Sport

Un tânăr sportiv a primit un mesaj de susținere din partea multiplului campion UFC Conor McGregor

Publicat: 06 iun. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Un tânăr sportiv a primit un mesaj de susținere din partea multiplului campion UFC Conor McGregor
Un tânăr sportiv din România a primit un mesaj de susținere de la McGregor

Conor McGregor este unul dintre cei mai marei sportivi din UFC. Acesta nu este cunoscut drept unul dintre cei mai amabili sportivi, ba din contră de foarte multe ori gesturile sale au fost catalogate drept ” de nefăcut”. Însă multiplul campion irlandez a desmonstrat că este capabil şi de gesturi nobile.

Sportivul şi-a făcut timp pentru a sta de vorbă cu fanii săi din România. Edwin Petrea este unul dintre norocoşii care au putu vorbi cu marele luptător. Acesta visează să aibă o carieră în sportul de contact precum a irlandezului. Baitul din piteşti este campion la box, MMA, Kempo, lupte și kickbox și i-a trimis un mesaj irlandezului și a avut parte de surpriza-vieții.

”Salut, Edwin! Sunt McGregor, iar mesajul acesta e pentru tine şi pentru toți românii. Vreau să îți spun că am văzut clipurile şi mesaje tale de susţinere și vreau să știi că îţi mulţumesc foarte mult! Continuă să te antrenezi tare, rămâi concentrat, iar limitele tale vor fi infinite. Hai, România!”, i-a transmis celebrul irlandez.

Petrea, emoționat, a reacționat imediat: ”Mamăăă, ce tare! Mi-a plăcut mult! Conor McGregor, îți promit că o să ajung sus! Eu sunt Edwin Petrea și o să ajung mare. Visul meu este să devin campion olimpic la box, să devin campion în UFC. O să se întâmple asta, o să vedeți!”, a mai spus Edwin Petrea, potrivit AŞ.ro.

Un alt mesaj l-a impresionat pe sportiv

Irlandezul a dat dovada că poate fi şi o persoană sensibilă, chiar dacă în trecut a făcut foarte multe gesturi care îi puneau la îndoială această calitate. Recent părinţii unui tânăr care a fost recent supus unei operaţii pe creier i-au trimis un mesaj lui Conor McGregor în speranţa ca sportivul va vedea mesajul şi îşi va dori să-l ajute pe băiatul lor cu un mesaj de susţinere, acesta fiind un fan înfocat al irlandezului.

”Salut, Conor! Fiul meu tocmai a fost supus unei operații pe creier. Niciodată nu s-a plâns, a zâmbit întotdeauna. Este un mare fan al tău și mi-aș dori foarte mult să îi transmiți un mesaj de susținere”, a fost mesajul trimis de părinții tânărului.

McGregor s-a arătat emoționat de mesajul primit și, nu doar că i-a scris tânărului, dar i-a promis că va merge împreună cu el să urmărească un eveniment UFC.

Un ieşean se antrenează alături de McGregor

Paul Andrei Alexandruț a plecat în urmă cu 14 ani din Iaşi cu scopul de a deveni campion mondial la box. Astăzi ieşeanul se antrenează alături multiplul campion UFC Conor McGregor. Romanul a început să practice boxul la vârsta de de 16 ani la o sală din Iaşi, acolo unde se antrena alături de Cătălin Morosanu. Paul este stabilit în Irlanda împreună cu soţia şi cei doi copii.

„Am plecat din Iași la sfârșitul anului 2007, pentru un trai mai bun, am vrut să călătoresc, dar cel mai important gând a fost să performez în box. Provin dintr-o familie normală, dar mereu mi-am dorit mai mult și am simțit că pot mai mult. Am plecat la drum, într-o țară străină, mi-am asumat toate consecințele, doar cu gândul de a evolua în box. Când am ajuns în Irlanda am început să caut săli de kickboxing și prima dată am mers la stadionul internațional de box, că auzisem că sunt campionate de box, și am avut norocul că primul care a ieșit pe ușă era un fost antrenor de la clubul «Crumlin Boxing», clubul la care m-am înscris din 2009 și sunt și în momentul de față. Aici l-am cunoscut pe Conor McGregor”, spune Paul Andrei Alexandruț, boxerul ieșean.

Adauga un comentariu