Local

Tudor Ciuhodaru, candidat AUR la Primăria Iaşi: „Eu fac Iaşul bine!” – VIDEO

Publicat: 23 mai 2024
_____ Vizualizări 8 Comentarii
Tudor Ciuhodaru candidat AUR la Primăria Iaşi Eu fac Iaşul bine - VIDEO
Medicul Tudor Ciuhodaru, candidat AUR la Primăria Iaşi

Medicul Tudor Ciuhodaru, candidat AUR la Primăria Iaşi, a transmis faptul că doreşte să facă din Iaşi un oraş sănătos.

„Sunt Tudor Ciuhodaru, medicul de la urgenţă şi candidatul vostru la Primăria Iaşi. Vreau să facem din aceste ruine nouă inimă de dezvoltare a oraşului. Este un proiect pentru un oraş sănătos. În cadrul acestui proiect complex, ambiţios, o adevărată revoluţie pentru Iaşi vreau un spital municipal de urgenţă. V-aţi săturat să aşteptaţi prin sălile de aşteptare din spitale insalubre, v-aţi săturat să fiţi plimbaţi între spitale? Avem soluţia! Un nou spital municipal pe ruinele acestei platforme. Şi mai gândiţi-vă la un lucru important, va fi un spital dedicat cu prioritate ieşenilor. Şi nu uitaţi, sănătatea voastră a fost, este şi a fi o prioritate pentru mine. Împreună însă putem face un proiect pentru un oraş sănătos, cu oameni sănătoşi. Eu zic că se poate. Voi?”, a transmis dr. Tudor Ciuhodaru.

@tudor_ciuhodaru Putem să facem Iașul bine împreună. #soluțiasănătoasă #unmedicprimar #ReușimÎmpreună #singuraopțiunesănătoasă #viral #fyp #fypage #fy ♬ sunet original – tudorciuhodaru

Comentarii
  • Tu ai stiut sa faci bine numai pentru tine doctore !!!! Ai tranzitat de la un partid la altul , urmarind numai beneficii personale. Nu a fost trecere dintr-o echipa in alta, fara ca tu sa te regasesti cocotat in varful listei, ori pentru deputati, ori pentru europarlamentari, ori pentru primar, ori pentru presedinte al consiliului judetean. Si de fiecare data, culmea, ti-a iesit !!!! Ai facut aranjamentele necesare sa incasezi si bani de la serviciu si bani pe garzi (neefectuate) , in timp lipseai din Iasi si erai prezent la Bucuresti. Aceasta „miscare” a fost observata si de Curtea de Conturi, care ti-a pus in vedere sa returnezi banii incasati necuvenit. Dar iarsi culmea, ai „facut bine” si ai reusit sa nu mai returnezi nimic !!! Sincer imi este frica sa ma gandesc cam ce „mult bine” ai reusi sa faci daca ai ajunge primar !!!

  • Moșule, esti penibil! Acum un an ii pupai mâna lui Ciolacu si sareai ca un pechinez in sus pe langa el sa te bage in seama! Acu esti mari anti psd/ pnl! …câtă nesimtire si penibil puteti avea in voi???

  • Tu faci un cacat. Eu nu stiu cum te mai accepta vreun partid si te mai promoveaza si sper sa nu te mai voteze nimeni.

  • Ar fi mai bine sa practici meseria pe care o ai cu mai mutta daruire si poate devii un ‘doctor fara de arginti”PENSIA SPECIALA ORICUM O AI ASIGURATA.

  • Ani de zile ai avut ocazia sa faci ceva pentru oras dar ce sa vezi, zero rezultate, nimic realizari, ce sa faci in parnaia asta de partid pentru oras ? Atat de prost si fara minte, mai bine mergi la vale… nu uita vaca!

Adauga un comentariu