Titlurile zilei

Un tânăr de 20 de ani nu a putut să-și potolească hormonii și a urmărit o femeie până la ea acasă, vrând să o violeze. Cu becul stins, a fost caftit și a fugit ca ars din casa văduvei

Publicat: 05 iul. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Un tânăr de 20 de ani nu a putut să-și potolească hormonii și a urmărit o femeie până la ea acasă vrând să o violeze. Cu becul stins a fost caftit și a fugit ca ars din casa văduvei
Un ieșean a fost arestat preventiv de către judecători, fiind suspectat de tentativă de viol

Un individ a ajuns după gratii, fiind suspectat că a încercat să batjocorească o persoană. Astfel, la finele săptămânii trecute, magistrații din cadrul Judecătoriei Iași au admis propunerea de arestare preventivă formulată de anchetatori pe numele lui Alin Cristian Olariu. Vineri, 2 iulie 2021, individul a fost reținut pentru 24 de ore de agenții din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Iași

Un ieșean a fost băgat în arest pentru tentativă de viol! Individul este acuzat că a vrut să batjocorească o femeie!
Astfel, la finele săptămânii trecute, magistrații din cadrul Judecătoriei Iași au admis cererea făcută de anchetatori pe numele lui Alin Cristian Olariu.

„Instanța admite propunerea procurorului formulată în dosarul de urmărire penală al Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași. Dispune arestarea preventivă a inculpatului Alin Cristian Olariu, urmărit penal pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă de viol, pe o perioadă de 30 de zile. Dispune emiterea mandatului de arestare preventivă pe numele inculpatului”, au precizat sâmbătă, 3 iulie 2021, judecătorii ieșeni.

Tânărul de 20 de ani a urmărit-o pe femeia în vârstă de 65 până la ea acasă, în satul Mogoșești. A intrat peste ea, însă femeia a ripostat. Cu lumina închisă, l-a lovit pe tânăr, iar acesta s-a speriat a luat-o la fugă.

Ieșeanul Alin Cristian Olariu, cercetat pentru tentativă de viol

Ieșeanul Alin Cristian Olariu a intrat în vizorul anchetatorilor în urmă cu câteva zile. Atunci, oamenii legii au fost sesizați cu privire la un incident care l-ar fi avut în prim-plan pe individ. La scurt timp, agenții din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași au demarat cercetările și au ajuns la Alin Cristian Olariu. Ieșeanul a fost ridicat și dus la audieri. Vineri, 2 iulie 2021, individul a fost reținut pentru 24 de ore, sub acuzația de tentativă de viol. Sâmbătă, 3 iulie 2021, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași au formulat o propunere de arestare preventivă pe numele individului, sub acuzația de tentativă de viol. Poate că tânărul ar fi scăpat basma curată dacă femeia nu le-ar fi indicat polițiștilor potențialul suspect.

Tot mai multe agresiuni sexuale, constatate în județul Iași

Ieșeanul Alin Cristian Olariu a fost arestat preventiv pentru 30 de zile sub acuzația amintită. Acum, rămâne de văzut dacă decizia magistraților din cadrul Judecătoriei Iași va fi sau nu contestată. În eventualitatea în care se va întâmpla acest lucru, urmează ca instanța superioară să decidă dacă ieșeanul poate fi cercetat în stare de libertate sau sub imperiul unei măsuri preventive.
De remarcat este faptul că, în ultimii ani, tot mai multe cazuri de agresiune sexuală au fost constatate de oamenii legii în județul Iași. Astfel, sute de ieșeni au fost cercetați, reținuți, arestați, trimiși în judecată și chiar condamnați pentru comiterea unor asemenea infracțiuni.

Adauga un comentariu