National

Un bărbat a fost reținut după ce a incendiat un vehicul. Aceasta nu este singura acuzație care i se aduce

Publicat: 30 aug. 2020
ALT=«Un bărbat a fost reținut după ce a incendiat un vehicul»
Un bărbat a fost reținut după ce a incendiat un vehicul

În această seară un bărbat din Ilfov a fost reținut după ce a incendiat un autoturism în sectorul 6 al Capitalei. Oamenii legii suspectează faptul că acesta ar fi dar foc copertinei unui teren de sport și unei ghene. Potrivit informațiilor furnizate de Poliția Capitalei, autoritățile au fost sesizate printr-un apel la numărul de urgență 112 despre incendierea autoturismului.

În aproximativ 15 minute, tot în același sector oamenii legii au fost anunțați de existența a altor două incendii situate în zona unui teren de sport și la o ghenă. În prezent se fac cercetări sub supravegherea Parchetului de pe lângă judecătoria Sectorului 6 sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere calificată. Bărbatul aflat sub acuzație a fost reținut.

„Având în vedere condițiile în care s-au produs aceste incendii, s-a luat în calcul ipoteza inițierii cu intenție a focului. În baza investigațiilor și audierilor efectuate, a fost identificat un bărbat, de 33 ani, care a fost depistat și condus la audieri la sediul Secției 25 Poliție. Din probatoriul administrat a rezultat presupunerea rezonabilă că bărbatul ar fi incendiat atât autoturismul, o ghenă, cât și copertina unui teren de sport”, anunță Poliția Capitalei.

Un bărbat care şi-ar fi falsificat permisul de conducere, reţinut de poliţiştii ieşeni

Un bărbat în vârstă de 43 de ani care şi-ar fi falsificat permisul de conducere a fost reţinut de poliţiştii ieşeni. Bărbatul deţinea un permis de conducere care ar fi, conform primelor investigaţii, fals. Poliţiştii ieşeni l-au oprit pe bărbat în dreptul localităţii ieşene Podu Iloaiei şi au constatat că acesta avea un permis din Italia.

Un bărbat care şi-ar fi falsificat permisul de conducere, reţinut de poliţiştii ieşeni

În comunicatul de presă emis de oamenii legii se arată faptul că bărbatul, conducătorul unui autoturism,se deplasa pe raza localităţii Podu Iloaiei, moment în care a fost oprit de poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului. Oamenilor legii li s-a prezentat un permis de conducere din Italia asupra căruia plana suspiciunea unor falsuri. În urma verificărilor efectuate de oamenii legii, s-a constatat faptul că suspectul nu deţine permis de conducere:

 La data de 5 august a.c., polițiștii din cadrul Poliţiei Oraşului Podu Iloaiei au oprit pentru control, pe raza oraşului Podu Iloaiei, un autoturism condus de un bărbat, de 43 de ani, din municipiul Iaşi. Bărbatul a prezentat pentru control un permis de conducere eliberat de autoritățile din Italia, iar în urma verificărilor efectuate de polițiști, au rezultat suspiciuni privind autenticitatea documentului și s-a constatat faptul că acesta nu deține permis de conducere. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, fals material în înscrisuri oficiale și uz de fals.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore

Oamenii legii l-au reţinut pe bărbatul de 43 de ani sub suspiciunea conducerii unui vehicul fără permis şi uz de fals. Acesta va sta 24 de ore în spatele gratiilor, timp în care judecătorii se vor pronunţa asupra propunerii de arestare preventivă pentru 30 de zile:

” În baza probatoriului administrat în cauză, la data de 6 august a.c., bărbatul cercetat pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere și uz de fals a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore, fiind introdus în Arestul I.P.J. Iaşi. La data de 7 august a.c., acesta va fi prezentat, cu propuneri legale, Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi. ” se arată în comunicat.

Adauga un comentariu