Actualitate

Vaccinul anti-poliomielită a adus paralizie unui tânăr. Robert Gavrilescu: „M-am imunizat şi cu trei doze anti-Covid-19”

Publicat: 21 feb. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Vaccinul anti-poliomielită a adus paralizie unui tânăr. Robert Gavrilescu M-am imunizat şi cu trei doze anti-Covid-19
Robert Gavrilescu s-a vaccinat anti-Covid-19 cu trei doze Pfizer și îi îndeamnă și pe ceilalți să-i urmeze sfatul

Vaccinul anti-poliomielită a adus paralizie unui tânăr, însă acesta nu și-a pierdut speranţa și este fericit chiar dacă nu mai poate merge. Pe lângă asta, Robert Gavrilescu are încredere în medici și a decis să se imunizeze şi împotriva noului coronavirus. De asemenea, îi încurajează şi pe ceilalţi. Acesta susţine că este mândru că s-a vaccinat cu trei doze de ser produs de compania farmaceutică Pfizer. Poliomielita este o boală infecţioasă care se răspândeşte pe cale fecal-orala. Infecţia mai poartă denumirea şi de paralizie infantilă, iar de-a lungul timpului a lăsat mii de copii şi adulţi paralizaţi.

”Am făcut asta cu bună știință, din convingere și încredere în știință și în medici”, a spus Robert Gavrilescu, tânărul rămas paralizat după un vaccin din copilărie.

Vaccinul anti-poliomielită a adus paralizie unui tânăr. Robert Gavrilescu: „Am rămas schilodit pe viață”

Tânărul Robert Gavrilescu povesteşte cum în anul 1977 a rămas într-un scaun cu rotile pentru toată viaţa sa din cauza unui vaccin anti-poliomielită. Din fericire acesta a scăpat de poliomielită, însă nu mai poate merge. După ce s-a produs acest incident, serul a fost îmbunătăţit şi în momentul de faţă nu mai creează probleme.

„Eu după vaccinul antipolio din anul 1977 am rămas schilodit pe viață. Într-un scaun rulant, iar ca mine și alți copii au avut probleme la acea vreme. Dar cu toate acestea, acel vaccin a eradicat poliomielită… Eu ce pot să mai fac? Un singur lucru mă face fericit după această tragedie personală: poate și cu ajutorul meu (că am pățit-o și ca mine, milioane de copii pe planetă) acel vaccin a fost îmbunătățit și azi se face fără probleme”, a mai spus Robert.

Tânărul rămas paralizat s-a vaccinat cu trei doze de ser anti-Covid-19

Pe pagina de Facebook a campaniei de vaccinare anti-Covid-19 este expusă o fotografie cu Robert după ce s-a vaccinat cu cea de-a treia doză de ser Pfizer. Tânărul rămas paralizat după vaccinul anti-poliomielită susţine că dacă astăzi va muri, nu va regreta acest lucru pentru şi-a atins scopul venirii sale pe pământ.

„Azi m-am (expus) din nou acestui vaccin împotriva COVID-19 (inclusiv doza 3 – Pfizer) pentru ca mai apoi copilul meu, nepoții și strănepoții mei să-l facă peste ani fără probleme! Iar dacă voi muri mâine, nu-mi pare rău pentru că știu că mi-am făcut treaba pe planetă, acela de a face o casă, un copil și am sădit un pom! P.S. Și m-am oferit cobai la două vaccinuri, gratis. Prima dată obligat de regimul comunist iar acum cu bună știință și fără remunerație de mici, bere sau vouch-ere, ci doar din convingere și încredere în știință și în medici.Vă doresc sănătate!”, a menţionat tânărul paralizat.

Într-un final, Robert Gavrilescu le transmite un mesaj romanilor, acela de a fi mai buni şi mai puternici. Nu în ultimul rând, tânărul aminteşte că generaţiile actuale întotdeauna au făcut sacrificii pentru generaţiile viitoare.

„Să nu uităm că strămoșii noștri s-au sacrificat pentru ca noi azi să fim aici. La revoluția din 89 ‘ au murit oameni ca noi azi să avem dreptul la opinie! Toate generațiile trecute au făcut sacrificii pentru generațiile viitoare. Hai să fim mai buni și mai puternici!” Robert Gavrilescu”, a conchis tânărul Robert.

Robert a creat un grup pentru a susţine vaccinarea împotriva noului coronavirus

Potrivit RoVaccinare, Gavrilescu a creat un grup pe social media pentru a susţine campania de vaccinare anti-SARS-CoV-2 din România. Reamintim faptul că la nivel mondial s-au administrat peste 10 miliarde de doze de vaccin anti-Covid-19.

„Poate nu știți, dar Robert a creat un grup de Facebook în care a susținut campania de vaccinare împotriva COVID-19 încă de la începutul campaniei de vaccinare. Datele prezentate până în momentul de față au demonstrat că vaccinurile împotriva COVID-19 sunt sigure și eficiente. La nivel global au fost administrate peste 10.4 miliarde de doze de vaccin împotriva COVID-19”, se arată pe pagina RoVaccinare.

Vaccinul anti-poliomilietă i-a adus paralizie lui Robert Gavrilescu, însă acest lucru nu-l oprește să zâmbească și să se considere în continuare un om absolut normal. Precizăm faptul că dacă nu ai făcut acest vaccin nu vei putea călători în alte țări. Iată unde îl poți efectua.

Adauga un comentariu