mai apoi, duși la instanță cu propunere de arestare preventivă

Așadar, în urma acțiunii-fulger făcută de mascați, cei trei ieșeni au fost audiați. La finalul audierilor, anchetatorii au dispus reținerea luiEduard Ionuț Marcu, a lui Andrei Costache și a lui Valentin Sorin Creangă, pentru 24 de ore, sub acuzația de efectuare, fără drept, de operațiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive.
Mai apoi, în cursul zilei de joi, 29 aprilie 2021, cei trei suspecți de efectuare, fără drept, de operațiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive au fost duși în fața judecătorilor din cadrul Tribunalului Iași, cu propunerea de arestare preventivă. În eventualitatea în care decizia primei instanțe va fi contestată, urmează ca magistrații din cadrul Curții de Apel Iași să hotărască ce se va întâmpla în continuare cu Eduard Ionuț Marcu, Andrei Costache și Valentin Sorin Creangă.

 

Adauga un comentariu