Prima pagină » Eveniment-Social » USV Iași a lansat preînscrierile pentru admiterea 2024. Oferta este una specială
USV Iași a lansat preînscrierile pentru admiterea 2024. Oferta este una specială

USV Iași a lansat preînscrierile pentru admiterea 2024. Oferta este una specială

07 mai 2024, 02:00,
Valentin HUȚANU, în Eveniment-Social

USV Iași a lansat preînscrierile pentru admiterea 2024! Toți cei interesați de programele de studii de licență sau masterat din oferta USV Iași au posibilitatea completării online a fișei de preînscriere și a dosarului de concurs pe platforma https://admitere.uaiasi.ro

Luni, 29 aprilie, au început preînscrierile online pentru admiterea 2024 la Universitatea de Științele Vieții (USV Iași) „Ion Ionescu de la Brad” din Iași. Toți cei interesați de programele de studii de licență sau masterat din oferta USV Iași au posibilitatea completării online a fișei de preînscriere și a dosarului de concurs pe platforma https://admitere.uaiasi.ro.

USV Iași a lansat preînscrierile pentru admiterea 2024! Detalii complete

Preînscrierea oferă candidaților oportunitatea de a se familiariza din timp cu procesul de admitere și elimină necesitatea deplasării, la sediul USV Iași, pentru depunerea documentelor. Pentru admiterea 2024, candidații au la dispoziție 40 programe de studii, dintre care 17 la studii de licență și 23 la studii de master. Admiterea la USV Iași, în acest an, se va realiza pe baza notelor obținute la probele de Bacalaureat (Nota de la proba scrisă de Limba şi literatura română – 50 la sută, Nota de la o altă probă scrisă, la alegerea candidatului – 50 la sută), la toate cele patru facultăți ale USV Iași. Numărul de locuri solicitate Ministerului Educației este de peste 1.000, dintre care 768 sunt propuse a fi cu finanțare de la bugetul de stat.

Perioada de înscriere a candidaților este 8-19 iulie 2024, iar pentru sesiunea din toamnă, 2-5 septembrie 2024

Admiterea candidaților la studiile universitare de masterat se face prin concurs, criteriile de departajare fiind proba de interviu/test, cu aprecierea „admis” sau „respins” (probă eliminatorie), și notele obținute la examenul finalizare a studiilor de licență (Nota 1: evaluarea cunoștințelor fundamentale și de specialitate – 40 la sută; Nota 2: prezentarea și susținerea lucrării de licență sau a proiectului de diplomă – 60 la sută) Perioada de înscriere a candidaților la domeniile Agronomie, Horticultură, Inginerie și management în agricultură și dezvoltare rurală, Ingineria produselor alimentare, Ingineria mediului, Biotehnologii, Ingineria resurselor animale şi alimentare, Biologie şi Medicină veterinară este 8-19 iulie 2024, iar pentru sesiunea din toamnă, 2-5 septembrie 2024. Oferta completă de studii pentru anul universitar 2024-2025, la USV Iași, precum și condițiile de admitere pot fi consultate pe site-ul www.uaiasi.ro/admitere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
06 iulie 2024
06 iulie 2024