Local

Una dintre surorile implicate în incidentul cu părintele Calistrat, filmată când hărțuiește un alt călugăr. Ea este cea care a provocat scandalul – FOTO, VIDEO

Publicat: 16 nov. 2022
_____ Vizualizări 145 Comentarii
Una dintre surorile implicate în incidentul cu părintele Calistrat filmată când hărțuiește un alt călugăr. Ea este cea care a provocat scandalul - FOTO VIDEO
Una dintre surorile implicate în incidentul cu părintele Calistrat, filmată când hărțuiește un alt călugăr

O nouă filmare a apărut în cazul incidentului în care a fost implicat părintele Calistrat. Un călugăr de la mânăstirea Vlădiceni o filmează pe una dintre surori în momentul în care aceasta folosește un telefon în biserică. Deși acest lucru este strict interzis, potrivit regulilor interne, femeia filmează fără jenă de minute bune.

Pe filmare se aude cum călugărul îi atrage atenția asupra acestui lucru, dar femeia pare că nu îi pasă. Călugărul îi atrage atenția femeii că se află într-o biserică și că se bagă în față la mărturisit, în fața unor femei care au copil în brațe. Acesteia nici măcar nu îi pasă că a sărit rândul și continuă să filmeze.

Nu este singura filmare care a apărut în spațiul public de la izbucnirea scandalului. Vă aducem aminte că recent o altă filmare a apărut, filmare în care aceeași femeie nu îl lasă pe părintele Calistrat să mărturisească oamenii. Femeia filmează, iar în momentul în care o bătrână intervine pentru a-i spune tinerei că nu este normal ce face, aceasta devine recalcitrantă.

Chiar și medicii care au fost în seara producerii incidentului de gardă la UPU au confirmat că cele două surori le-au adresat injurii și că s-au comportat haotic, iar când le-a fost cerută o investigație suplimentară, ambele au refuzat să o facă.

Comentarii
 • IOTI NINUNEA PAMINTULUI !!!! MAMA MATII CE BATAIE TI AS DA IN RASSA MATII DI OGIRJITA .TI AS DA PANA TI AR SARI TOTI DRACII DIN TINE ONANIE CARE TE VEZI.SI LA TOTI CARE COMENTATI CU 2 CLASE SI FARA DINTI IN GURA .AMIN !!! SCUZE LIMBAJUL DAR CAM SA R POTRIVI NU CREDETI??

 • …zise ”student din Iasi” care este de fapt cea cu telefonul din filmare. Fată, mergi la psihiatru să își facă niște investigații. Dar du-te tot asa , cu tel. in mână…ca ti-l iau asistentele de la D.D.

 • La Sfânta Biserică vin tot felul de oameni, trebuie să-i înțelegem și să-i suportăm că sunt semenii noștri, chiar dacă unii sunt alienați mintal. Era mai corect să aibă o iconiță, un acatist sau o lumânare în mână nu telefonul pentru a filma, e clar că a venit țintită pe scandal nu pentru mântuire. Rugați-vă pentru ea.

 • Nu se vede clar ca e o dementa cu probleme psihice grave? Cum sa faci rău la un preot bai nebuna ordinara uite ce fata de instabila psihic are! A avut dreptate preotul încă a fost prea răbdător! Te duci la biserica sa faci rău drac ce esti…sa te manance viermii!

 • Dacă e preot trebuie sa suporte toți dementii?! Da politia suporta ceva?! La biserica nu se filmează! Mergi sa te rogi instabila dracului…nu ai cu cine sa te cerți ca nu se uita nici un boschetar la tine și te cerți cu preoți???

 • Mai Isal locul tău este la Socola alături de holbata aia nebuna, poate chiar drogata și nefututa o injecție letala v ar face bine vouă și omenirii

 • Aceasta femeie este trimisa de cineva pt a strica rânduiala bisericii.Adrvarat ca dacă venea de multe ori și i provoca și mereu avea aceasta atitudine sfioasa ,este clar ca i provoca ,vroia ca ei sa și iasă din pepeni si sa o lovească si ea sa se vadă ca nu ataca si nu zice nimic.Toți preotii sunt oamenii ,si așa au reacționat ei .Greșit din punctul meu de vedere dar repet ca ei erau de mult timp provocați.Când provoci si cauți scandal ,Primești scandal .

 • Lucrez și eu intr-un loc public și întâlnesc zilnic zeci de oameni. Comportamentul oamenilor este diferit de cel de acum 5-10 ani. Este observația mea și nu îmi găsesc explicația. Poate internetul este de vina, oamenii sunt mai isterici. Mi se întâmplă zilnic să am cel puțin o persoană de acest gen cu care trebuie sa relaționez și încerc sa îmi păstrez calmul. Fata are probleme dar ea singura trebuie sa le conștientizeze și sa găsească leac.

 • Numele acestor surori sunt: Amironoaie Olivia și Amironoaie Gabriela. Ultima e avocat in Baroul Iași. Prima, suplinitoare prin diverse școli din Neamț, o manipulează la maxim pe sora-sa și îi folosește calitatea de avocat ca să intimideze preoții și credincioșii.

 • Daca preotii sunt platiti de la BUGET – fiind functionari cu statut special- ar trebui sa se adapteze cat de cat cu epoca moderna. Nu trebuie sa mergi cu țolul in cap la biserica si sa te intinzi ca rîma ca spiritul de turma primeaza.
  NU a intrat dezbracata in biserica – tinuta e decenta, poate sa i se aduca la cunostinta sa respecte unele reguli elementare pt acces.
  Ca hunii sarim cand cineca – greseste-

 • ALOOO,DL GUNOI,cum poti sa scrii asa de urat ,cand tu sigur mergi la biserica si pupi icoanele si te tavalesti pe jos cu mataniile ,ce invatati voi cand mergeti duminica la biserica ?sa blestemati si sa urati aproapele vostru. nu mai judecati .dati dovada de semerenie si iubire ca pt asta va duceti la biserica, nu sa dracuiti si sa blestemati.

 • Preoții,nu se au adaptat epocii,cei tineri,absolvenți de Teologie,nu sunt lăsați să aplice,ce au învățat după ani de studii,de acești inculți preoți,învechiți,cunosc ,din interior,tinerii absolvenți sunt văzuți că învățăceii,de pe vremea lui Creanga

 • Pentru cei care nu inteleg ce se intampla:

  USR isi trimite ong-istii pentru a provoca scandaluri in biserici. Pentru USR bisericile sunt o mare problema si astfel de scandaluri au menirea de a slabi increderea oamenilor in biserici. Misiunea ONG-urilor e de a distruge acest popor.

  Oricand auziti de „activisti” de fapt sunt oamenii ong-urilor. O sa ii vedeti in curand cum se aseaza pe strazile din Romania ca sa „salveze mediul” si alte bazaconii.

 • In asemenea cazuri, chemati politia si ambulanta si o ia cu forta……………………nu se poate sa filmeze in biserica pe toata lumea , agaseaza pe toata lumea, creaza dezordine intr-un locas de cult , nu intelege ce i se spune , etc. Politia si Ambulanta !

 • S-au trantit singure pe jos facand pe victimele ………………..Parintele doar i-a dat peste mobil si l-a trantit , cum sa le loveasca, ////

 • @ Pentru cei care nu inteleg ce se intampla:

  USR isi trimite ong-istii pentru a provoca scandaluri in biserici. Pentru USR bisericile sunt o mare problema si astfel de scandaluri au menirea de a slabi increderea oamenilor in biserici. Misiunea ONG-urilor e de a distruge acest popor.

  Toată nebunia asta se rezolva rapid:

  Marele Alb alias Daniel preafericitul trebuie să dea O LEGE ,CU UN SINGUR ARTICOL:

  art.1 PE DOMENIUL AFLAT IN PATRIMONIUL BISERICII ORTODOXE ROMANE ESTE STRICT INTERZIS SA SE FILMEZE!
  PUNCT!

 • @Vizor .. Mergi si iti ia pastilele tatica ca ai luat-o pe aratura rau de tot. „Prefericitul” ala securist al tau nu are nici o autoritate in a da „O LEGE” .. esti nebun cu acte .. PUNCT!

 • Romania noastra a ajuns rau din cauza celor spalati pe creier, care deja nu detineau prea multa zestre la capitolul inteligenta. Biserica ortodoxa e una din institutiile care sustine spalarea pe creier.
  Mai sus se regasesc cateva mostre de prostie si conceptie retardata, demna de Evul Mediu.

 • Ce comentarii pline de vitriol gasesti la cei care sar in apararea popii. Da femeile alea erau clar niste țăcănite puse pe scandal. Dar nu va învăța cărțulia aia sfântă să fiți mai înțelegători si tolerantii ? Sau ati fost toti la aceași scoala de catehism ca popa bătăuș ?

 • Sunt persoane care se duc lunar la biserică, ele cred că dacă se duc la biserica scăpa de păcate sau mai știu eu ce alte gânduri mai au prin cap. Este normal ca și preotul daca te vede săptămânal să reacționeze. A fi credincios, nu înseamnă să te duci pe capul preotilor lunar, că preotul nu are ce să-ți facă, dacă persoana care iese din biserica incepe să mănânce rahat și să dușmănească. Pe toti si toate când le auzi….mă duc la Vlădiceni să primesc binecuvântarea parintelui sau mă duc să-mi meargă bine, dar pe niciuna sau niciunul nu l-am auzit că se duce sa ajute un om necăjit. Are dreptate preotul, ce caută toată ziua aceste persoane care zilnic sunt pe capul preotului la biserică, să se mai ducă și la muncă.In locul preotului le puneam la muncă în folosul bisericii. Sunt persoane care o țin din biserica in biserică și ele tot niste ratate sunt.

 • Moamă da ce grămadă de spălați pe creier în frunte cu articolul îl țin în brațe pe sugaciul bătăuș !, mulți da proști grămadă !, vo dat la toți popa puala so pupați ?

 • Aceasta femeie este din Piatra Neamt, atat ea cât și sora sa sunt ciudate rau, mahalagioaice! Se cearta cu toată lumea! Începând cu maica sa, terminând cu ele. Cu asta se ocupa, mahala, scandal, de vorbit și cu vecinii din cartierul in care locuiesc.

 • Defapt si de drept popa hartuieste femeia ,se vede clar in video …..restu sunt doar prostalai ce manca rahat cu lopata si suge poala la hotii de popi …..

 • Frate, daca nu-ti place intr-un loc pleci in altul! Nu-ti place la Vladiceni, te muti unde iti place si te simti bine! Nu faci reguli in biserica! Lasa preotii in pace! Du-te unde ti-e bine! Biserica n-a impus tarife si preturi! Aste-s apanajele unor preoti fara de har, dar nu fa circ!

 • Trebuia bătută cu lanțul curva nenorocită , legată de cruce o saptămină și bătută cu lanțurile pină se kîca pe ea nenorocita ordinară ștoarfă nerezolvată !, bine ia făcut sfinția sa luminatul părinte Calistrat !, trebuia so calce în picioare ca pe un șarpe ce este !, Doamne miluiește Doamne miluiește, părintele are mare grijă de noi și este așa de blînd și plin de vigoare , eu cînd mă spovedesc la el și își pune în capul meu poala mantiei lui preasfinte mă iau fiori de gericire , tremur de bucirie și sunt gata să fac orice pentru el , după spovedaniile din chilia lui mă simt ușurată , mă simt femeie fericită , mă simt înviorată și plină de dragoste , Doamne ajută , Doamne miluiește , Doamne miluiește Doamne miluiește sărut mîna sfinția ta , facăse voia ta în toate , san ne traiești intru mulți ani , vrednic este Doamne miluiește

 • Observ că preotul o provoacă si a făcut și afirmația clară că „femeia are probleme!” clar poate fi dat în judecată. Nu cunosc persoanele dar când văd atâția spălați pe creier pe aici…..

 • Tînăr preot cu obligații cait enoriașa supusă și dornică de mîngîieri părintești și nu numai, cer și ofer discreție , toate enoriașele interesate rog lăsați mesaj discret

 • Mister ION(nume de sclav),instigi la violența!De ce femeile trebuie bătute?Și d-ta ar trebui sa intri nițel la zdup după ce bati o femeie!Să-ți schimbi puțin gândirea misogina!Și să vezi cum e fara femei…Timp de reflectie…Nu-ți plac femeile?Poate-ti plac bărbații…Și cred că ești și mare credincios…

 • Seara buna la Dvs ! Parerea mea, SINCER, ESTE ca acele doua surori au pe Cineva din BOR in spatele lor, care le Acorda TOATA Libertatea de a se putea comporta in acest fel. Mare PACAT, daca este ADEVARAT !!! Iar Dvs, DAR si Parintelui CALISTRAT, Va Doresc MULTA RABDARE Sa Va INTAREASCA IN ACESTE INCERCARI DUMNEZEU CEL IN TREIME SLAVIT, AMIN, AMIN, AMIN !!!

 • Către parohie bună La ce mai clar Faceți reclamă Conținutul textului duce mai mult în eroare Poate vă treziți ca preotul Visarion Alexa un mângâietor de enoriașe si așa mai departe Suntem sătui de urâciuni

 • Către Parohie Bună Până la urmă și omul bun e nebun O să zică vreo enoriașă că o mângâiați părintește prea mult Și o să vă facă reclamație Sunt foarte geloase între ele unele enoriașe Vs Visarion Alexa

 • ,,părintele este așa de blând și plin de vigoare,când își pune in capul meu poala,mă iau fiori de fericire,tremur de bucurie și sunt gata să fac orice pt el,după spovedaniile din chilia lui mă simt ușurată,mă simt femeia fericita,mă simt înviorată și plină de dragoste,Doamne ajuta,Doamne miluiește,vrednic este,Doamne miluiește,,spune o enoriașă de spre popa Calistrat Chifan ,de la Vlădiceni,enoriașă Irina,in calduri

 • Preotul are un limbaj de interlop…avem preoți bătăuși,bețivani,abuzatori sexuali, evazioniști fiscali sau cu fonduri europene…asta a devenit biserica ortodoxa în România….o afacere și un loc unde preoți fac ce vor. Ea o fi cum o fi….dar comportamentul și limbajul preotului…lasă de dorit

 • Enoriașă Irina,despre,,luminatul Calistrat,,:eu când mă spovedesc ,la el și își pune in capul meu,poala mantiei lui preasfinte,mă iau fiori de fericire,tremur de bucurie,și sunt gata….sa fac orice pt el,după spovedaniile din chilia lui,mă simt ușurată,mă simt femeie..fericita,mă simt înviorată și plină de dragoste,Done ajuta,Doamne miluiește,vrednic este,Doamne milueste!””de asta are dușmani,omul e ,,,bun cu enoriașele.vb unei alte enoriașe:sunt atâția cărora nu le a plăcut matematica,și ce i cu asta,ați mai găsit ceva,zice distinsa enoriașă,sunt care au ajuns oameni mari,și nu le a plăcut mate,așa e ,doar că acei despre care vb dvs,cunosc mai mult decât preasfântul dvs,care se mândrește,cu mate nivel CLS a doua,,,cei pe care ii asociați,cu popa Calistrat,deși nu le plăcut mate,au cel puțin studii superioare,maștere,s.a.,nu au rămas la nivel de CLS primara.lasati l,in rândul analfabeților,primitivilor,că nu ,toată lumea e proasta,distinsa enoriașă,n u face asemenea asocieri

 • Indiferent ce au facut sau nu au facut surorile Petreush, niciun cleric nu are dreptul sa loveasca o femeie in curtea unei biserici. Punct! Exista Politie, Politie Locala, Jandarmerie, agenti de paza, studenti la Teologie, care le puteau lua cu binisorul pe domnisoare de acolo si sa le dea afara. Daca venea Politia, le mai impingea si cate o amenda de 3.000 de lei, ashea, ca sa se sature fetitele de scandal. Dar tu, ca mare calugar, mare intelept, mare teolog, mare barbat, mare sfetnic, mare atotstiutor, sa dai cu pumnul intr-o femeie, pe la spate, pe intuneric, in curtea manastirii… Si sa mai si minti si sa spui ca bataia e rupta din Rai in secolul 21… Sa avem pardon, dar, daca era vreo ruda de-a mea lovita, nu mai putea vorbi la emisiuni pe la bezei vreo cateva luni…

 • Doamna a mers sa se roage si sa-si gaseasca linistea sufleteasca intr-un lacas de cult, cu sau fara probleme la mansarda. Daca a fost tratata in maniera in care a fost tratata, rationamentul e simplu si deducem ca mai sunt si altii cu probleme dar nu le recunosc.

 • De spionează,dracul,gunoiule,schizofrenic,ani de pușcărie,meriti,sau la ospiciu,iar vii la tv,nu ai limite,obraznic inconștient,trebuie sa te ia cineva pe sus,sa te duca undeva,de unde sa nu mai poți întoarce,Intr o grota undeva,că simt nu ai,sa te retragi,om spurcat

 • Atât persoana de sex masculin care filmează și are un limbaj neadecvat dar și care insulta,
  cât și persoana care a agresat fizic o alta persoana, sunt certate cu decenta. Persoana de sex feminin care filmează și care spune ca se roagă, se poate ruga fără sa filmeze. Comentariile ar fi mai interesante dacă ar fi scrise in mod corect și cu ajutorul unui limbaj de bun simt.

 • Ce sa spun… Si enoriasul are niste reguli de respectat pe langa drepturi. Toti preotii, catolici si ortodoxi sau protestanti sau de alta religie, trebuie verificati. Nu cred acest articol. Este o mare debandata cu religia.

 • Au trecut 2000 de ani si tot degeaba. Prostia si rautatea din comentariile unora demonstreaza faptul ca nu am invatat mai nimic in tot acest timp scurs. Ce e si mai rau e faptul ca prostia si rautatea verbala a fost transmisa din generatie in generatie.

  Toata vrajaeala asta care o servim de sarbatori cu fiti mai buni e fix praf in vant…

  Cat de multa credinta are fiecare, asta rezulta din felul cum se exprima prin vorbe si fapte!

 • nu vedeti ca au nevoie de ajutor medical de specialitate ? nu stim in ce masura vorbele si faptele lor pot constitui criteriu, in luarea unei decizii atat de importante, cum ar fi dreptul Parintelui Calistrat de a-si pastori turma ! ar trebui sa luati foarte in serios aceasta decizie si sa nu vaduviti atatia oameni seriosi si cu credinta adevarata in suflet, de prezenta Parintelui lor, punand in balanta integritatea acestuia si faptele ostentative si lipsite de elementarul bun simt al autoarelor incidentului !!

 • Interesant ,ca numai în biserica ortodoxa apar incidente,, !!!
  Deci ,mai clar decât atât,ca se dorește discreditarea preoților ortodoxi nu poate fi!!
  Se lovește în credință ortodoxa!!
  Vor da socoteala în fata lui Dumnezeu!!……….
  Și…nu este nevoie sa îmi răspundeți cu jigniri!

 • D na Munteanu,de unde știți dvs,că cele două enoriașe,agresate de părinte,ar avea nevoie de ajutor medical de specialitate?credeți că doamnele respective,au venit la sfânta biserică,pt a fi batjocorite?Parintele,nu a dat un exemplu ,la experiență d lui,ar fi fost mai bine să încerce să le înțeleagă,sa discute.Numai bine,enoriașilor,dar și părintelui,cu siguranță ,a făcut și multe fapte bune,

 • Oamenii ,de pretutindeni,mânați de griji,de frici,măcinați de probleme,nu mai au răbdare să discute,nu mai sunt toleranți ,înțelegători,așa devin agresivi,din câteva cuvinte spuse la nervi,conflicte care degenerează,in adevărate tragedii;fiecare,incercati sa vă gândiți,sa nu acționați,la nervi.

 • Se vede clar ca are probleme mari de sanatate.
  Cel mai grav este ca unele televiziuni platite de Vatican au inceput sa denigreze biserica ortodoxa.

 • Eu nu merg la aceasta Mânăstire/Biserică dar am urmărit cu răbdare și atenție acest ‘scandal’. De ce un preot atât de cunoscut ar începe din senin să dea în oameni în curtea bisericii? Filmat frumos, ales exact ce trebuie dintr-un incident. Și într-o curte întreagă, cum se vede în acea filmare pe întuneric, nimeni altcineva nu are alte filmulete de la incident. Arată ca Domnișoarele erau pregatite sa provoace … și după cum se vede nu era prima data. Acum sunt revoltate, asta după ce ele au început toata povestea acesta.

  Dacă am înțeles corect din sursele publicate și mărturii ale diverșilor în aceste publicații, Domnișoarele au probleme…inclusiv doctorii unde au mers să ceară ‘servicii medicale’ după incidentul ‘agresiv’ au spus că ele aveau comportament agresiv (presupun că era neplăcut să afle că raportul medical nu era cum își doreau dânsele). Tot dintre acele mărturii, Domnișoarele abuzau de bunăvoință și răbdarea oamenilor de la Mânăstire de ceva vreme.

  Vasika, că au nevoie de servicii de specialitate e cam clar… Din felul cum se comportă… Doar video-ul de mai sus e un exemplu …să meargă la o Mânăstire, în locul unde un Părinte întâlnește enoriași, și să aibă necuviinta să filmeze cu pretexte aiurea? Pentru cei care au ceva împotriva Preoților, imaginați-vă aceeași scenă la cabinetul unui Psiholog/Psihiatru unde un grup de oameni au o terapie de grup sau așteaptă să vorbească cu medicul. Și apare o Domnișoară care își imaginează tot felul de drepturi ale ei (ignorand complet drepturile celor din jur) – și face ce o taie capul, chiar dupa îi este atrasa atentia sa inceteze. Presupun ca nu era prima dată (din conversatia înregistrată), și Părintele cred ca a văzut ce face și a început și el sa filmeze ca să fie și varianta a ceea ce se întâmplă (nu cea editată de Domnișoare).

  Pentru ce ar trebui tratate, doar specialistul poate să se pronunțe exact. Unele probleme sunt duhovnicești și un preot bun poate ajuta un enoriaș sa treacă peste ele și să navigheze cu succes în viață. Un astfel de preot bun, își da seama ca enoriasul are probleme care necesită intervenția unui specialist (psiholog/psihiatru) și îi recomandă să vadă pe cineva. Așa cum un psiholog/psihiatru bun, dacă știe ca problema pacientului este una duhovnică îl trimite la un preot bun. Am intalnit o astfel de conlucrare la mulți preoți. Aici Domnișoarele au o alta agendă…cu răbdare vor ieși toate la iveală.

 • Da de ce e interzis sa se filmeze javrelor, o sa ajungeti in Iad si voi cretineilor si cretinelor fanatice religios si popii vostrii iubiti, curvari si care se inchina la bani, netusinatilor

 • Dab,

  Tu ai problemele tale majore. Rezolvă-ți problemele tale înainte să te legi de ce cred alții și în cine cred. Cine pe cine iubește e decizia lor. Și de cine ascultă. Le-a fost interzis să filmeze pentru că în loc sa își vadă de treaba, din ce reiese din declarații, acele domnișoare nu erau acolo să își vadă de liniștea lor sufletească ci își ‘găseau de treaba’, ca tine, sa facă dreptate cine de cine sa asculte. Oare cand va înțelege omul ca avem dreptul la liberă alegere. Tu, Dab, în ce ‘fanatism’ trăiești? De ce nu iti analizezi păcatele și problemele tale ca nu cred ca cei care merg la Mănăstirea din Vladiceni sunt cauzele lor.

 • hai că amestecați probleme psihice cu Vaticanul,injurati dar declarați că mergeți la biserică,blestemati,le știți si le rezolvați voi pe toate!n-or fi astea nevinovate dar nu văd de ce e interzis filmatul in biserica care e locas al tuturor ,făcut pe banii nostri.ce limbaj are popa cu spovedania făcând miștocareală ieftină,cântând muzică ușoară și spunând că noaptea se va uita la filmare?și hop,băgăm și USR că suntem smecheri și știm mersul!

 • Ne rugăm că acest prea fericit ,numit popa Calistrat,să aibă soarta călugărului bolnav pe care l a bătut cu bestialitate la mănăstirea Bârnova,unde fusese mutat,după ce a fost acuzat de rel sex cu băieți,tineri călugări practicanți,soarta bietului cal ,ucis în bătaie de acest numit Calistrat Chifan,și multe alte fapte despre care se a vb mai puțin,altele care nu sunt cunoscute,este o pers agresiva,,cu comportament violent,o bestie ciudata,care ,cu permisiunea unora,încă este preot

 • Părinte,Io am auzit că matale ajuți lumea,da mi bre și mie o casa,că am auzit că matale ai mai multe,multe,că ți ai luat,sar mana părinte,ce zici,mă ajuți și pe mine,te rog părinte,Io îți promit matale că vin un an de zile la biserica,matur curtea,dau la animale,îți spăl mașină aia frumoasa a matale,bre da frumoasa mai e,dacă îmi dai și mie o casa,și mă rog și pt sănătatea matale,Doamne miluiește,Doamne miluiește,pe părintele Calistrat,om cu suflet mare,și cu mila

 • Religiile,da au fost create pt manipularea maselor,s au perpetuat de a lungul secolelor,de la o generație la alta,și pt că era singura forma de educație,

 • Atentie la video clip ;se vede clar ca ia nu filmeaza pentru ca telefonul era inchis in husa nu avea cum sa filmeze poate ca inregistra slujba dar nu avea cum sa filmeze [parerea mea ] rog sa vizionati videoclipul mai atent ;o zi buna si doamne ajuta .

 • Acești așa zisi doi preoți sunt vinovați . Au limbaj și comportament neadecvate unui om cu bun simt și cu atât mai putin unor călugări. Acești doi indivizi sunt fratii lui Visarion Alexa la comportament infracțional specific psihopatului obsedat sexual.

 • O fi ea cum o fi, dar tu ca preot și psiholog spiritual, așa te comporți?… ce fel de Biblie ai citit?…. așa a făcut Isus Cristos în fata acuzatorilor care l-au trimis la moarte?
  Unde sa mai văzut ca un preot să lovească ca un boxer? Da, ce femeia a tras cu arma în biserică? Asta-i abordarea ta ca față bisericească?…. Atâta poți? Sunt fel și fel de oameni, care mai de care mai nebuni… dar nu se face asa ceva!
  Spuneți voi creștini care înjurați și care probabil va învățat același popă…ce diferență este între comportamentul ei și prea fericitul popă calistrat?!…. Nu sunt ei amândoi o apă și un pământ?
  SUNT de acord ca ea să fie dusa la nebuni, iar Popa dezbrăcat până la slipi de haina preoțească și lăsat doar sa bată toaca la biserică până o ieși la pensie!

 • O fi ea cum o fi, dar tu ca preot și psiholog spiritual, așa te comporți?… ce fel de Biblie ai citit?…. așa a făcut Isus Cristos în fata acuzatorilor care l-au trimis la moarte?
  Unde sa mai văzut ca un preot să lovească ca un boxer? Da, ce femeia a tras cu arma în biserică? Asta-i abordarea ta ca față bisericească?…. Atâta poți? Sunt fel și fel de oameni, care mai de care mai nebuni… dar nu se face asa ceva!
  Spuneți voi creștini care înjurați și care probabil va învățat același popă…ce diferență este între comportamentul ei și prea fericitul popă calistrat?!…. Nu sunt ei amândoi o apă și un pământ?
  SUNT de acord ca ea să fie dusa la nebuni, iar Popa dezbrăcat până la slipi de haina preoțească și lăsat doar sa bată toaca la biserică până o ieși la pensie!

 • Totuși studiați mai bine împrejurarea și nu fiți dobitoci!
  O fi ea cum o fi, dar tu ca preot și psiholog spiritual, așa te comporți?… ce fel de Biblie ai citit?…. așa a făcut Isus Cristos în fata acuzatorilor care l-au trimis la moarte?
  Unde sa mai văzut ca un preot să lovească ca un boxer? Da, ce femeia a tras cu arma în biserică? Asta-i abordarea ta ca față bisericească?…. Atâta poți? Sunt fel și fel de oameni, care mai de care mai nebuni… dar nu se face asa ceva!
  Spuneți voi creștini care înjurați și care probabil va învățat același popă…ce diferență este între comportamentul ei și prea fericitul popă calistrat?!…. Nu sunt ei amândoi o apă și un pământ?
  SUNT de acord ca ea să fie dusa la nebuni, iar Popa dezbrăcat până la slipi de haina preoțească și lăsat doar sa bată toaca la biserică până o ieși la pensie!
  Mai țineți cont ca majoritatea preotilor sunt homo, chinuri și lacomi…. si agresivi, pentru că au citit din datini nu din Biblie….după învățătura Orto….!

 • Am văzut scena și nu e așa cum ați scris în articol. Ați trecut pe minciuni, dar minciuna=moarte. Asta e un principiu universal nu ca v-ar ameninta cineva. Rușine, rușine, rușine să mințiți în halul ăsta! Cât v-au plătit popii geloși să scrieți așa ceva???

 • Pt J,ana,de la coment,nov 16,2022,la 10,27,Jeana era croitoreasa,Jean ,frizerul,o iubea,și a murit,tuberculoasă,Jean,frizerul,o jelea,Nu mai plânge Jane,plânsul ,e de forma,Jeana,nu e moarta,Jeana,se transforma,,,,

 • Nana,de la coment din 18nov2022,la 10’51,pt tine a fost dedicația,dar să știi că popa Calistrat,a fost suspendat,pe per cercetărilor,,spune Comunicatul Episcopiei Iașilor,,,pe perioada cercetărilor,speram ,că se va lua în considerare,și abaterile din trecut,ale sfinției sale,Calistrat,că doar păcatele nu se prescriu,până atunci,Nu mai plânge Jane!

 • Din cate vad eu, preotul o agreseaza. D-na nu spune absolut nimic si chiar este fff calma si linistita. E un loc public, sau…nu este?! Ca filmeaza, e problema ei, dar…,,popa” chiar o agreseaza verbal si mistocaresc…!Daca nu-i comvine situatia, sa mearga la un schit izolat si sa slujeasca D-zeului lui acolo…! Vad o sumedenie de…,,credinciosi” super agresivi, lipsiti de bun simt, …care comenteaza urat despre un semen al nostru. Unde-i bunatatea pe care Isus Hristos(conform bibliei) o avea fata de absolut tot viul de pe aceasta planeta?! Voi sunteti credinciosi, sau….trimisii lui satana. Uite tocmai din cauza asta, multi adepti ai religiei fug de biserica si de…credinta. Iubitii pe toti, indiferent de culoare, apartenenta religioasa, politica, etnie, bolnav psihic, bolnav fizic, hot, talhar, politician(astia au toate calitatile negative)…etc!

 • Părinte,Calistrat,un sfat:te retragi,ai adunat avere,trăiești liniștit,ce ți mai trebuie,te odihnești ,Dumnezeu ,e peste tot,îți îngrijești de sănătate,ce ți mai trebuie să ți bati capul cu toți nebunii,Doamne ajuta!

 • Amândoi popii par doi țâgani, de unde educație și maniere? Nu cunosc nici Biblia dacă le dai un test. Calistrat zicea că Iisus avea un bici cu 7 capete de plumb cu care a intrat în Templu și îi bătea pe cămătari. Serios? Unde scrie în toată Biblia că Iisus a avut vreodată vreun bici sau că a bătut pe cineva? În Templu a răsturnat mesele unora, nu a dat în nimeni. Deci așa predici ține, după mintea lui înfierbântată de idei violente și răzbunătoare. Iar enoriașii dau buluc că le ghicește una-alta și le desface chipurile făcăturile. De asta se duc câte 1000 pe zi, nu că i-ar interesa religia în sine sau Dumnezeu, lor le plac lucrurile drăcești, vrăjitoria, popi care deschid cartea, care le iau banii că le spun niște minciuni și fac zâzanie între enoriași din moment ce fiecăruia îi spune că are dușmani care-i fac și dreg, o vecină sau un vecin, un coleg de serviciu, o rudă, și fraierul îl crede pe popa. Aceasta este practic ortodoxia pe rit românesc, așa, și dacă zici ceva cică le ataci biseric ortodoxă, dar nu realizează că e deja spurcată cu lucrurile drăcești pe care le fac acolo.

 • Jana era croitoreasa,Jan frizerul ,o iubea,Și a murit tuberculoasă,Jan frizerul,o jelea,Nu mai plânge Jane,Plânsul e de forma,Jana nu e moarta,Jana se transforma🧔✌️🦼🏋️🛋️👜🕳️⭐🍜👗🎑

 • Aceste dejecții trebuiesc executați linșați public ce ataca biserica și preotul și mai ales pe părintele Calistrat dar așa zis smeriți ce vin la biserica trebuia sa le prindă pe curve și sa le bage în saci de plastic

 • Aceste dejecții trebuiesc executați linșați public ce ataca biserica și preotul și mai ales pe părintele Calistrat dar așa zis smeriți ce vin la biserica trebuia sa le prindă pe curve și sa le bage în saci de plastic

 • Mai,prostule,analfabet,înapoiat,ai sărit gardul,la psihiatrie,sa faci tu așa,că sa mergi la pușcărie,cred că ai mai fost cazat pe acolo,daca vb așa,demențiale,mai sunteți multi?

 • Nenea Calistrat,este pe You Tube,și scoate flăcări pe nas,că presa ,este vinovată de tot ce se întâmplă,că UE,vrea să dispară Biserică,la 50la sută,dar nu vor reuși ,sa 😂spele creierul,la 15milioane de oameni(?), Că sa stea și ei ,adică voi presa,toată ziua la mănăstire,să primească cate 1000de persoane,femei care au făcut avort,pers cu alte orientări sex,swingeri(?),🎠🎠🎠și alții,nu i au venit în minte,bolnavii,care vin la mănăstire,per cu multi copii,fără posibilități,bătrâni singuri neajutorați,poate ceste categorii,primează,dar,na😜,că voi presa i ați stricat imaginea,cum ar veni,arza var,focul presa,🤣🤣🤣🤣că altă treabă ,nu aveți!

 • Ajutor!pe You tube,nenea Calistrat,deschid tv,tot el,ne cearta pe toți,presa,rezistii,U E ,presa,care face ce spune U E,care aceasta U E,,vrea,că Biserica ,să dispară,50 la sută(?),cu ajutorul presei,dar nu poate presa ,da ,spele creierul,a 15 milioane de oameni,că să stați și voi ,la mănăstire ,toată ziua,să primiți cate 1000,de oameni,femei care au fc avort,pers cu alte orientări sex,swingeri,😜nimic despre bolnavi,bătrâni și guri,pers cu multi copii,care vin pt a fi ajutați,iar voi presa,stricați imaginea omului🤣🤣🤣🤣,adică,arza var focul,că altă treabă n aveți😂

 • Din inregistrare reiese clar cum calugarul/ preotul ce este, o admonesteaza pe aceasta tanara care spune care spune ca sta la coada sa se inchine si nu sa se impartasca. Preotul in biserica are obligatia sa ia in fata femeile cu copii in brate, nu inteleg de ce vina pe acea femeie cand putea sa la ia in fata pe cele cu copii..de fapt tot ce se intampla in biserica ar trtebui coordonat de preoti, daca exista imbulzeala in bisericile romanesti este pt ca preotii nu sunt buni organizatori ai acestei institutii. Este timpul sa se civilizeze si bisericile. Inregistrarea arata clar admonestarea a estei femei.

 • Domnișoara ar trebui să meargă la o Mănăstire rusească să vadă cum în momentul în care se așează unde nu trebuie e trimisă unde trebuie și dacă se mai și plimbă cu telefoane în poziția cum e filmată e trimisă direct afară. Din înregistrări domnisoarele respective au impresia ca pot să facă ce le taie capul că au drepturi. Vă doresc să nu vă intersectați în viața cu prea multe persoane ca domnișoarele respective… Nu e ușor de relaționat cu astfel de persoane.

 • Am fost in Mănăstiri grecești, românești, bulgare si ruse. In majoritatea regula e aceasi, femeile in stânga si bărbații in partea dreapta. Ocazional se mai trezește o femeie pierduta pe partea dreapta sau bărbat pe stanga. Totul e in regula daca merg sa se închine la Icoane dar apoi trebuie sa meargă in partea cum e rânduiala in biserica. Cu un pic de atenție in jur e cam clar, nu e nici un mister. Doar in cele ruse am remarcat cum sunt atenționați elegant sa meargă unde trebuie. La restul așteaptă cu răbdare Părinții/călugării/călugărițele sa se trezească persoana ca este in zona greșita sau poate careva enoriaș ii atrage elegant atenția. In cele ruse nu așteaptă.

  Multi nu înțeleg ca noi suntem in vizita in aceste locuri si trebuie sa învățam si sa respectam rânduiala / regulile lor si nu sa le impunem noi lor ce ne trece noua in cap ca ar trebui sa fie. Va gândiți daca vin 100 de musafiri si fiecare cu ideile lor ce haos se face? Sint multi care parca nu mai gândesc deloc – doar interesul lor personal. Si cind iese prost tot altcineva e de vina si ei sunt ofensați .

 • Regulile la biserici /Mănăstiri sunt clare. Unele chiar le au afișate frumos la intrare. Neatenția si greșeală sunt de regula iertate/tolerate. Problema nu sunt preoții care tin slujbele. Sint cei care vin in vizita si decid ca acele reguli nu sunt pentru ei (ei fiind mai speciali de felul lor). Si mai si insista in mândria si prostia lor. A avea sminteala de a merge in rândul unde stau parintii cu copiii la împărtășit cu povestea ca sta sa se închine la icoane (ne închinăm dupa ce e gata slujba ca nu pleacă Icoana nicăieri), sau a merge in zona unde un Părinte spovedește cind acel Părinte nu e duhovnicul nostru … cu argumentul ca suntem in curtea bisericii care e loc public… înseamnă ca acea persoana este cea ‘agresiva’. Oricât de dulce si inocent i-ar fi glasul – e acolo sa provoace. Preoții nu sint sfinți , sint si ei oameni care trebuie sa intilneasca citeodata sute de oameni. Oare citi din noi au avut de-a face cu citiva cum sunt domnișoarele care par sa nu audă / inteleaga ce li se spune – nu știu daca am fi avut atât de multa răbdare.

 • D na enoriasa,daca va referiți la incidentul cu cele două tinere și părintele Calistrat,luați în calcul că părintele,a avut abateri mult mai grave ,dovedite.Daca e doar despre ,regulile,de comportament civilizat,oriunde sunt necesare.

 • Dna Ana, abaterile Parintelui Calistrat (dovedite sau nedovedite) nu sunt o justificare pentru cele două tinere sa inceapa dânsele să facă ce le taie capul într-o biserică. Vă încurajez sa le contactați și să le aduceți la dumneavoastra acasa să vă facă ordine în viața să vedeți cât de mult tolerati dumneavoastră sau restul de familie și prieteni. Aștept cu nerăbdare să vă aud impresiile.

 • Ok!Cine are dreptate,cel care spune adevărul ,sau cel care argumentează împotriva adevărului;in final pt ambii,viața se scurtează,in fiecare zi!

 • Doar că preotul ,este cunoscut ,că fiind o pers cu un comportament violent,a fost sanctionat pt astfel de fapte,Mănăstirea era domeniu public,nu proprietatea privată a părintelui,doar acasă la tine inviți,pe cine vrei,în lăcașul de cult intra toți care doresc,daca aparțin sau nu ,acelui cult,în privința adevărului,am scris mai sus.

Adauga un comentariu