Prima pagină » Titlurile zilei » Un tânăr din Iași a fost prins cu un borcan plin de droguri în Copou. A încercat să scape de dovezi, însă polițiștii l-au simțit după miros – FOTO

Un tânăr din Iași a fost prins cu un borcan plin de droguri în Copou. A încercat să scape de dovezi, însă polițiștii l-au simțit după miros – FOTO

13 mai 2024, 02:00, 17 ,
Petronel Ștefan, în Titlurile zilei

Un tânăr de 20 de ani, din Iași, a fost prins pe o bancă, în Copou, iar în posesia sa avea un borcan cu droguri. Polițiștii au observat că băiatul avea un comportament ciudat, iar când s-au apropiat, au simțit un miros înțepător

În noaptea de sâmbătă spre duminică, 12 mai 2024, polițiștii locali au depistat un tânăr de 20 de ani în zona Copou, care avea în posesia sa câteva grame de droguri. Acesta a încercat să își ascundă urmele, însă polițiștii i-au dejucat planurile și l-au dus la secție.

Tânărul din Iași a fost prins cu drogurile într-un parc din Copou

Aproape de miezul nopții, o patrulă de la Poliția Locală Iași verifica străzile din zona Copou. Cei doi polițiști mergeau ușor cu mașina pe str. Garabet Ibrăileanu, când au observat un tânăr care avea un comportament ciudat.

„Prin jurul orei 23:50, eram cu patrula mobilă cu un coleg prin Copou, iar la un moment am intrat pe strada Garabet Ibrăileanu și mergeam ușor să vedem dacă totul este în regulă pe stradă. Nu era nimeni, când deodată am observat un tânăr pe o bancă. Ne-am apropiat ușor și am oprit, iar atunci a aruncat ceva prin iarbă. Am coborât, iar el s-a speriat puțin, nu știa ce se întâmplă, l-am văzut foarte agitat. Am discutat cu el și am simțit un miros înțepător pe care l-am mai depistat și în trecut, la alte intervenții, atunci mi-am dat seama că e posibil să aibă substanțe interzise în posesie”, povestește polițistul care a intervenit.

R.A., în vârstă de 20 de ani, domiciliat în Iași, avea în posesia sa un borcan plin cu marijuana, pe care l-a aruncat în iarbă în speranța că nu va fi prins. Tânărul făcuse deja o țigară plină cu droguri, pe care voia să o fumeze, însă a ascuns-o printre scândurile băncii. Polițiștii au descoperit ce avea asupra lui și l-au dus la secție.

„I-am efectuat un control corporal, însă nu am găsit nimic asupra lui, avea și un ghiozdan, dar era gol. Când ne-am uitat prin împrejur, am găsit un borcan de 400 grame cu două folii de staniol împăturite, care înăuntru aveau un produs de culoare verde cu un miros puternic. De asemenea, printre scândurile de la bancă, am găsit și o țigară rulată care avea același produs în interior”, a mai adăugat agentul.

Poliția va continua ancheta

După ce a fost legitimat și a povestit de unde a procurat produsul, agenții au sigilat probele și le-au trimis Poliției Române, care se va ocupa de anchetă în continuare.

„Băiatul a recunoscut că erau ale sale și că nu și-a dat seama că suntem polițiști, că era întuneric. Le-a aruncat de frică să nu îl prindem. A fost foarte cooperant și l-am luat cu noi la bază, am făcut identificarea și nu mai avea antecedente. El ne-a spus că a cumpărat produsul de la cineva din zona CUG și era doar pentru uz personal. Am sigilat pachetul și l-am trimis mai departe, către BCCU”, a încheiat polițistul local.

Tânărul din Iași, care a fost prins cu drogurile în Copou, este la prima abatere, însă polițiștii vor continua ancheta.

Comentarii
  • Bravooo Poliția locală! Ăștia măcar fac ceva. Mai prind în flagrant un hoț, niste drogați, dealerii de droguri, mai fugăresc și amendează prostituatele de la stradă. Cealaltă poliție, națională cum își zic ei, stau numai la pomană la stradă, să amendeze câte un șofer de ăsta amețit, ba că a depășit dunga, ba că vorbește la telefon, etc, etc. Da printre blocuri, prin parcuri, etc, nu i-ai vedea neam.

  • Cred ca pe parcursul anchetei, săracu drogat va fi convins de ăștia de la politie sa suna tot. Ala din CUG deja știe ca clientul lui a fost prins, deci sta în suspans și nu mai vrea anturaj cu băiatu asta, R. A. Dar pentru astfel de acțiuni polițiștii primesc prime și bonusuri și sunt lăudați în presa locală, wow!

  • Patrule pedestre nu sunt deloc in oras, sunt doar patrule auto care opresc coboara 5 minute din masina sa se dezmorteasca si atat, in rest nimic.

  • Mie politia mi-a dat amenda 500 lei ca am facut pisu la ora 1,30 noaptea pe la un colt de bloc.

  • Tu prost ca nu ai fugit, ca 80% din milițieni nu pot fugi :))

  • Eu zic ca te au premiat corect, cam atât costa refacerea zugravelii

  • Acum tânărul vomită din el la secție tot în speranța că va pleca acasă!

  • Și ne mai miram

    Când avem cetățenii cărora li se pare firesc să fii amețit la volan, să vorbești la telefon sau să urinezi pe o clădire…. când mai da un milion juma pe avion pana în Brazilia mortu de la Cotroceni e chiar de bun simț.

  • Îți doresc să te întâlnești pe drum cu unul amețit care a depășit linia, mai vorbește și la telefon, iar eu n-am nici o problema sa ma întâlnesc cu un drogat în parc, ma apară pulitia locala 😁

  • CAMPANIEELECTORALA2024

    Sa traiasca campania electorala din 1970 in SUA, a lui Richard Nixon ! Se vad rezultatele! A functionat!

    In SUA nu mai sunt drogati!!! Acum se vede cu cati ani suntem in spatele lor, s au gandit astia ca asta-i ultimu’ cartus prin care pot atrage votantii 40+.

    Niste glume proaste, a unor oameni care-s ustensila altora imbracati frumos si cu minciuni la purtator.

  • Astia cauta reziduri, nu influenta la vilan

  • Toti drogatii si loserii stau si sprijina bancile din Copou. Daca vrei sa treci strada-surpriza. Trebuie sa te feresti de racerii de la tara care merg beti pt ca nu-i verifica nimeni.

  • Hiding in plain sight

    De ce nu fumezi in timpul zilei? Nu te bagă nimeni in seamă.

  • Hai si cu Mircea Silvestru

    adresa: George Cosbuc 70
    numar de telefon de contact: 0749322076
    firma: COLIBRI STUDIOS SRL CUI: 36649492
    masini folosite la livrari de droguri:
    IS 15 KDR
    VOLKSWAGEN VW PASSAT
    sasiu: WVWZZZ3CZ7P056224

    IS 49 HAI
    VOLKSWAGEN VW PASSAT HIGHLINE 2.0 TDI DSG 4MOT
    sasiu: WVWZZZ3CZGE164449

  • Asa se pun acum muraturile la borcan. Ceea ce au gasiti politistii in borcan erau doar ierburile. Castravetii ii mancase omul. De acolo si mirosul intepator. De otet.

  • Astept pana cand l-or dibui pe unu’ cu droguri in ceaun.

  • Oare va fi și pedepsit?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *