Local

Un nou partener important pentru Politehnica Iaşi! Clinica Origyn Fertility este alături de fotbalul Ieșean

Publicat: 30 oct. 2020
Politehnica Iași
Politehnica Iași

Centrul medical ORIGYN FERTILITY CENTER a devenit unul dintre principalii parteneri ai Clubului Sportiv Municipal Politehnica Iași. Colaborarea se întinde pe durata a doi ani, începând din această lună.

„Este o adevărată bucurie să avem alături brandul Origyn, mai ales că, din cunoștințele mele, Poli este prima echipă din fotbalul autohton care are un partener pe partea de testare SARS Cov-2. Așa cum ORIGYN FERTILITY CENTER este lider în regiunea Moldovei în domeniul reproducerii umane asistate, la fel și noi visăm să fim din ce în ce mai buni astfel încât partenerii noștri să fie mândri de asocierea cu gruparea din Copou.”

Ciprian Paraschiv – președintele CSM Politehnica Iași

„ORIGYN FERTILITY CENTER susţine fotbalul ieşean şi Clubul Sportiv Municipal Politehnica Iași, inclusiv prin parteneriatul încheiat pe partea de testare SARS Cov-2. Doreşte partenerilor săi numai reuşite şi rezultate remarcabile în toate competiţiile. Avem încredere in voi!”, Dr. Bogdan Doroftei.

Origyn Fertility Center Iași, centru de excelență în domeniul infertilității și reproducerii umane asistate reprezintă unul dintre liderii actuali ai mediului privat medical din România. De peste 10 ani clinica Origyn menţine cele mai înalte standarde de calitate a actului medical, conforme cu cele mai exigente cerinţe prevăzute în protocoalele medicale ale clinicilor de fertilitate din Europa Occidentală.

ORIGYN FERTILITY CENTER a venit în întâmpinarea nevoilor pacienţilor, fiind singura clinică de reproducere umană asistată care şi-a creat propriul laborator de analize medicale şi poate efectua inclusiv testarea Real Time PCR pentru Covid 19.

Adauga un comentariu