Cancan

Ultimele momente din viața tatălui Mădălinei Manole. „Avea plămânii 100 la 100 afectați”

Publicat: 10 sept. 2020
Cantareata Madalina Manole si tatal ei care a murit de Covid 19
Madalina Manole si tatal ei

Au ieşit la iveală detalii dureroase despre ultimele momente din viața tatălui Mădălinei Manole. Părintele artistei s-a stins din viaţă, răpus de coronavirus, la spitalul din Ploieşti. Fratele regretatei cântăreţe a povestit că tatăl lor avea plămânii grav afectaţi din cauza bolii.

Ion Manole fusese internat în spital pe data de 3 septembrie 2020 în stare gravă vând nevoie de ventilator mecanic și intubație pentru a putea respira.

Fratele Madalinei Manole este şi el infectat cu coronavirus

Ultimele clipe din viaţa tatălui Madalinei Manole au fost extem de grele. Pe lângă toată durerea lăsată în urmă şi fratele cântăreţi este infectat cu noul coronavirus. Acesta a povestit despre clipe grele prin care a trecut tatăl sau înainte să îşi piardă viaţa.

„A intrat în comă, a făcut stop cardiac de două ori și a murit. L-am dus pe picioarele lui, luni și marţi îmi spuneau medicii că e lucid, azi a fost rău și nu au mai putut face nimic. L-am dus la spital din cauza problemelor lui de sănătate, cu circulația, cu diabetul, apoi s-a constatat că are Covid. Eu știu cum se moare în spitale în zilele astea, nu se știe. El era bolnav. Trebuie să mă anunțe cei de la morgă ca să trimit să îl ridic. Suntem terminați”, a declarat pentru Fanatik Marian Manole.

Fiul lui Ion Manole a transmis un mesaj emoționant pe Facebook: „DUMNEZEU să te odihnească în pace, tată! Acum ești împreună cu fata şi soția ta!”.

Marian Manole l-a găsit aproape mort în casă

Marian Manole a povestit cum l-a găsit pe tatăl său când a ieșit din spital, după ce a fost spitalizat tot de Covid-19. Starea tatălui s-a înrăutățit subit, însă rudele s-au așteptat la ce e mai rău după o discuție cu medicii.

„El era bine când eu am ajuns în spital. Eu când am ieșit din spital, vineri, pe 28 august, el nu mai era bine. L-am găsit aproape mort în casă. Nu a fost nimeni în perioada asta la el, pentru că nu avea cine. Familia mea era în izolare. Nici DSP-ul nu s-a dus. A ieșit singur să-și ia de mâncare, deși abia se ținea pe picioare”, a adăugat fratele Mădălinei Manole.

Fratele artistei este răpus de durere. Acesta spera ca în ultimele clipe din viaţa tatălui său să poată găsi vinovatul pentru moartea Madalinei Manole.

„Viața merge înainte. Nu sunt singurul. Sunt o grămadă de oameni care îşi pierd părinții și își văd în continuare de viața lor, de familia lor. mergem înainte, asta este.”, a adăugat fratele Mădălinei Manole.

Ce legătură are moartea Mădălinei Manole cu cea a părinților săi

Conform propriilor mărturisiri făcute în jurnal, Mădălina Manole credea în horoscop, în puterea unor forțe supranaturale, în predestinare și era îngrozită de blesteme. De asemenea, ea spera că își poate anticipa viitorul. În paginile caietului, unde regretata artistă și-a deschis sufletul cum nu a făcut-o cu unii dintre apropiații săi, a așternut însemnări legate de previziuni ce îi fuseseră făcute. Ea a scris în anii 2002, 2003, 2005, relatează adevărul.ro.

“EU CASA CĂSĂTORIEI

– nu se leagă NIMIC

– «mi s-au legat cununiile!!!»

CASA PROFESIEI

– reluare de colaborare în nesiguranță temeri

– anevoioasă cu “cuțitul la gât”

CASA SĂNĂTĂȚIi

– intervenție

– probleme legate de despărțirea unor prieteni

– RISC DE ACCIDENT!!

– moment de labilitate, diminuare de discernământ

– provocări !! de instabilitate (blestemul!!!)

CASA NEBUNULUI

– stare angoasă”, a notat Mădălina Manole în jurnalul ei, potrivit sursei citată mai sus.

În 2005, regretata cântăreață a scris pe o altă filă despre previziunile ce cărțile de tarot i le făceau artistei în dragoste și carieră:

“(13 septembrie 2005) EU

– despărțire (nepotrivire de caracter “costum prea strâmt pentru mine”)

– profesional – bărbat (figura dionisiacă) (relație profitabilă)

– șanse de colaborări

– propunere plan de familie

– relație pe STRĂINĂTATE (avertisment) (primesc dar nu știu să dau !! )

– plecare cu părere de rău

– an greu, cu multă muncă, lipsește încărcătura AFECTIVĂ”.

Adauga un comentariu