International

Un bărbat cu HIV a terorizat o fată de 12 ani pentru a o infecta. Individul a fost arestat şi condamnat la doi ani de închisoare

Publicat: 18 sept. 2020
bărbat cu HIV
Un bărbat cu HIV a terorizat o fată de 12 ani pentru a o infecta. Individul a fost arestat şi condamnat la doi ani de închisoare

Un bărbat cu HIV a terorizat o fată de 12 ani pentru a o infecta. După ce a întâlnit-o pe o aplicaţie de socializare, bărbatul din Statele Unite a violat-o în mod repetat pe minoră de 12 ani. În cele din urmă, individul a fost arestat şi condamnat la doi ani de închisoare.

Un bărbat cu HIV a violat o minoră de 12 ani. Individul dorea să o infecteze în mod intenţionat

Un bărbat din SUA cu HIV a violat o fată de 12 ani şi a încercat să o infecteze, după ce a întâlnit-o pe o aplicaţie de socializare.

Bărbatul ar fi folosit funcţia de localizare a aplicaţiei Snapchat, care permite unui utilizator să vadă unde se află celelalte persoane, pentru a-şi urmări victima, scrie Metro.

El ar fi violat-o în mod repetat pe faţă, pentru că dorea să o infecteze în mod intenţionat.

Părinţii au alertat autorităţile, după ce victima ar fi fugit de acasă într-o dimineaţă, şi au susţinut că ar putea fi cu un bărbat mai în vârstă cu care vorbise în ultima perioadă pe Snapchat.

În cele din urmă, poliţiştii au găsit-o pe minoră, care le-a spus că se întâlneşte cu iubitul ei şi că a întreţinut relaţii sexuale cu el.

În urma unor investigaţii, familia a aflat că fiica lor credea iniţial că bărbatul are 19 ani şi intenţiona să fugă cu el.

Individul a fost arestat şi condamnat la doi ani de închisoare. Deocamdată, nu se ştie dacă fata a fost infectată.

O artistă minoră a fost abuzată de propriul tată. Bărbatul riscă ani buni de închisoare

Informaţii bombă din showbizul românesc. O artistă minoră a fost abuzată de propriul tată. Copilă, în vârstă de doar 12 ani, a fost violată de tatăl său care o însoţea la toate evenimentele. Bărbatul risca acum ani buni de închisoare.

Minoră dintr-un orăşel din Valea Jiului spune că a fost abuzată de către propriul tată. Acum, când toţi copiii s-au pregătit de prima zi de şcoală, copilă îşi va petrece ziua la tribunal şi nu alături de colegii săi. În cursul zilei de astăzi tatăl acesteia urmează să afle ce pedeapsă va primi pentru faptele sale.

Cum s-au petrecut evenimentele

Artista minoră a trecut prin chinuri groaznice fiind abuzata de propirul tata. Potrivit informaţiilor apărute în presă copilă de doar 12 ani a fost abuzată sexual în mod repetat de către tatăl ei. După toate cele întâmplate , bărbatul a fost trimis în fata judecătorilor, fiind acuzat de agresiune sexuală asupra propriului copil.

Bărbatul, pe numele său Dumitru, îşi însoţea copilă peste tot, la toate evenimentele. Mai mult, anul trecut, atunci când copila a împlinit 11 ani, acesta a postat o fotografie cu ea, dar şi un mesaj extrem de emoţionant prin intermediul căruia le transmitea internauţilor cât este de mândru de fiica sa. Un an mai târziu, în prezent, acesta avea să îşi abuzeze propriul copil.

„Azi, împlineşti fetiţa lui tata, 11 ani! Mă bucuri în fiecare zi, mă luminezi, mă faci fericit! Mulţumesc lui Dumnezeu că eşti sănătoasă şi că eşti alături de mine! La mulţi ani, cu împliniri, fericire şi multă sănătate! Tăticul tău”, a scris bărbatul, lângă fotografia copilei, la momentul respectiv.

Tatăl fetiţei, poza mereu în părintele perfect, care îşi susţine copilul, însă se pare că lucrurile negre pe care le ascundea nu au putut sta prea mult în anonimat. Dacă va fi găsit vinovat pentru abuz sexual asupra propriului său copil, bărbatul va fi plasat în arest.

Adauga un comentariu