National

Un pacient testat pozitiv cu noul coronavirus s-a sinucis! Este al doilea caz de acest gen în spitalul din Sibiu

Publicat: 16 oct. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Un pacient testat pozitiv cu noul coronavirus s-a sinucis Este al doilea caz de acest gen în spitalul din Sibiu
Un pacient testat pozitiv cu noul coronavirus s-a sinucis! Este al doilea caz de acest gen în spitalul din Sibiu

După ce a fost testat pozitiv pentru coronavirus, un bărbat de 73 de ani s-a sinucis. Fiind internat la Spitalul de Pneumoftiziologie din Sibiu, el s-a aruncat pe fereastra salonului de la etajul 1.

Incidentul a avut loc în noaptea de joi spre vineri, în jurul orei 02.00, confom anunțului făcut de Andreea Șerban, purtătorul de cuvânt al Prefecturii Sibiu.

Trei teste i-au ieșit pozitive

Bărbatului de 73 de ani i-au fost efectuate 3 teste, primul fiind făcut în luna septembrie, iar toate i-au ieșit pozitive. El s-a aruncat pe fereastra salonului situat la etajul I al Spitalului de Pneumoftiziologie din Sibiu.

„Acesta a fost internat de urgență pe secția ATI, în stare foarte gravă. În cursul zilei de astăzi (vineri – n.r.), bărbatul a decedat”, a spus Andreea Ștefan.

A fost deschisă o anchetă penală de către Poliția Sibiu, care s-a sesizat din oficiu. Ancheta va ajuta la  stabilirea tuturor circumstanțelor în care s-a produs incidentul.

În același spital s-a mai sinucis un pacient în luna mai. Este vorba despre un bărbat, testat pozitiv cu noul coronavirus. El se afla în tratament în Secţia de Boli Infecţioase din Spitalul Clinic Judeţean din Sibiu și s-a spânzurat în baia salonului.

De teamă că are COVID-19, o profesoară s-a sinucis

La Roma a avut loc un caz cutremurător. De frica infectării cu noul coronavirus, o profesoară s-a sinucis. Cu toate că soțul ei a încercat să o calmeze, spaima femeii a fost extrem de puternică. Astfel, în câteva clipe de neatenție, soțul a scăpat-o din privire, iar femeia s-a aruncat de la etaj, înainte de a primi rezultatul testului.

Avea 45 de ani și trăia cu teama că se va infecta cu SARS-CoV-2. Frica ei s-a accentuat și treptat a fost cuprinsă de o panică incontrolabilă și nici soțul sau medicul de familie nu au reușit să o liniștească.

„Era din ce în ce mai îngrijorată, tot vorbea despre boală. A făcut testul, dar a continuat să fie foarte neliniștită și ciudată”, a spus bărbatul polițiștilor de la secția Monteverde care au preluat cazul.

S-a aruncat de la fereastra apartamentului situat la etajul cinci

Chiar și după ce a făcut testul, femeia nu a putut să doarmă, iar starea ei de agitație s-a accentuat. A doua zi, profitând de faptul că toți cei din casă dormeau, a scris un bilet de adio pentru soțul și fiul ei și s-a aruncat de la fereastra apartamentului situat la etajul cinci.

Femeia a murit pe loc, din cauza impactului violent. Trupul ei a fost descoperit de un trecător care a alertat Poliția. Când anchetatorii au bătut la ușa apartamentului, soțul dormea și nu știa ce s-a întâmplat. Lângă una din ferestre, polițiștii au descoperit scaunul pe care femeia a urcat înainte de a se arunca pe fereastră. Criminaliștii anchetează acum cazul.

Adauga un comentariu