International

Un fotomodel rus a fost găsit mort, după ce l-a jignit pe Vladimir Putin

Publicat: 16 mart. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Un fotomodel rus a fost găsit mort după ce l-a jignit pe Vladimir Putin
Gretta Wedler era un fotomodel rus de mare succes şi la o lună după ce a publicat un mesaj pe o reţea de socializare la adresa lui Vladimir Putin a fost dată dispărută

Un fotomodel rus a fost găsit mort la mai bine de un an de la dispariţie. Gretta Wedler, în vârstă de 23 de ani, a fost dată dispărut la scurt timp după ce a publicat un mesaj jignitor la adresa preşedintelui Rusiei, Vladimir Putin.

Cadavrul tinerei a fost găsit într-o valiză în portbagajul unui autoturism. Anchetatorii ruşi vin însă cu o explicaţie pentru a lămuri misterul.

Un fotomodel rus a fost găsit mort, după ce l-a făcut pe preşedintele Vladimir Putin „psihopat”

Gretta Wedler era un fotomodel rus de mare succes şi la o lună după ce a publicat un mesaj pe o reţea de socializare la adresa lui Vladimir Putin a fost dată dispărută.

Frumoasă rusoaica l-a făcut psihopat şi sociopat pe şeful de la Kremlin, iar la un an de la dispariţia sa a fost găsită fără suflare, într-o valiză. Anchetatorii din Rusia au transmis faptul că decesul nu a survenit după jignirea preşedintelui, ci fostul iubit al Grettei a ucis-o şi a ascuns-o pentru a nu se descoperi fapta sa.

Tânăra rusoaica a considerat un moment oportun pentru a-i adresa un mesaj lui Putin. Însă, în încercarea sa de a îmbunătăţi integritatea Rusiei se va sfârşi cu lacrimi, menţionat tânără.

Cadavrul Grettei Wedler a fost găsit după un an

În urmă cu un an, fostul iubit al Grettei Wedler a fost dată dispărută de familie. Iubitul ei Dmitry Korovin, în vârstă de 23 de ani, a ucis-o din gelozie. Bărbatul şi-a recunoscut fapta, iar autorităţile ruse au menţionat ca acesta şi-a strangulat iubita, după o ceartă pornită de la bani.

De asemenea, acesta ar fi adăugat că cearta dintre ei nu a avut legătură cu opiniile politice ale tinerei.

În fața anchetatorilor, criminalul ar fi recunoscut că a dormit trei nopți într-o cameră de hotel cu trupul neînsufleţit al femeii, pe care l-a pus într-un geamantan. Apoi, acesta ar fi condus 300 de kilometri pentru a se îndepărta de locul crimei. Ar fi abandonat cadavrul în portbagajul vehiculului, acolo unde a stat mai bine de un an. În tot acest timp, tânărul a publicat fotografii și mesaje pe rețelele de socializare ale fotomodelului.

Poliția din Rusia a transmis că bărbatul a făcut acest lucru pentru a-i face pe prieteni fetei să creadă că tânăra este încă în viață.

Vladimir Putin, numit criminal

După ce a izbucnit o operaţiune militară în Ucraina, Vladimir Puţin a fost numit criminal de război de Senatul Statelor Unite ale Americii. De asemenea, republicanii şi democraţii au cerut cu vehemenţă Tribunalului ONU de la Haga să-l cerceteze pe şeful de la Kremlin.

Liderul democrat al Senatului, Chuck Schumer, a declarat într-un discurs de ieri, 15 martie 2022, înainte de vot că președintele rus ar trebui să fie tras la răspundere pentru „atrocitățile” săvârșite în Ucraina. Precizăm că astăzi este cea de-a 21-a zi de război la Kiev, iar zeci de mii de soldați ruși și ucraineni au decedat.

Detectivii ruși susțin că bărbatul a făcut la interogatoriu mai multe declarații, după ce un fotomodel rus a fost găsit mort.

 

Adauga un comentariu