Cultural

Ultimele clipe din viața lui Costel Constantin. „Suferea cumplit”

Publicat: 23 mai 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ultimele clipe din viața lui Costel Constantin. Suferea cumplit
Ultimele clipe din viața lui Costel Constantin au fost extrem de triste din cauza suferinței provocate de pierderea soției sale

Un apropiat al lui Costel Constantin a povestit cum au decurs ultimele clipe din viața actorului. Decesul acestuia a îndoliat întreaga lume artistică. La scurt timp după vestea tragică, o persoană care a vorbit cu el chiar înainte de sfârșit a rupt tăcerea, dezvăluind detaliile tulburătoare ale ultimelor sale momente.

Jurnalista Ioana Mandache s-ar putea să fie ultima persoană cu care actorul Costel Constantin a vorbit la telefon înainte de a-și pierde viața.

Ultimele clipe din viața lui Costel Constantin

Ioana a relatat că, pe data de 21 mai, l-a contactat telefonic pe actor pentru a-i transmite urări de ziua numelui. Potrivit jurnalistei, starea de spirit a actorului părea bună, iar discuția lor a avut un caracter special. Cu toate acestea, după finalizarea convorbirii, actorul i-a trimis un mesaj text surprinzător, însoțit de o pictogramă, pe care Ioana l-a observat abia dimineață.

„L-am sunat și i-am spus de Sfântul Constantin și Elena. Eu sunt încă șocată pentru că am avut o conversație de suflet cu el. Era ok, nu părea să fie bolnav sau să aibă vreo problemă.

Pe la 22:30, aseară, mi-a trimis un mesaj cu o icoană, cu Maica Domnului și cu pruncul. Am văzut-o abia de dimineață. El a trimis mesaj prietenilor de suflet.  Am rămas șocată atunci când am aflat că s-a prăpădit așa dintr-o dată! Probabil că a murit azi-noapte sau azi de dimineață pentru că aseară el era online ”, a declarat jurnalista Ioana Mandache, conform Click.ro.

Ce a dus la moartea actorului Costel Constantin

Deși nimeni nu poate înțelege de ce actorul a murit brusc la vârsta de 81 de ani, jurnalista Ioana Mandache oferă o explicație. Ea a relatat că artistul suferea foarte mult din cauza pierderii soției sale acum un an. Conform spuselor jurnalistei, Costel Constantin era extrem de trist de când și-a condus partenera de viață pe ultimul drum, iar dorul de ea ar putea fi motivul care l-a copleșit, după un an de singurătate.

„El suferea cumplit după Mihaela, soția sa, care s-a prăpădit în urmă cu nici un an. Nu știu dacă avea și o depresie, cert este că eu cred că de asta a murit, de dorul ei. Spunea că nu mai este el de când ea a murit.

Nu se mai regăsea!  Ei erau foarte apropiați. Știu că ea avea un magazin alimentar, s-a ocupat de afacerea asta, dar ei doi erau nedezlipiți. Ea tot timpul era cu el, la teatru, peste tot! Îl însoțea oriunde mergea.  Rămăsese singur pe lume și suferea de singurătate. Anul trecut și-a luat de la scenă, cu ultimul lui spectacol în care a jucat:   Ei nu aveau copii. El avea un băiat dintr-o altă căsătorie, și ea la fel.

Era și bunic !”, a mai declarat jurnalista.

Ultimele clipe din viața lui Costel Constantin au fost extrem de triste din cauza suferinței provocate de pierderea soției sale.

Adauga un comentariu