Cultural

Tudor Chirilă are doar cuvinte de laudă pentru mama copiilor săi, Iulia Mîzgan. ,,Este o femeie iubitoare, este o frumuseţe…”

Publicat: 05 iul. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Tudor Chirilă are doar cuvinte de laudă pentru mama copiilor săi Iulia Mîzgan. Este o femeie iubitoare este o frumuseţe
Tudor Chirilă și Iulia Mîzgan formează unul dintre cele mai frumoase și longevive cupluri din showbiz-ul autohton.

Tudor Chirilă are doar cuvinte de laudă pentru mama copiilor săi, Iulia Mîzgan. Cei doi formează unul dintre cele mai frumoase și longevive cupluri din showbiz-ul autohton. Artistul și partenera sa de viață sunt extrem de discreți când vine vorba de planul personal și evită să se afișeze prea des în lumina reflectoarelor. Iată cum se înțelege Tudor Chirilă cu cei doi băieți și cum este el în ipostaza de soț.

Tudor Chirilă are doar cuvinte de laudă pentru mama copiilor săi, Iulia Mîzgan

Tudor Chirilă și Iulia Mîzgan formează o familie de mulți ani și se bucură din plin de rolul de părinți. Cei doi reușesc de minune să îmbne profesia cu viața de acasă și se declară împliniți. Artistul se mândrește cu partenera sa și o surprinde mereu cu cadouri și mesaje romantice.

,,Este o femeie iubitoare, este o frumuseţe şi, cel mai important, este mamă. O mamă creativă, veselă şi fericită.”, a declarat celebrul cântăreț și actor.

Tudor Chirilă se bucură din plin de rolul de tată, însă recșunoate că este strict cu băieții săi. Acesta a declarat că își dorește ca fiii lui să își desopere pasiunea și să fie niște oameni de succes.

Ce relație are artistul cu cei doi băieți ai săi

Tudor Chirilă are doi băieți împreună cu Iulia Mîzgan. Artistul are o relație foarte bună cu cei doi copii și se consideră un bărbat norocos. Deși își adoră copiii, Tudor Chirilă a precizat că le oferă o educație strictă acestora și are reguli clare când vine vorba de tehnologie.

,,Mi-aș încuraja copiii către artă, pentru că ea te eliberează. Nu trebuie să confundăm faptul că este greu cu aspirațiile pe care ți le dă ea. I-aș încuraja. Nu cred că voi crește niște copii care să-și dorească să rupă ușa la ora 17:00. Mie nu-mi plac oamenii care rup ușa la ora 17:00. Mie îmi plac ăia pentru care munca e o pasiune și care nu simt că la 17:00 au obosit și trebuie să se ducă la bere.

Dacă le place să muncească, să muncească în continuare. Munca nu trebuie să fie o corvoadă. Eu asta le spun copiilor mei în fiecare zi deja. Sunt destul de mari să înțeleagă că nimic nu se poate face fără multă repetiție și că dacă vrei să fii bun trebuie să repeți în orice vrei: bucătărie, arhitectură, orice. Atunci când există pasiune în ceea ce faci, nu simți că muncești, nu simți când trece timpul.”, a precizat acesta.

Tudor Chirilă a mărturisit că petrece mult timp cu cei doi copii ai săi și desfășoară activități în aer liber.

,,Ne place să ieșim cât mai mult, ieșim cu bicicletele, ieșim pe munte, vreau să-i inițiez pe copiii mei în cât mai mult din ce înseamnă experiență montană, încercăm să petrecem mult timp în aer liber. Eu alerg destul de mult cu ei și inventăm tot felul de jocuri bazate doar pe o minge sau niște cărămizi”, a mai susținut artistul.

Tudor Chirilă și Iulia Mîzgan formează unul dintre cele mai frumoase și longevive cupluri din showbiz-ul autohton. Aceștia au împreună doi copii și se bucură din plin de rolul de părinți.

Adauga un comentariu