Cancan

Vica Blochina îl regretă pe Victor Piţurcă? Ce a declarat blondina

Publicat: 09 feb. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Vica Blochina îl regretă pe Victor Piţurcă Ce a declarat blondina
Vica Blochina a vorbit deschis in emisiunea lui Catalin Maruta despre Victor Piturca, fostul selectioner al nationalei

Vica Blochina a făcut dezvăluiri neaşteptate în emisiunea lui Măruţa, iar fanii se gândesc dacă nu cumva îl regretă pe Victor Piţurcă. Blondina i-a fost amanta fostului selecţioner al naţionalei timp de 16 ani.

Cei doi au împreună un fiu pe nume Edan.

Vica Blochina îl regretă pe Victor Piţurcă?

Confesiunile vedetei au venit în urma unei provocări, unde aceasta trebuia să caracterizeze cu un singur cuvânt fiecare persoană a cărei fotografie apărea pe ecranul din platoul emisiunii.

Primul chip a fost chiar al lui Victor Pițurcă, bărbatul cu care s-a iubit timp de 16 ani, în secret. În momentul în care l-a văzut, Vica s-a dezlănțuit.

„Satana! Cum poate să arate atât de bine la vârsta lui de 700 de ani. L-am văzut în realitate, după foarte mulți ani și când l-am văzut, nu-mi venea să cred. Este la fel, identic ca în tinerețe. E țiplă. Mi-a tresărit inimioara. Are 64 de ani, dar arată impecabil”, a spus blonda.

Odată cu despărţirea de fostul antrenor al naţionalei, Vica a mai fost implicată în mai multe relaţii, însă niciuna nu a durat. Blonda nu s-a ferit să recunoască public că și-a dorit ca Pițurcă să își părăseasă soția, pe Maria, cu care este căsătorit de 30 de ani și cu care are doi copii, și să întemeieze o nouă familie alături de ea.

„Dacă Victor Pițurcă ar fi divorțat, m-aș fi măritat cu el. Victor a fost bărbatul pe care l-am iubit cel mai mult. A fost singură iubire a vieții mele și am fost amanta lui timp de 16 ani. Nu știu dacă soția lui știa de mine. Oricum, s-a terminat relația de multă vreme și am rămas prieteni”, a mărturisit Vică Blochina.

Victor Pițurcă nu vrea să mai audă de Vica Blochina

Deşi Vica Blochina îl regreta pe Victor Piturca, fostul selecţioner nu vrea să mai audă de fosta lui amanta.

Fostul antrenor al echipei naționale de fotbal a României refuză să mai poarte vreo discuție cu blondă, nici măcar despre copilul lor. Intermediarii sunt singura cale prin care are loc comunicarea. Pițurcă nici măcar nu îi mai pronunță numele, numind-o pe Vica Blochina „acea ființă” în discuțiile cu apropiații săi.

Victor Pițurcă ar fi vorbit și despre cei 16 ani de amantlâc cu care se tot mândrește blonda. Într-un cerc restrâns de prieteni, bărbatul ar fi dezvăluit că, de fapt, treceau luni bune între întâlnirile lor, care aveau loc doar la insistențele ei. Vicăi i s-ar fi spus foarte clar, de la bun început, că Pițurcă nu își va părăsi niciodată familia pentru ea și că era liberă să-și trăiacă viața după bunul plac.

Vica Blochina ar fi ajuns la sapă de lemn

Fosta balerină a fost dată în judecată de asociaţia de proprietari pentru datoriile pe care le are la întreținere, scriu cei de la playtech.ro.

Vica Blochina este în război cu vecinii de la bloc, fiind dată în judecată pentru că nu a mai plătit întreținerea. Fosta balerină locuiește într-un apartament din centrul Capitalei, estimat la 350.000 euro, dar se pare că nu își achită datoriile.

Adauga un comentariu