Actualitate

Tudor Chirilă a spus ce părere are despre căsătorie și nuntă. Artistul și iubita sa sunt de peste 10 ani împreună

Publicat: 07 nov. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Tudor Chirilă a spus ce părere are despre căsătorie și nuntă. Artistul și iubita sa sunt de peste 10 ani împreună
Tudor Chirilă este de părere, cu privire la căsătorie, că aceasta nu poate garanta respect ori iubire nesfârșită

Tudor Chirilă și-a spus recent părerea, într-un interviu, despre căsătorie și nuntă, susținând că nu agreează astfel de evenimente. Artistul și iubita sa, Iulia Mîzgan, sunt împreună de mai bine de 10 ani și au doi copii. Totodată, Tudor Chirilă a recunoscut și cel fel de părinte este pentru fiii săi, Ivan și Petru.

Tudor Chirilă vorbește rar despre familia lui, despre tot ceea ce ține de iubita sa și de copiii lor. Solist, actor și jurat la Vocea României, Tudor a oferit un amplu interviu în care a explicat foarte clar de ce nu este căsătorit, cum își crește băieții, ce fel de tată e și care sunt valorile după care îi ghidează în viață, potrivit LPF.

Tudor Chirilă, despre căsătorie și nuntă

Artistul Tudor Chirilă are o relație de mai bine de 10 ani cu bistrițeanca Iulia Mîzgan, absolventă a SNSPA Bucureşti, care activează în marketing. Aceasta are 39 de ani, fiind cu 10 ani mai mică decât Tudor, iar în 2014 a devenit pentru prima dată mamă. Doi ani mai târziu i-a mai dăruit lui Tudor încă un băiețel. Ivan și Petru îi cheamă pe cei doi băieți ai cuplului.

Într-un interviu acordat publicației Taifasuri, Tudor Chirilă a vorbit despre căsătorie, a explicat ce înseamnă pentru el și de ce nu agreează acest moment din viața unui cuplu. Din fericire, aceleași gânduri le are și iubita lui, Iulia Mîzgan, așa că cei doi se potrivesc, pe lângă multe altele, și la acest capitol.

„Pentru mine nu, nu înțeleg de ce (n.r. – căsătoria) ar fi un subiect tabu. Nu mi se pare că este o instituție care mai aduce ceva important. Cred că ar trebui să ne preocupe mai mult respectul și iubirea. Căsătoria nu poate garanta respect, nu poate garanta iubire nesfârșită. Fiindcă ea a fost la bază un instrument social. Era un instrument social de care lumea, până la urmă, nu știu cât mai are nevoie.

Nu cred că este obligatoriu să fii căsătorit ca să poți avea un parteneriat de-o viață, de exemplu. Mai ales că acum este reglementat parteneriatul și prin faptul că dacă ai o relație de peste opt ani, partenerul tău începe să aibă aceleași drepturi și la un partaj, și la împărțirea lucrurilor, dacă e să ajungem aici, în zona aceasta mai mercantilă a despărților.

Căsătoria și nunta, mai ales, care vor, chipurile, să fie un fel de start în viață. Masa de nuntă, restaurantul, salonul de nunți, trupa de cover-uri de la nuntă, DJ-ul, mâncarea, florile, toate astea sunt parte din spectacolul nunţii, consecinţă a căsătoriei la Starea Civilă. Genul acesta de evenimente nu ne plac nici mie, nici partenerei mele, iar aici ne-am potrivit”, a precizat Tudor Chirilă.

Ce spune Tudor Chirilă despre educația celor doi copii

„Copiii mei îmi dau lecții în fiecare zi. Cred că toți copiii oferă lecții, dar trebuie să știi cumva să le accepți. Felul în care ei încep să privească lumea de foarte multe ori e o lecție și pentru noi, adulții.

Încerc să îi cresc în spiritul valorilor pe care le-am primit și eu fără să fiu neapărat un tată excesiv de rigid și de sever. Dar încerc să impun niște limite și cred că fiecare copil are o anumită vârstă pentru a înțelege niște lucruri.

Trebuie să te comporți într-un fel cu un copil de 2 ani, într-un fel cu un copil de 4 ani, în alt fel cu un copil de 6 ani. De exemplu, unui copil de 2 ani e absolut OK să-i dai libertate totală, atâta vreme cât el nu poate înțelege conceptul de reguli.

Unui copil de 6 ani trebuie să-i instaurezi totuși niște rutine, să le aibă deja instalate – să-și facă patul, să se spele pe dinți de două ori pe zi, dimineața și seara, să înceapă ușor-ușor să aibă responsabilitatea temelor lui, să și le facă singur, să vorbească despre ele și să înțeleagă că în viață nu totul se obține cu un click pe telefon. Este foarte important. Și asta le explic copiilor mei în fiecare zi”, a mai precizat Tudor Chirilă.

Adauga un comentariu