Local

Un bărbat din Iași, acuzat că și-a agresat soția! Individul a izbucnit pentru că nevasta nu i-a făcut de mâncare! A recunoscut totul la audieri!

Publicat: 10 dec. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Un bărbat din Iași acuzat că și-a agresat soția Individul a izbucnit pentru că nevasta nu i-a făcut de mâncare A recunoscut totul la audieri
O femeie agresată

Un bărbat din Iași a fost pedepsit de judecători, după ce și-a bătut soția. Valentin Bulbașa a recunoscut la audieri că și-a agresat nevasta. Întreg scandalul a izbucnit între cei doi soți de la mâncare

Un bărbat din Iași a fost pedepsit de judecători, după ce și-a agresat soția. La audieri, Valentin Bulbașa a recunoscut că și-a lovit nevasta. Întreg scandalul a izbucnit între cei doi soți de la mâncare. Astfel, recent, magistrații din cadrul Judecătoriei Iași au dispus amendarea penală a individului din satul și comuna Ciurea.

„Instanța admite acordul de recunoaștere a vinovăției încheiat între Parchetul de pe lângă Judecătoria Iași și inculpatul Valentin Bulbașa, cu privire la comiterea infracțiunii de violență în familie. Îl condamnă pe inculpat la pedeapsa amenzii penale în cuantum de 1.500 de lei. Constată că persoana vătămată E.G.B. nu s-a constituit parte civilă”, au precizat judecătorii ieșeni.

De remarcat este faptul că sentința nu e definitivă, aceasta putând fi contestată.

Valentin Bulbașa și-a agresat nevasta

Procesul lui Valentin Bulbașa (44 de ani) a început pe 8 septembrie 2020. Atunci, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași au trimis la instanță acordul de recunoaștere a vinovăției încheiat cu individul acuzat de violență în familie.

„Pe 4 iulie 2019, în jurul orei 17:00, pe fondul unui conflict spontan, inculpatul a lovit-o pe soția sa, aplicându-i două lovituri în zona feței. Astfel, au fost produse leziuni traumatice constând în echimoză și tumefacții, a căror gravitate a fost evaluată la 1 – 2 zile de îngrijiri medicale”, au afirmat anchetatorii ieșeni.

Valentin Bulbașa lucrează la Spitalul de Recuperare pe postul de instalator.

Scandalul ar fi izbucnit din cauza mâncării

Oamenii legii au precizat că Valentin Bulbașa a locuit împreună cu soția sa, cei doi copii și tatăl său, până pe 4 iulie 2019, în satul Ciurea. Pe 4 iulie 2019, în jurul orei 8:00, instalatorul a mers la muncă. Acesta a revenit acasă în jurul orei 16:30, fiind în stare de ebrietate, potrivit anchetatorilor.

„În acest context, în momentul în care a trecut prin bucătărie, inculpatul i-a transmis soției sale faptul că vrea să mănânce. Între cele două persoane a izbucnit un conflict. Partea vătămată i-a transmis inculpatului să-și pregătească singur de mâncare, pentru că ea nu are timp. Inculpatul a început să îi adreseze soției sale cuvinte și expresii jignitoare, ulterior lovind-o în zona feței de două ori, după care a ieșit din locuință. Pe 5 iulie 2019, E.G.B. a mers la Institutul de Medicină Legală Iași, fiind emis la aceeași dată certificatul medico-legal care atestă faptul că persoana vătămată a suferit leziuni (echimoză și tumefacții) care s-au putut produce prin lovire cu un corp dur și pot data de pe 4 iulie 2019, fiindu-i necesare 1 – 2 zile de îngrijiri medicale pentru recuperare”, au adăugat oamenii legii.

A recunoscut, dar a spus că nevasta ar fi pus mâna pe un cuțit

Fiind audiat în calitate de suspect, bărbatul din Iași a declarat faptul că a avut un conflict spontan cu soția sa, ocazie cu care aceasta din urmă ar fi pus mâna pe un cuțit, de care a deposedat-o, lovind-o apoi de două ori în zona feței.

„În momentul în care m-am întors acasă, soția mea avea bagajele pregătite în dreptul ușii de acces, cu intenția de a pleca de acasă”, a precizat Valentin Bulbașa.

Anchetatorii au mai constatat că, pe 26 iulie 2019, Judecătoria lași a emis un ordin de protecție împotriva lui Valentin Bulbașa, acesta fiind obligat să păstreze o distanță de 100 de metri față de soția sa. De asemenea, i-a fost interzis orice contact, inclusiv telefonic, prin corespondență sau în orice alt mod cu nevasta. Cu ocazia audierii, bărbatul a recunoscut în totalitate comiterea faptei de violență în familie. Acum, urmează a se vedea dacă sentința dată de prima instanță va fi sau nu contestată.

Adauga un comentariu