Local

Urmărire ca în filme în Botoșani. Poliţiştii ieșeni au urmărit un bărbat care nu oprise la semnalizările lor. Agenții botoșăneni l-au împușcat mortal. Iată reacția vecinilor bărbatului (SURSE) – FOTO/ VIDEO

Publicat: 17 dec. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Urmărire ca în filme în Botoșani. Poliţiştii ieșeni au urmărit un bărbat care nu oprise la semnalizările lor. Agenții botoșăneni l-au împușcat mortal. Iată reacția vecinilor bărbatului SURSE - FOTO VIDEO
Polițistii ieșeni au urmărit un autoturism pe raza localității flămânzi din Botoșani

Scene desprinse din filmele cu poliţişti pe străzile localităţii Flămânzi din Botoşani. Poliţiştii au tras zeci de focuri de armă spre o maşină în care se afla un bărbat care nu a vrut să oprească la semnalele sonore ale oamenilor legii.

Conform datelor existente până acum, poliţiştii l-au împuşcat pe bărbat trăgând înspre autovehicul 17 focuri de armă.

UPDATE:

UPDATE: Bărbatul ar fi fost împușct mortal, avea 35 de ani și era domiciliat în localitatea ieșeană Popricani! Detalii AICI

Sursă video: Monitorul de Botoșani.

Poliţiştii din Iași și Botoșani au împuşcat un bărbat care nu a vrut să oprească

Întâmplarea a avut loc în localitatea Flămânzi din Botoșani. Acolo, oamenii legii au trecut în urmărirea unei maşini care nu a oprit la semnalele sonore ale poliţiştilor. Poliţiştii aveau bănuiala că bărbatul este sub influenţa băuturilor alcoolice şi că reprezintă un real pericol pentru participanţii la trafic. Din aceste perspective, poliţiştii ieşeni care urmăreau un autoturism au intrat în localitatea Flămânzi. Oamenii legii le-au cerut ajutorul celor din localitatea mai sus menţionată.

Trei echipaje de poliție aflate în teren, pe raza orașului Flămânzi, au încercat interceptarea autoturismului în trafic, însă conducătorul auto a intenționat să intre în coliziume cu autospecialele, impactul fiind evitat în ultima clipă de către polițiști.

S-a procedat la urmărirea acestuia, fiind executate focuri de avertisment în plan vertical și ulterior înspre pneurile autoturismului.

Unul dintre focurile de armă trase l-a rănit mortal pe şoferul care fugea de răspundere.

Poliţiştii ieşeni l-au urmărit pe suspect inclusiv în judeţul Botoșani

Conform unui comunicat emis de autorităţi, un echipaj de poliţie a fost sesizat de IPJ Iași cu privire la urmărirea unei mașini. Conducătorul auto nu a oprit la semnalele poliţiştilor ieşeni aşa că urmărirea a continuat în judeţul Botoșani.

La data de 17 decembrie a.c., un echipaj de poliție de pe raza orașului Flămânzi a fost sesizat de polițiști din cadrul IPJ Iași despre faptul că se află în urmărirea unui autoturism, al cărui conducător auto nu a oprit la semnalele acestora si exista posibilitatea să se afle sub influența băuturilor alcoolice, reprezentând astfel un pericol pentru traficul rutier. Trei echipaje de poliție aflate în teren, pe raza orașului Flămânzi, au încercat interceptarea autoturismului în trafic, însă conducătorul auto a intenționat să intre în coliziume cu autospecialele, impactul fiind evitat în ultima clipă de către polițiști. S-a procedat la urmărirea acestuia, fiind executate focuri de avertisment în plan vertical și ulterior înspre pneurile autoturismului.

Ca urmare a executării focurilor de armă, conducătorul auto a fost rănit, iar autoturismul a părăsit partea carosabilă intrând într-un șanț, de marginea drumului. Polițiștii au acordat conducătorului îngrijiri medicale, solicitând, totodată, intervenția unei ambulanțe la fața locului. Cercetările vor fi preluate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoșani. se arată in comunicatul emis de autoritătile locale.

Conform unor surse EXCLUSIV BZI.RO, șoferul împuşcat ar fi decedat. Momentan informaţiile nu sunt confirmate în mod ofical de către organele abilitate

Sursă foto

Adauga un comentariu