Titlurile zilei

Un „șmecher” în BMW cu numere de Spania se crede regele șoselelor, la Iași! A fost surprins încălcând mai multe reguli de circulație, chiar în fața poliției – VIDEO, UPDATE

Publicat: 19 aug. 2022
_____ Vizualizări 6 Comentarii
Un șmecher în BMW cu numere de Spania se crede regele șoselelor la Iași A fost surprins încălcând mai multe reguli de circulație chiar în fața poliției - VIDEO UPDATE
În orașul Podu Iloaiei, un individ a șofat haotic, nerespectând regulamentul rutier

Recent, un șofer cu mult „curaj” a fost filmat de camera de bord a altui conducător auto din trafic în timp ce a făcut o depășire periculoasă într-un loc interzis, în fața secției de poliție din Podu Iloaiei. Mai mult, acest „șmecher” în BMW a circulat cu viteză, ignorând trecerea de pietoni

UPDATE: Purtătorul de cuvânt al IPJ Iași, Anca Vîjiac, a transmis că se va efectua o anchetă.

„Ne-am sesizat și efectuăm verificări pentru luarea măsurilor legale”, a transmis Anca Vîjiac, purtător de cuvânt al IPJ Iași.

Știre inițială

La începutul acestei săptămâni, un „șmecher” în BMW cu autoturismul înmatriculat în Spania a fost surprins încălcând mai multe reguli de circulație în orașul Podu Iloaiei, județul Iași. Individul a dat dovadă de un tupeu fantastic, având în vedere că a sfidat legislația rutieră chiar când trecea prin fața secției de poliție din oraș.

doua masini, dintre care una pe contrasens
BMW-ul înmatriculat în Spania a efectuat manevre interzise chiar prin fața secției de poliție din oraș

Un „șmecher” în BMW conduce cum vrea în Iași

doua masini, dintre care una pe contrasens
Conducătorul auto nu a mai avut răbdare până ajungea într-o zonă care permitea depășirile

Pe 15 august 2022, pe o stradă din orașul Podu Iloaiei, un individ a fost filmat încălcând mai multe reguli de circulație în câteva secunde. Acesta conducea un BMW înmatriculat în Spania, fiind surprins de camera de bord a altui autoturism din trafic. Imaginile l-au arătat pe șofer în timp ce traversa o distanță semnificativă pe linia continuă. Aceste încălcări puteau fi observate de oamenii legii, având în vedere că autoturismul a trecut chiar prin fața secției de poliției din Podu Iloaiei.

Ulterior, conducătorul auto a mers în continuare cu viteză, iar trecerea destinată pietonilor părea că nici nu există pentru acesta. După ce a circulat o perioadă pe contrasens, individul a revenit pe banda corespunzătoare direcției sale de mers, chiar pe trecerea de pietoni.

Decizia inconștientă a șoferului a fost criticată de ieșeni pe rețelele de socializare, un astfel de mod de a circula reprezentând un pericol real pentru siguranța celorlalți participanți la trafic. Rămâne de văzut dacă persoana care se afla la volan va fi sau nu sancționată pentru aceste fapte, având în vedere că reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Iași încă nu au oferit un punct de vedere în ceea ce privește situația.

masini in trafic
Șoferul nu a încetinit în zona trecerii de pietoni

O mașină cu numere ca ale Mitropoliei, la un pas de un accident grav

masini in trafic
Un autoturism cu numere ca ale MBB a fost la un pas de a produce un accident

La începutul acestei luni, în zona gării din municipiul Iași, a fost zărită o mașină marca Toyota care circula pe contrasens. Conducătorul bolidului, preconizând pericolul, a virat brusc la dreapta, pe banda corespunzătoare sensului său de mers. Zona în care a efectuat depășirea nu permitea o astfel de manevră.

Conducătorul ce a filmat întâmplarea a fost și mai mult luat prin surprindere atunci când a observat, uitându-se la numerele de înmatriculare ale autoturismului, că mașina părea a aparține Mitropoliei Moldovei și Bucovinei. Autoturismele din parcul auto de la Mitropolie au numere de înmatriculare „MMB”. Ieșeanul martor la „schemele” conducătorului de Toyota l-a atenționat pe șofer pe rețelele de socializare să conducă mai atent, deoarece pune în pericol viețile persoanelor din jur. Existând suspiciunea că mașina ar fi putut fi condusă de un slujitor al bisericii, reporterii BZI i-au contactat pe reprezentanții Mitropoliei pentru a verifica bănuiala.

„În parcul nostru auto nu am identificat o mașină Toyota cu numărul acesta. Trebuie precizat că domeniul «MMB» nu este exclusiv al Mitropoliei, sunt multe mașini în județul Iași care au «MMB» la numărul de înmatriculare, fără a avea însă nici o legătură cu Mitropolia. Faptul că șoferul avea barbă nu înseamnă neapărat că este preot! Slavă Domnului că nu s-a produs niciun incident în trafic, indiferent de cine era la volan și a cui e mașina respectivă”, a declarat Lucian Apopei, director de comunicare al Arhiepiscopiei Iașilor.

Polițiștii au precizat că efectuează cercetări în cauză, urmând să se stabilească vinovăția șoferului și eventualele sancțiuni.

Comentarii
  • Politia rutiera este aproape inexistenta pe soselele patriei si cand agentii sunt in zona se fac ca nu vad. Am inteles ca legea impune o procedura axtrem de greoaie la inregistrarea unei contraventii, contestatie, tribunal; poate dura ani de zile. Parca legea e facuta sa favorizeze contravenientul.

  • Poliția Rutiera nu dorește să intervină pentru sancționarea bicicliștilor și trotinetistilor care circulă pe trecerile de pietoni și trotuare?

  • Poliția Rutiera NU dorește să intervină pentru sancționarea bicicliștilor și trotinetistilor care circulă pe trecerile de pietoni și trotuare
    Sa le-o sugi bicilistilor, fraiere

  • Vă ating “ pe la spate “ din BMW ul meu cu număr KOR ( motive personale ) … se dădeau “ amenzi “ dacă era cu C … cine știe cunoaște …

Adauga un comentariu