National

Un cuplu din Bucureşti a fost prins de poliţişti pentru conducere fără permis. Pentru ambii soţi a fost întocmit dosar penal

Publicat: 08 iun. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Un cuplu din Bucureşti a fost prins de poliţişti pentru conducere fără permis. Pentru ambii soţi a fost întocmit dosar penal
Un cuplu din Bucureşti a fost amendat pentru conducere fără permis

Un cuplu din București a pornit la drum spre Vaslui cu mașina, deși unul dintre ei avea permisul suspendat, iar celălalt nu deținea carnet de conducere. În decurs de jumătate de oră, polițiștii i-au prins, pe rând, la volan. Ambilor soți le-a fost întocmit dosar penal.

Cuplu din Bucureşti, dosar penal pentru conducere fără permis

Au plecat din București spre Vaslui deşi nici unul nu deţinea permis. Un cuplu a fost amendat după ce ambii soţi au fost traşi pe dreapta, pe rând, de către poliţişti. În momentul în care a fost prima dată tras pe dreapta, bărbatul le-ar fi spus polițiștilor că merge alături de soția sa în județul Vaslui, la rude, iar femeia nu poate conduce pentru că nu are permis. În acest sens, oamenii legii i-au întocmit un dosar penal, iar acesta le-a dat asigurări că va veni cineva să preia mașina.

„În seara de 4 iunie, un echipaj de poliție din cadrul Poliției Municipiului Vaslui, aflat în misiune în zona intersecției drumului național DN2 F cu drumul județean DJ 159, a oprit în trafic, pentru control, un autoturism înmatriculat în municipiul București, condus de către un bărbat în vârstă de 42 de ani din București. În urma verificărilor, agenții au constatat că acesta are dreptul de a conduce vehicule suspendat până în luna octombrie.În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, potrivit reprezentanților IPJ Vaslui.

După plecarea polițiștilor, cei doi soți și-au continuat însă drumul spre Vaslui. Nici nu trecuse mai bine de jumătate de ora de la incident, când, același echipaj de poliție a zărit mașina în localitatea Ivănești din județul Vaslui, au tras din nou autoturismul pe dreapta și au constatat că la volan se afla femeia care nu avea permis pentru nici o categorie. Și în cazul acesteia a fost întocmit dosar penal pentru conducere fără permis.

Bătrân de 91 de ani din Botoșani tras pe dreapta de polițiști

De asemenea, amintim că în data de 13 aprilie, un bărbat în vârstă de 91 de ani, fără permis de conducere, a fost surprins de polițiști, în apropierea municipiului Dorohoi. Bătânul conducea un autoturism cu număr de înmatriculare fals și fără inspecția tehnică periodică (ITP).

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Botoșani, Delia Neniscu, bărbatul este din comuna Ibăneşti şi a fost oprit de poliţiştii rutieri din Botoşani în timp ce se deplasa, pe drumul naţional DN 29 A, în afara municipiului Dorohoi, cu un autoturism cu număr de înmatriculare fals, fără inspecţie tehnică periodică şi fără a deţine asigurare obligatorie a vehiculului. Mai mult de atât, bărbatul nu deține permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule.

“Polițiștii Biroului Rutier Dorohoi continuă cercetările pentru săvârșirea infracțiunilor de conducere fără permis și punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat”, a declarat Delia Nenișcu, purtător de cuvânt al IPJ.

Reamintim, unui cuplu din Bucureşti i-a fost întocmit dosar penal de către poliţişti pentru acuzația de conducere fără permis. Aceștia încercau să ajungă la Vaslui, deși unul dintre ei avea permisul suspendat, iar celălalt nu deținea carnet de conducere.

Adauga un comentariu