National

Un artist din Braşov s-a sinucis. A murit într-o şcoală abandonată

Publicat: 01 oct. 2020
Un artist din Braşov s-a sinucis
Un artist din Braşov s-a sinucis la doar 21 de ani. Cadavrul a fost gasit intr-o scoala abandonata

Veste şocantă în urmă cu puţin timp. Un artist din Braşov s-a sinucis din motive numai de el ştiute. Se pare că tânărul de doar 21 de ani a fost găsit fără suflare într-o şcoală abandonată. În timp ce familia tânărului se pregăteşte de înmormântare, oamenii legii încearcă să facă lumină în acest caz şocant.

Un artist din Braşov s-a sinucis la doar 21 de ani

La vârsta la care tinerii visează şi îşi fac planuri de viitor, Andrei şi-a încheiat brusc socotelile cu viaţa. Din motive deocamdată neclare pentru anchetatori, într-un moment de slăbiciune, tânărul a clacat şi a decis că nu mai vrea să mai trăiască. Conform primelor informaţii, se pare că acesta a mers într-o zonă retrasă din comună Vulcan, unde se afla o şcoală abandonată , iar acolo şi-a pus capăt zilelor.

„Andrei ar fi fost văzut pentru ultima oară sâmbătă, în timp ce intră într-o clădire abandonată. Nimeni nu ştie ce s-ar fi putut întâmpla peste noapte”, relatează Adrian Jatareanu, corespondentul Kanal D la Braşov.

„M-a lovit în inima aşa, în suflet. Nu-mi venea să cred. Am crezut că e o glumă.
Când l-aţi văzut ultima oară pe Andrei? Acum vreo trei saptanani. Cum era? Era ok, chiar cobora pe aici în jos, ne-am salutat, nu mi s-a părut nimic dubios, abătut, supărat”, spun vecinii.

Deşi în pozele postate pe pagina sa de socializare părea extrem de fericit cu iubita lui, o adolescentă de 16 ani, se zvoneşte că în spatele zâmbetelor pe care cei doi le afişau se aflau multe neînţelegeri. În timp ce unele voci dau vina pe relaţia toxică pe care ar fi avut-o cu faţa minoră, alţii vorbesc despre dependenta de substanţe interzise, care i-ar fi întunecat minţile şi l-a făcut să recurgă la gestul extrem.

Poveşti şocante despre artistul de 21 de ani care s-a sinucis în şcoala abandonată

„Stătea la nişte prieteni, că l-au dat părinţii afară. Nu la iubita lui? Nu cred că stătea la ea. S-o fi sinucis din dragoste? Probleme cu ea? Nu cred. Din cauza drogurilor, se drogau”, cred apropiaţii.

Vestea tragică a morţii tânărului a venit exact când soarta părea să-i surâdă. Andrei era pasionat de muzică şi visa să devină un artist cunoscut. Îşi făcuse şi un canal de youtube, unde îşi posta melodiile pe care chiar el le compunea. Mai toate piesele erau însă, triste, de parcă în interiorul lui se ducea constant o luptă.
„Şi pun tot ce spun pe foi, când voi doar criticaţi, şi nu mai pot să tac, când tac săriţi să m-atacaţi”, canta artistul.

„Aceste mesaje bacoviene adaptate vremurilor noastre probabil sunt ale unei persoane depresive, cu o personalitate de acest tip. Nu a avut nicio ancoră de care să se agaţe să poată să-şi urmeze cursul vieţii”, spune psihologul Keren Rosner.

„Cadavrul a fost ridicat şi transportat la IML braşov în vederea stabilirii cauzei reale a decesului”, informează poliţia.

În timp ce anchetatorii încearcă să facă lumină în acest caz, părinţii tânărului se pregătesc de înmormântare.

Un bărbat s-a sinucis de teamă să nu se infecteze cu COVID-19

Caz şocant în judeţul Dâmboviţa. Un bărbat s-a sinucis de teamă să nu se infecteze cu COVID-19. Acesta a lăsat un bilet de adio prin care îşi justifica fapta sa. Rudele bărbatului sunt şocate din cauza gestului extrem la care a recurs acesta.

Din primele informaţii, se pare că bărbatul de 61 de ani lucra la o fabrică unde s-au înregistrat mai multe cazuri de infectare cu noul coronavirus. În ultima vreme, el era tot mai abătut. Gândurile negre au început să apară şi, într-un final, a decis să-şi pună capăt zilelor de teamă să nu se infecteze cu coronavirus.

Comentarii
 • E clar si limpede ca supa bouilbaisse.
  Din amor, glont.
  De bani, streang.
  Aici in acest caz e cumva ciudat. Droguri ? Ptiu ! Mai bine o sticla de uischean.
  Femeie mai tanara ? Glont !
  Amor cu coarne ? Tot glont.
  Celebritate ? Tot glont.
  Pai asta se numeste sinucigas adevarat, bai ? Ia uite la el, arata parca-i viu, nu abatut, nu venit cu flori la masa aniversara, nu tu ciampionat peste o zi-doua.
  Eheeei, nici nu mai stiu cum au trecut 10 ani de singuratate. Nici moi-metre nu stie, asta a fost cu visul alegerilor….

Adauga un comentariu