Educatie intima

Vezi care este cea mai buna pozitie sexuala pentru dezvirginare

Publicat: 29 oct. 2012
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Vezi care este cea mai buna pozitie sexuala pentru dezvirginare
7

Pozitia misionarului va permite sa fiti romantici

Daca e prima voastra noapte impreuna, creati pentru inceput o atmosfera relaxanta. Acest lucru conteaza foarte mult in special pentru fete. Muzica romantica si lumanarile parfumate sunt mereu de ajutor.

Primul contact sexual e un eveniment pe care barbatii il asteapta inca de cand au inceput sa se masturbeze. In mod natural, ei isi doresc sa faca performanta si nu vor sa fie agitati si nervosi. Pentru ei este foarte important sa lase o impresie buna pentru ca astfel vor fi mai increzatori si mai relaxati in timpul actelor sexuale viitoare. De aceea si rolul partenerei este foarte important.

Pozitia sexuala in care corpul se simte foarte confortabil, iar atmosfera isi pastreaza caracterul romantic este cea a misionarului. Desi femeia nu are cum sa detina controlul, barbatul fiind cel care coordoneaza miscarile, ambii parteneri se pot bucura de libertatea mainilor, de mangaieri si sarutari fierbinti.

Pozitia misionarului este indicata pentru prima noapte de dragoste si pentru faptul ca cei doi se pot privi direct in ochi construindu-si astfel increderea reciproca.

Pozitia misionarului cu picioarele sus

In aceasta pozitie femeia isi asaza picioarele pe umerii barbatului. Astfel, veti avea parte de o penetrare foarte profunda. Cu cat picioarele sunt ridicate mai mult, cu atat penetrarea este mai profunda. Desi este extrem de stimulanta, aceasta pozitie poate conduce barbatul la un orgasm mult prea rapid. In plus, nu toate femeile o gasesc placuta. Data fiind penetrarea profunda, este posibil ca pe ea sa o doara mai degraba decat sa ii placa. Probati!

Pozitia misionarului cu genunchii la piept

Orice pozitie care ii permite femeii sa isi apropie picioarele poate fi extrem de excitanta. Cu atat mai mult cu cat chiar si in timpul masturbarii o mare parte dintre femei isi incordeaza muschii coapselor. Astfel, tensiunea sexuala va fi mult mai mare si, in consecinta orgasmul ei mai puternic.

Se poate incerca si pozitia… pe jumatate. Femeia isi poate indoi un picior si rezema de pieptul partenerului. Piciorul usor indoit ii va induce astfel o presiune foarte placuta, in timp ce piciorul intins ii va oferi mai multa libertate de miscare. Atentie mare, deoarece in aceasta pozitie vaginul devine mult mai stramt si daca o faceti pentru prima data poate fi dureros.

Pozitia misionarului – varianta clasica

In pozitia misionarului, femeia sta intinsa pe spate, cu picioarele departate, iar barbatul se asaza deasupra ei. Atunci barbatul poate lua initiativa si introduce usor penisul in vaginul partenerei sau o poate lasa pe ea pentru a avea controlul penetrarii.

Barbatul poate sta direct deasupra ei (lipit) sau isi poate ridica pieptul, sprijinindu-se in brate. In timpul penetrarii femeia isi poate sta nemiscata sau isi poate ridica soldurile si pelvisul. In pozitia misionarului, barbatul controleaza in mare masura ritmul penetrarii, dar pentru multe femei acesta nu este un lucru neplacut deoarece le permite sa se relaxeze si sa savureze experienta.

Pozitia misionarului cu picioarele usor indoite

Daca sunteti mai increzatori si vreti sa incercati ceva diferit, va propunem cateva variante usor „condimentate” ale pozitiei misionarului. Prima dintre acestea presupune ca partenera sa isi indoaie picioarele si sa se sprijine cu talpile pe saltea. Pozitia este extrem de confortabila pentru amandoi. Data fiind presiunea ritmica aplicata de osul pubian al partenerului asupra clitorisului ei si muntelui Venus, femeia va termina mult mai usor in aceasta pozitie.

sursa: Sexge.ro

Adauga un comentariu