National

Un bărbat a murit înecat într-o piscină din Târgu Jiu

Publicat: 24 iun. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Un bărbat a murit înecat într-o piscină din Târgu Jiu
La fața locului s-a deplasat un echipaj din cadrul Serviciului de Ambulanță Gorj

Un bărbat de 40 de ani a murit, vineri, 24 iunie, după ce s-a înecat într-o piscină din municipiul Târgu Jiu. Poliția Municipiului Târgu Jiu a fost sesizată prin apelul unic 112 despre faptul că o persoană ar fi decedat într-o piscină de pe raza municipiului.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului, stabilind că un bărbat de 40 de ani, din comuna Bălesti, a fost scos din piscină în stare de inconștiență. La fața locului s-a deplasat un echipaj din cadrul Serviciului de Ambulanță Gorj, care a efectuat manevre de resuscitare persoanei, însă din păcate a fost constatat decesul.

Oamenii legii au deschis un dosar penal

Corpul bărbatului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Gorj în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cu exactitate a cauzei decesului. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Polițiștii au deschis un dosar penal. „Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, stabilind că un bărbat de 40 de ani, din comuna Bălesti, a fost scos din piscină in stare de inconştienţă. La locul în care s-a inecat bărbatul s-a deplasat un echipaj din cadrul Serviciului de Ambulanţă Gorj, care a efectuat manevre de resuscitare persoanei, însă din păcate a fost constatat decesul.

Trupul neînsuflețit a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Gorj în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cu exactitate a cauzei decesului. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă“, au transmis reprezentanţii Poliţiei Gorj.

Adauga un comentariu