National

Un medic în vârstă de 49 de ani s-a stins din viaţă chiar în ziua de Paşte

Publicat: 03 mai 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Un medic în vârstă de 49 de ani s-a stins din viaţă chiar în ziua de Paşte
Un medic în vârstă de 49 de ani s-a stins din viaţă chiar în ziua de Paşte, după ce suferise un accident la schi

O tragedie s-a produs în Sfânta zi de Paşte, un doctor care era foarte apreciat de către colegii săi, s-a stins din viaţă în urma unui accident foarte grav suferit la schi. Cristian Donta, şeful secţiei de chirurgie de la spitalul din Ineu era internat din luna aprilie la un spital din Timişoara.

Decesul lui Cristian Donta, şeful secţiei de chirurgie de la Spitalul Orășenesc din Ineu, a fost anunţat duminică dimineaţa chiar de către proptii săi colegi, care au transmis un mesaj foarte emoţionant . Bărbatul suferise un accident grav la schi fiind internat din luna aprilie la spitalul din Timişoara.

“Este dureros să pierzi o ființă dragă. Am sperat, ne-am rugat pentru însănătoșirea lui, dar moartea a fost mai puternică și ni l-a smuls dintre noi. Nimeni nu este întrebat când dorește să plece din acestă lume. A plecat prea devreme lăsând în urmă numai tristețe și durere . Îl vom păstra în inimile noastre tot restul vieții. Cristian a fost un om, coleg și prieten minunat! Fie ca Bunul Dumnezeu să-i odihnească sufletul în pace. Rugăciunile noastre se îndreaptă în cel mai dureros moment către Dumnezeu pentru familia îndurerată. Doamne odihnește-l în pace! Conducerea Spitalului Orășenesc Ineu!”, a fost mesajul postat de reprezentanții spitalului din Ineu, pe pagina de Facebook.

În urmă cu o săptănână un al medic s-a stins din viaţă

Pe data de 25 aprilie 2021, un medic în vârstă de 37 de ani a fost găsit mort în cadrul unui spital privat. Un cadru medical al spitalului privat HEKA din municipiul Constanţa a fost găsit decedat duminică trecută. La locul tragediei s-a deplasat un echipaj de Terapie Intensivă Mobilă din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea, care a încercat să să-i salveze viaţa femeii dar totul a fost în zadar. Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea, Anamaria Stoica, a declarat că ajutorul echipajului de intervenţie a fost solicitat după ce femeia a fost găsită căzut pe podeaua unei camere.

“În jurul orei 11 am fost solicitaţi să intervenim prin apel unic pe 112 la o persoană de sex feminin găsită căzută într-o cameră la un spital privat. De îndată, la faţa locului a fost alertat echipajul de Terapie Intensivă Mobilă, colegii ajunşi acolo au constatat din păcate decesul persoanei de sex feminin, în vârstă de aproximativ 37 de ani. Din primele informaţii se pare că aceasta era doctoriţă acolo”, a afirmat purtătorul de cuvânt al ISU Dobrogea.

În noaptea în care Loredana Chircu a murit, aceasta era de gardă, iar pentru că nu a avut nici o urgenţă aceasta s-a retrad în camera de gardă. Femeia de 37 de ani era căsătorită şi are un copil.

Un al medic a murit în luna februarie

În luna februarie un medic din Statele Unite ale Americii a murit după ce s-a imunizat cu ambele doze de vaccin anti-Covid-19, fără să ştie că a fost infectat. Barton Williams în vârstă de 36 de ani, era chirurg ortoped la un spital din America.

Medicul s-a vaccinat fără a şti dacă este infectat sau nu, la fel şi celelalte cadre didactice. Acesta a făcut un test PCR la spital care a ieşit negativ. La 3 saptmani după ce şi-a administrat cea de a doua doză medicul a ajuns la spital, iar la 3 zile de la internare s-a stins din viaţă. În corpul sau au fost găsiţi anticorpi care sunt specifici noului coronavirus. După moartea bărbatului s-au strâns foarte multe reacţii cum că vaccinele anti-Covid-19 nu sunt sigur iar acum multă lume refuza să se mai vaccineze.

Adauga un comentariu