International

Un bărbat a intrat într-un restaurant şi a comandat o bere. Când au văzut cât tips le-a lăsat, patronul restaurantului a fugit după el

Publicat: 24 nov. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Un bărbat a intrat într-un restaurant şi a comandat o bere. Când au văzut cât tips le-a lăsat patronul restaurantului a fugit după el
Cel mai mare tips lăsat de un client în acest bar

Proprietarul unui club de jazz și blues din Ohio a declarat că un client care a venit chiar înainte ca afacerea să își închidă ușile din cauza COVID-19 a comandat o singură bere și a lăsat un bacșiș de 3.000 de dolari.

Brendan Ring, proprietarul Nighttown din Cleveland Heights, a declarat că un client a venit duminică în timpul brunch -ului, ultima zi înainte ca afacerea să se închidă pentru a doua oară în mijlocul pandemiei și a comandat o singură bere Stella Artois.

Bărbatul i-a înmânat factura lui Ring și i-a spus proprietarului să împartă bacșișul între angajați.

Ring a spus că inițial a fost șocat când a văzut că bărbatul scrisese un bacșiș de 300 USD pentru berea lui de 7 USD, dar și-a pus ochelarii și și-a dat seama că bacșișul era de fapt 3.000 USD.

Proprietarul a spus că tipsul cel mare va fi un mare ajutor pentru personalul său, care se confruntă cu șase până la opt săptămâni în care Nighttown va fi închis. Ring a spus că afacerea a fost deschisă anterior 364 de zile pe an, închizându-se doar de Crăciun, dar a luat o decizie preventivă de a închide săptămâna aceasta din cauza virusului răspândirii.

„Trebuie să-mi iau în calcul personalul, nu?” a spus Ring pentru WOIO-TV . „În ultimele două săptămâni, acest COVID s-a apropiat foarte, foarte mult de noi toți și am avut patru clienți, clienți foarte apropiați, care s-au îmbolnăvit.”

Nu este cel mai mare tips din istorie

Nu este cel mai mare bacșiș din istorie. La inceputul lunii noiembrie, in Statele Unite ale Americii un sportiv american a lasat, probabil, cel mai mare bacșiș din istoria modernă a lumii. Vorbim despre faptul ca acesta a făcut cea mai mare cinste fanilor. Totul s-a intamplat de Halloween. După ce petrecerea s-a terminat, sportivul i-a luat prin surprindere pe angajatii locatiei respective.

Don Lester, un sportiv în vârstă de 36 de ani care joacă pe postul de aruncător la echipă americană de baseball, Chicago Cubs a decis să îşi încheie cariera într-un fel unic. Într-un club din SUA acesta s-a oferit să dea de băut tuturor fanilor. Zis şi făcut, Lester a cumpărat bere tuturor celor prezenţi în barul respectiv dar şi în alte 3 baruri din oraș. La final sportivul a postat nota de plată care a inclus şi un bacşiş  destul de mare, de 34%.

Procentajul de Bacșiș nu a fost ales întâmplător, 34 este numărul tricoului pe care la purtat la formaţia Americană de baseball. Concret, Jon Lester a cheltuit 47.095  de dolari, iar dintre aceştia, 31.082 de dolari au reprezentat contravaloarea berilor şi restul de 16.000 de dolari a reprezentat bacșilul lăsat celor 4 baruri în care au fost consumate berile. Postarea a ajunsi virală pe rețelele de socializare iar mulți dintre cei care au vazut-o și-au exprimat regretul că nu au participat și ei la petrecerea dată de cunoscutul sportiv de baseball Chicago Cubs.

Adauga un comentariu