Cancan ultimă oră

Un chirurg plastician din Miami și-a operat soția de nenumărate ori pentru a o face perfectă. Cum arată aceasta

Publicat: 30 iun. 2020

Un chirurg plastician din Miami şi-a transformat soţia şi a adus-o aprope de perfecţiune, spune el, prin intermediul procedurilor cosmetice. Philip Craft (50 de ani), care deţine o clinică de operaţii estetice în Miami, a dezvăluit că a folosit-o pe soţia lui, Anna (46 de ani), ca model pentru clientele noi după ce i-a remodelat silueta şi chipul prin intermediul procedurilor cosmetice, scrie Daily Mail.

Medicul estetician spune că trupul soţiei sale a suferit „recalibrări fine“ după ce a dat naştere celor doi copii ai lor. Şi Anna este încântată de rezultate şi consideră că are corpul perfect datorită soţului ei.  În cei 23 de ani de căsnicie, Phillip Craft s-a ocupat în detaliu de corpul şi chipul soţiei sale, intervenind în nenumărate rânduri, fie pe cale chirurgicală, fie cu ajutorul procedurilor de înfrumuseţare non-invazive, precum implant mamar, liposucţie, augmentarea posteriorului, chirugie de remodelare a siluetei, botox, fillere pentru buze şi pomeţi.

„Phillip adoră să-şi modifice maşinile, mobila, dar, cel mai mult, pe mine. După două naşteri, am hotărât să-l las să mă înfrumuseţeze“, a declarat Anna pentru sursa citată.

„Le spun mereu pacientelor: dacă vreţi să vă convingeţi cât sunt de bun în meseria mea, uitaţi-vă la soţia mea. Anna este, cât e omeneşte posibil, aproape de perfecţiune“, a spus şi medicul Phillip Craft.

„După intervenţiile mele chirurgicale asupra corpului ei, cred că este mai frumoasă ca niciodată acum decât atunci când am cunoscut-o, la 22 de ani“, a mai spus chirurgul.

PRIMA INTERVENŢIE CHIRURGICALĂ A FĂCUT-O ÎN 2005

Anna avea 32 de ani când a decis să îşi lase soţul să o opereze, după ce la început era reticentă asupra acestui aspect. La acea vreme, ea îl născuse recent pe cel de-al doilea copil şi nu se mai simţea bine în pielea ei din cauză că avea sânii lăsaţi în urma sarcinii.

Philip ştia că acesta era primul pas în procesul de înfrumuseţare pe care avea de gând să îl aplice asupra soţiei sale, iar apoi vor urma multe altele.

„În timpul sarcinilor, Anna a pierdut 30-40 la sută din volumul sânilor, dar i-am pus o pereche nouă minunată“, a spus el în 2016.

Adauga un comentariu